bi kısmet olamadı. müsait olunca arıcakmış sevgili eski patronumkendimi kovulmuş moda alıştıramda
ibit akşam kuzeyi denicez
denicez de aradın mı kafeyi ordamıymış.benim uyuz müdürcüğümün gözü üstümde olduğu için arıaymıyorum
denicez de aradın mı kafeyi ordamıymış.benim uyuz müdürcüğümün gözü üstümde olduğu için arıaymıyorum
telefonunu bulamıyorum. bulsam arıcam.
212 543 99 26 bilginize
teşekkürler ..
hamurum ordaymış 9 a kadar :)
kuzeyciler mutlaka gider gitmez hbrlerlerinizi bekliyoruzz inş memnun kalırsınızda benm hevesimde kursağımda kalmaz walla gun sayıyorum burda
teşekkürler ..
hamurum ordaymış 9 a kadar :)
bende geliyim mi heheeh :)))) haberlernizi sabırsızlıkla bekliyorum :))))
gel tabe bekleriz.biz bugun ordayız:))
heheh valla sizi görmek süper olurdu =) iyi haberlerinizi bekliyorum minikcim :))
canım fatihte yeri 10 liraya bakıyo cafe falan değil ev yalnız 3 tane hoca var senin durumuna göre bakıyolar özelikle kısmet açma konusunda süperler genelde sana durumuna göre yıldıznamene baktıktan sonra karşıdaki kişininde bakıyolr resim olursa yanında daha iyi olur senin için hayırlı veya değil söylüyo zaten genelde durumuna göre tesbih veriyor çekiyosun ben anneme çektirmiştim çok
tesbihleerde esmaül husna genelde
en son denediğim iki falcıyı yazıcam kızlar biri enfal iyidi ailemdeki insanların sevgilimin ismini falan bildi ama biraz hızlı konuşyo sankıgenel durumu gecçmısı bıldı ama sonrası nolur bilinmez
bgnde beşiktaştaki sembolde nihale gittim tamamen yolumun ustu olduğundan ve sınırım bozuktu o ara kı onceden baktırıp begenmediğim olmuştur kadın kendını geliştirmiş mi ne baya ıyıdı son durumları cok iyi özettledi ..
ama kızlar hep dıyorum lutfen anadolu yakasında ıyı bırısını bılıyosanız haber bekliyorummmmmmm
sabah kalktım bı hısımla forumu okuyup laf cafe kuzeye gıtmeye karar verdım gaza gelerek,neyse bakırkoye vardım balıkcılar carsısını alt ust ettım laf cafeyı bulacagım dıye caddenın bı tarafndan gırdım obur tarafından cıktım,onume gelen esnafa sordum,bır allahın kulu bılmezmı su laf cafeyıı,herkes sokak ısmı soruyor bana,ben nerden bıleyım sokak ısmınılaf cafe kuzey hayalım boylelıkle suya dustu,telefondan faceye gırıp ıletısım bılgısı bulmaya calısıyorum ınternet calısmıyo barı bakırkoye gelmısken uc vakıt dıdeme gıdeyım dedım carrusel oraya gıttım,valeye sordum C kapınız nerde dıye,adam yuzume bakarak haınımefendı bızde a,b,c kapıları yok dogu batı kuzey guney dıye adlandırıyoruz kapılarımızı demezmı butun hayallerım dustu suya.. barı bakırkoye kadar gelmısken sebaya gıdeyım dedım,sebanınbda dukkanı kapalı tatıle gıtmıs aman allahım ıyıce krıze gırdım bır ınsan fal baktırma konusunda bu kadar mı sanssız olur yaaa....normalde tum adreslerı elımle koymus gıbı bulurum bugun uzerımdekı bu sanssızlık neydı boyle anlamadım gıttı
hadi beee!!gelseydin kuzeye bugün karşılaşıcakmışız demekki :)şimdi kuzeyin falını anlatıcam ona göre karar verirsin iyimi oldu kötü mü :!:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?