Allah korusun tabi de , asıl biz kendimizi korusak daha iyi :)
bize eziyet eden adamlar uğruna falcı falcı geziyoruz akıl karı mı bu
karşıda ki adamda bi rahatlama , ben buna eziyet ediyorum , böcek gibi eziyorum, belirsizlikler sunuyorum ama bu genede beni bekliyor oluyor.
eee ben erkek olsam bende rahat takılırım
kesin kararı verip yola koyulmak en iyisi.
en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.
çok şükür karar sıkıntısı çekmiyorum artık
hattaaaaaaaaaaaaaaaa bu hafta yeni biriyle yemeğeeeeeeeeeeeeeeee çıkıyorum ben
çünkü artık pohpohlanmak , sevilmek , ilgilenilmek istiyorum.
her işini hallettiğim , maddi ,manevi yanında olup desteklediğim adam gün gelip sen ne yaptın bu ilişki için derse v kayışın kopuyor :)
he isteklerimde çok basitti , papatya , arayıp ilgilenmesi vs vs vs
ama adamda haklı totosunu kaldıran bendim.
minik banka ödemem var (10 dk sonra) hallettim aşkım.
minik şu alıncak , aldım aşkım.
minik kolsuz giyme, mini giyme tamam aşkım.
minik bık bık bık bık emret aşkım ölürüm ben.
ee adam haklı kadın güzel,okumuş,kariyerli ama ona köle , eee bütün kadınlar köle olur diyor,bunu hırpalasamda olur.
tebi o minik yok artık o başka meselecenaze namazını kılalı çok oldu çok
:90: hepimizin halini şahane özetlemişsin.haftasonu 24saat içerisinde 2 ayrı falcı seansından sonra bende de bugün kaşıntılar var kime gitsem diyorum.sen kime gideceksin?? bu arada duymak istediğin sana geriğ dönmeyecek cümlesiyse, önüne bakmanı sağlayacaksa nesil'e git derim dannn diye kuruyo o cümleyiha işe yarıyor mu beklemekten vazgeçiyor musun tartışılır o ayrı..
Ya kac bininci soruyorum ama Nesil Taxim Symboldeydi di mi?
:90: hepimizin halini şahane özetlemişsin.haftasonu 24saat içerisinde 2 ayrı falcı seansından sonra bende de bugün kaşıntılar var kime gitsem diyorum.sen kime gideceksin?? bu arada duymak istediğin sana geriğ dönmeyecek cümlesiyse, önüne bakmanı sağlayacaksa nesil'e git derim dannn diye kuruyo o cümleyiha işe yarıyor mu beklemekten vazgeçiyor musun tartışılır o ayrı..
gezinirken gördümde öle bu kadına fal baktıranınız var mı acaba merak ettim =)
minikkkk kimle yemeğe çıkıyosun ve benim bundan neden haberim yokkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!
evet orda :)
sırf nesili görmek için bile gidilebilir
ayrılık yaramamış bana
az önce tatil rezervasyonumu yaptırdım kızlar falcı paralarını tatile vericem
ayrıcaa blis33 ilkten çok canın yanıyor ama sonra alışıyorsun.
neye alışmadım ki diye düşünüyorum , çok daha zorlarını gördüm ve atlattım.
buda geçicek. tekrar ağız dolusu kahkahalar atacağım , onunla kalsaydım hiç bir zaman tam mutlu olamayacaktım.
içten kahkahalarıma hasret ölecektim.
hamurkafam bana dua et. bugün konuşucam patronlarda şutlarlarsa beni mahvoldum.
hem işsiz hem aşksız kalırım
resmen özetlemişsin benide =)) ben sadece 2 kere falcıya gittim ama daha ayrıldım ayrılalı kendimle mücadele veriyorum gitmeyeceksin kızım saçmalama diyorum sürekli=)) bu arada kuzeyden memnunmusun sen ?
biliyon şu iftara gidelim diyenle , ya bişi olması sorun değil , oturur sohbet eder bişiler içerim.
ağlama dönemim bitti artık
Gazan mübarek olsun darısı başımıza inşallah :)
nede olsa kadınız duygusalız bide bole konularda övünmek gibi olmasın ama bi şapşallaşıyoruz
Kuzeyden memnun kaldım ben... Ama arkadaşım şok oldu vefaat eden babasının ismine kadar söyledi, hatta erkek arkadaşıyla nasıl tanıştıklarına kadar anlattı bir bir :)
Bende o kadar detay yoktu ama söylediği degindiği her konu dogruydu
mesela bana dediki sen adama ben salagım bekliyorum sinyalini vermişsin niye şimdi gelsin ki ne gerek varakıllı adam gezer dolaşır takılır sen nasıl olsa burdasın ya dedi
ben kendi adıma tavsiye ederim elektriği de iyiydi açıkçası...
senin gittiğin falcılar devede kulak bile diil benimkilerin yanında...
Sana iyi geliceni düşünüyosan tabiki git, ama genede dikkat et:)
Benim bu amansız fal hastalıgım hep tatmin etmeyen fallar yüzünden oldu....
o bilemedi, bu bilemedi, şu bilemedi diye iyisini ararken bide farkettim ki falcılardan çıkmıyorum
sağol canım..
en kısa sürede inşallah.
benim 8 ay sürdü o dönem :)
herifte psikopat sevyom seni , düzelsen harika olur didi, ben psikologlara taşındım. aman beni çok seviyo diye. düzeliyim diye.
aman sevmesin beni. istemem.
şimdi düşman gibiyiz.
çünkü onu tehtit ettim.
benim konuşur,arar,laf atar,mesaj çekersen seni öldürürüm dedim.
sağol canım..
en kısa sürede inşallah.
herifte psikopat sevyom seni , düzelsen harika olur didi, ben psikologlara taşındım. aman beni çok seviyo diye. düzeliyim diye.
şimdi düşman gibiyiz.
çünkü onu tehtit ettim.
sağol canım..
en kısa sürede inşallah.
şimdi düşman gibiyiz.
çünkü onu tehtit ettim.
sağol canım..
en kısa sürede inşallah.
şimdi düşman gibiyiz.
çünkü onu tehtit ettim.
evet ya ben aşırı duygusal bir insanım bu hlimden inanılmaz nefret ediyorum(( aynen öle nasılsa elimin altında sinyalini verdikten sonra adamlar tabiki rahat valla ohhhh gezerde tozarda aldatırda poffff
heheh kesinlikle ya benim gittiğim falcılar devede kulak seninkinin yanında =)) kuzeye çok niyetlendim bende bir türlü gidemedim o yüzden sormak istedim =))
ama hastalık oluyo gerçekten fal yaa duymak istediklerini bitek onlar söyledikleri için tabii çıkmaz oluyosun oralardan=)
Allahım gör halimizi yaaa =))
nede olsa kadınız duygusalız bide bole konularda övünmek gibi olmasın ama bi şapşallaşıyoruz
Kuzeyden memnun kaldım ben... Ama arkadaşım şok oldu vefaat eden babasının ismine kadar söyledi, hatta erkek arkadaşıyla nasıl tanıştıklarına kadar anlattı bir bir :)
Bende o kadar detay yoktu ama söylediği degindiği her konu dogruydu
mesela bana dediki sen adama ben salagım bekliyorum sinyalini vermişsin niye şimdi gelsin ki ne gerek varakıllı adam gezer dolaşır takılır sen nasıl olsa burdasın ya dedi
ben kendi adıma tavsiye ederim elektriği de iyiydi açıkçası...
senin gittiğin falcılar devede kulak bile diil benimkilerin yanında...
Sana iyi geliceni düşünüyosan tabiki git, ama genede dikkat et:)
Benim bu amansız fal hastalıgım hep tatmin etmeyen fallar yüzünden oldu....
o bilemedi, bu bilemedi, şu bilemedi diye iyisini ararken bide farkettim ki falcılardan çıkmıyorum
Bende kahkaha atmayalı yaklasık 3 sene olacakeski halimi ozledim yazdıklarını okurken, eskiden nese kaynagı ben simdi hep bunalımlarda
ne bulurum bilmiyorumda huzur istiyorum ben artık.tehditini yesinler senin =))nasılda insanı çileden çıkartırlar dimi ya =(((
hayırlısı canım benim inş en güzel aşkı yaşatacak bir adam bulursun kendineee =)
19 yaşından beri ailemi ayakta tutan benim :) evin reisi minik,çalışkan minik,güçlü minik.wuuuuu fevkaladenin fevkindeeeee :)
bende malesef psikopat takıntılı bilmem ne oldum herkezin gözünde
en çokda buna üzülüyorum zaten ben o kadar uzun yıllardır kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum ve ailemle ilgili kararları bile kendim veriyorum ki saçmasalak bi adam yüzünden ne hallere düştüm :
söyledikleri yalanlara inanmayıp hatalarını görmezden gelmeyince deli oldum ben
Deliyim mutluyum napim
gün olacak devran dönecek elbet,
en msj ımda da yazdım zaten....
''yaşattıkların ayna olsun geleceğine'' başkada söyleyebileceğim tek bir kelimem dahi yok sana.....
Adam olan anlarda benim odunun pek bişi anladıgını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?