İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu kadar özeleştiri yapabildiğine göre zaten aşmışsın guzelim:)

Huzurada inşallah biran evvel kavuşursun :)
artık nankörlük edicek diilde, kıymetini bilip seni mutlu edicek biri çıkar inşallah tez zamanda

inşallah tez zamanda burda ki bütün bayanlar mutlu olur.
son hesaplaşmam işyeriyle olcak :) bugün oda belli olucak bakalım:)

kuzey... daha gitmeden inandım soyleyeceklerine, herkes nasılda memnun hahahha nasıl dolduruşa geliyorum yaa kesin gitmeliyim haftaya walla gitmezsem içimde ukde kalır gözüm açık giderim

canımcım özel msj hakkım yok malesef

bana verdiği tarih 8 -18 agustos ve malum henüz gelmedi

ama geçmiş ve o anla ilgili yorumları çok netti, en azından bizi tatmin etti....

yani oylede olabilir boylede olabilir seçim senn gibi saçmalıklar zırvalamadı en azından, belkide o yusden begendim :)

hazırlandım çıkıcam şimdi müsaitsen atla gel :)

yas tuttukların şimdi mutlu mesut geziolardır canım =)) ofofofof yaaa

bende geçen gun gülşene baktırdım onunkinide begendim ama tarihler verdi daha var o tarihe. tam net bişey sölemedi aynen banada senin elinde olan bişey fln dedi. ayrıca davetin için çok saol cnm ama bugun çalışıyorum bende haftaya raporlu oldugum gun kesin gidicem kısmetse

Balamm, telif hakkını veriosan bende ilerde bu mesajı cekmek istiorum :) 'yaşattıkların ayna olsun geleceğine'' ... Bayıldım

he bu arada mutlaka gelir gelmez yaz neler soylediğini bide katina mıydı neydi bi karttan bakıo demişlerdi sana direk tarot kahve falımı bakıo merak ettim

Aminnn insallah hepimize etsin....

Kime gidiosunuz ya? Ben kacırdım, balamm kim icin iyi dedi :)

bebeğimmm dualarım seninle!!!!ne işsiz ne aşksız kalıcaksın. o patronda o zammı yapacak mı yapacak.hadi diyelim yapmadı ayrıldın..ne olacak dünyanın sonu mu.ordan kurtulmak demek o hırtodan da kurtulman demek unuttun mu sana şu kadarını söyliyim sonuç ne olursa olsun hayrı gör.ayrılırsan da var bir keramet kalırsan da..akşama konuşuruz uzunnn uzunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…