İstanbul'da Fal - Falcılar

Benimde karar vermeme ramak kaldı, soledigin gibi en kotu karar bile kararsızlıktan iidir. Bi de yaparsın edersin, kul kole olursun, sonra adamdan bisi istersin, sanki sen hic bisi yapmamıs gibi bin tane laf isitirsin

Ya kac bininci soruyorum ama Nesil Taxim Symboldeydi di mi?

Ya kac bininci soruyorum ama Nesil Taxim Symboldeydi di mi?

evet orda :)
sırf nesili görmek için bile gidilebilir
ayrılık yaramamış bana
az önce tatil rezervasyonumu yaptırdım kızlar falcı paralarını tatile vericem

ayrıcaa blis33 ilkten çok canın yanıyor ama sonra alışıyorsun.
neye alışmadım ki diye düşünüyorum , çok daha zorlarını gördüm ve atlattım.
buda geçicek. tekrar ağız dolusu kahkahalar atacağım , onunla kalsaydım hiç bir zaman tam mutlu olamayacaktım.
içten kahkahalarıma hasret ölecektim.

hamurkafam bana dua et. bugün konuşucam patronlarda şutlarlarsa beni mahvoldum.
hem işsiz hem aşksız kalırım

Arkadaşlar kim ne derse desin önümüze falan bakmayız biz kendimizi kandrmayalım
Eger oyle söylersede zaten asar suratımızı ve memnun kalmadıgınımızı gözlerine gözlerine sokarız en azından benim klasik modum bu
ben bugün kuzeye gidicem gene

Hem gerçekçi hemde cidden elektriği iyi gelmişti bana...

Didem de iyiydi ama merak ettiklerim düğüm oldu kaldı soramadım
anlatıyo anlatıyo sora 2 soru sor diyo kalıyosun :) 2 soru dişimin kovugunu doldurmayı bırak oraya gitmez bile

Nesil nerde, tarzı nasıl ??

Bende kahkaha atmayalı yaklasık 3 sene olacak eski halimi ozledim yazdıklarını okurken, eskiden nese kaynagı ben simdi hep bunalımlarda

resmen özetlemişsin benide =)) ben sadece 2 kere falcıya gittim ama daha ayrıldım ayrılalı kendimle mücadele veriyorum gitmeyeceksin kızım saçmalama diyorum sürekli=)) bu arada kuzeyden memnunmusun sen ?

nede olsa kadınız duygusalız bide bole konularda övünmek gibi olmasın ama bi şapşallaşıyoruz

Kuzeyden memnun kaldım ben... Ama arkadaşım şok oldu vefaat eden babasının ismine kadar söyledi, hatta erkek arkadaşıyla nasıl tanıştıklarına kadar anlattı bir bir :)

Bende o kadar detay yoktu ama söylediği degindiği her konu dogruydu

mesela bana dediki sen adama ben salagım bekliyorum sinyalini vermişsin niye şimdi gelsin ki ne gerek var akıllı adam gezer dolaşır takılır sen nasıl olsa burdasın ya dedi

ben kendi adıma tavsiye ederim elektriği de iyiydi açıkçası...

senin gittiğin falcılar devede kulak bile diil benimkilerin yanında...

Sana iyi geliceni düşünüyosan tabiki git, ama genede dikkat et:)

Benim bu amansız fal hastalıgım hep tatmin etmeyen fallar yüzünden oldu....

o bilemedi, bu bilemedi, şu bilemedi diye iyisini ararken bide farkettim ki falcılardan çıkmıyorum

Gazan mübarek olsun darısı başımıza inşallah :)

sağol canım..
en kısa sürede inşallah.
benim 8 ay sürdü o dönem :)
herifte psikopat sevyom seni , düzelsen harika olur didi, ben psikologlara taşındım. aman beni çok seviyo diye. düzeliyim diye.
aman sevmesin beni. istemem.
şimdi düşman gibiyiz.
çünkü onu tehtit ettim.
benim konuşur,arar,laf atar,mesaj çekersen seni öldürürüm dedim.

evet ya ben aşırı duygusal bir insanım bu hlimden inanılmaz nefret ediyorum (( aynen öle nasılsa elimin altında sinyalini verdikten sonra adamlar tabiki rahat valla ohhhh gezerde tozarda aldatırda poffff

heheh kesinlikle ya benim gittiğim falcılar devede kulak seninkinin yanında =)) kuzeye çok niyetlendim bende bir türlü gidemedim o yüzden sormak istedim =))

ama hastalık oluyo gerçekten fal yaa duymak istediklerini bitek onlar söyledikleri için tabii çıkmaz oluyosun oralardan=)

Allahım gör halimizi yaaa =))

tehditini yesinler senin =))nasılda insanı çileden çıkartırlar dimi ya =(((
hayırlısı canım benim inş en güzel aşkı yaşatacak bir adam bulursun kendineee =)

hayırlısı canım benim inş en güzel aşkı yaşatacak bir adam bulursun kendineee =)

wuuuuu fevkaladenin fevkindeeeee :)

bende malesef psikopat takıntılı bilmem ne oldum herkezin gözünde

en çokda buna üzülüyorum zaten ben o kadar uzun yıllardır kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum ve ailemle ilgili kararları bile kendim veriyorum ki saçmasalak bi adam yüzünden ne hallere düştüm :

söyledikleri yalanlara inanmayıp hatalarını görmezden gelmeyince deli oldum ben
Deliyim mutluyum napim

gün olacak devran dönecek elbet,
en msj ımda da yazdım zaten....

''yaşattıkların ayna olsun geleceğine'' başkada söyleyebileceğim tek bir kelimem dahi yok sana.....

Adam olan anlarda benim odunun pek bişi anladıgını sanmıyorum

Aslında en hayırlısı dua etmek ama olmuyo işte bu aşk ne menem bişise yaktıkça yakıyo :S

İlk günün acısı ayrı aylar sonrasının ayrı :S

Gideni gelenle unutmak hiç tarzım diil dir ama dönüp arkama baktıgımda da her gidenin,bitenin ardından
2-3 yılım gitmiş....

Ne için kim için hayatımın o guzel yıllarını mutsuzluklarla doldurup yas tuttum bilemiyorum:S

yada yas tuttuklarım nerde

kuzey... daha gitmeden inandım soyleyeceklerine, herkes nasılda memnun hahahha nasıl dolduruşa geliyorum yaa kesin gitmeliyim haftaya walla gitmezsem içimde ukde kalır gözüm açık giderim

Bende kahkaha atmayalı yaklasık 3 sene olacak eski halimi ozledim yazdıklarını okurken, eskiden nese kaynagı ben simdi hep bunalımlarda

Canımmmmmm

3 sene ne demek yaaa kendine nasıl bi haksızlık yaptıgını bi farketsen bi anlasan

Yeryüzündeki herşey sadece sen varoldugun sürece senin degerli kıldıgın kadar önemliler....

Sen olmazsan onlar koca bi hiç.....

Sevgi,sevgili vazgeçilicek yada bi anda tmm bitti diye kestirip atılıcak bişi diil tabiki...

Zamanlar ve geçirilen süreçler çok önemli,
genede ne olursa olsun kendine haksızlık etme ve edilmesine izin verme

Kadınların en büyük özelliklerinden biri, yaşadıkları her acıdan sonra daha da güçlenmeleridir biliyomuydun ??

Kendi hayatına yada çevrendeki kadınlara bakarak bunu çok net görebilirsin :)

üzülme demek çok anlamsız ve saçma bende üzülüyorum acı çekiyorum, ama yoluma bakmam gerektiğininde farkındayım :)
o farkındalık bile kendimi güçlü hissettirıyo bana :) mutlaka sanada iyi gelen bişiler olmalı :)

Bunları keşfet....

Rabbim hakkında hayırlı olanlarla yoluna devam etmeyi nasip etsin :)

[SUP][/SUP]

ne bulurum bilmiyorumda huzur istiyorum ben artık.
tehdit ettiğimde iyi değilsin sen dedi , beni bu hale sen getirdin dedim.
bi mektup yazdım döşedim, sonra yırtıp attım.
ne lüzumu var uzatma dedim , sana yaşattığı acıyı bilmesede olur. Nasıl olsa cehennemde görüşücez onla:)
19 yaşından beri ailemi ayakta tutan benim :) evin reisi minik,çalışkan minik,güçlü minik.
bi soytarının elinde kukla olmuştu minik:)
ama hissediyodum çok yakın ipler koparıcam diyodum.
çok şükür koptu, eski özgüvenimi geri kazandım mı tamamdır bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…