İstanbul'da Fal - Falcılar

bi kısmet olamadı. müsait olunca arıcakmış sevgili eski patronum kendimi kovulmuş moda alıştıramda
ibit akşam kuzeyi denicez

heheh valla sizi görmek süper olurdu =) iyi haberlerinizi bekliyorum minikcim :))

bende iyi haberlerinizi bekliyorum ve de kuzeyin söylecekleri gerçekten önemli benim için cunku bana umut verirse bende hemen soluğu fatihdeki hocada alıcam yıldıznameme baktırıp ona göre dua isticem. :122:

Merak ettim ,fatihte kim nerede ki bu hocalar ,var tel yada adres verirsen seviniriz

en son denediğim iki falcıyı yazıcam kızlar biri enfal iyidi ailemdeki insanların sevgilimin ismini falan bildi ama biraz hızlı konuşyo sankı genel durumu gecçmısı bıldı ama sonrası nolur bilinmez
bgnde beşiktaştaki sembolde nihale gittim tamamen yolumun ustu olduğundan ve sınırım bozuktu o ara kı onceden baktırıp begenmediğim olmuştur kadın kendını geliştirmiş mi ne baya ıyıdı son durumları cok iyi özettledi ..
ama kızlar hep dıyorum lutfen anadolu yakasında ıyı bırısını bılıyosanız haber bekliyorummmmmmm

Walla bnde anadolu yakasindayim ama bu tarafta pek iyi tarotcu yok burdan takip ettigim kadariyla...

sabah kalktım bı hısımla forumu okuyup laf cafe kuzeye gıtmeye karar verdım gaza gelerek,neyse bakırkoye vardım balıkcılar carsısını alt ust ettım laf cafeyı bulacagım dıye caddenın bı tarafndan gırdım obur tarafından cıktım,onume gelen esnafa sordum,bır allahın kulu bılmezmı su laf cafeyıı,herkes sokak ısmı soruyor bana,ben nerden bıleyım sokak ısmını laf cafe kuzey hayalım boylelıkle suya dustu,telefondan faceye gırıp ıletısım bılgısı bulmaya calısıyorum ınternet calısmıyo barı bakırkoye gelmısken uc vakıt dıdeme gıdeyım dedım carrusel oraya gıttım,valeye sordum C kapınız nerde dıye,adam yuzume bakarak haınımefendı bızde a,b,c kapıları yok dogu batı kuzey guney dıye adlandırıyoruz kapılarımızı demezmı butun hayallerım dustu suya.. barı bakırkoye kadar gelmısken sebaya gıdeyım dedım,sebanınbda dukkanı kapalı tatıle gıtmıs aman allahım ıyıce krıze gırdım bır ınsan fal baktırma konusunda bu kadar mı sanssız olur yaaa....normalde tum adreslerı elımle koymus gıbı bulurum bugun uzerımdekı bu sanssızlık neydı boyle anlamadım gıttı

hadi beee!!gelseydin kuzeye bugün karşılaşıcakmışız demekki :)şimdi kuzeyin falını anlatıcam ona göre karar verirsin iyimi oldu kötü mü :!:

evett bekleyen bayanlar. bugün kuzeye gittim.katina bakıyor.ben kendim de acemice baktığım için kartların anlamlarını az çok biliyorum o yüzden şunu söyleyebilirim ki kartlarla kelalaka yorum yapıyor bu 1.açaraçmaz benimkinin adının harflerini tek tek saydı ve adını söyledi burada okey.ama bu malesef benim için bir kriter değil çünkü benimkinin cabbar falan gibi bir adı yok.atsan tutturursun yani o yüzden isim bilme olayı beni çok da etkilemiyor.geçmişle alakalı nerdeyse hiç konuşmadı.bir falcıya giden bir kadının olası sebepleri neyse onu saydı o kadar.dönecek de dönecek zırvalarını sıraladı.bir de benim hala çözmeyi başaramadığım ama falcıların uzmanı oldukları ulan seviyorsa nasıl gider sorusunun cevabını da seviyorrrr diyerek yanıtladı.şimdi kötülemeyeyim yanlış söyledi diyebileceğim bir şey yok.çok fazla isim sayıyor esra kim,tuğba kim falan filan bunlar da bir hayli tırt geldi bana.çok da uzak olmayan bir tarih verdi.göreceğiz...falı oldukça kısa sürüyor.6 kart seçtiriyor onlar üstünden yorum yapıyor, fincana da yalandan bakıyor.ben daha güzel bakarım katina dolu dolu :90: uzun lafın kısası ben tatmin olmadım.teee karşılardan sırf bunun için gelmeyi düşünen varsa zahmet etmesin derim hee verdiği tarihte dediği şey olursa da buraya gelir kuzey'immm ben ettim sen etme özür dilerim de derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…