İstanbul'da Fal - Falcılar

oluyodum lannnnnnnnnnnnnnnn!
angus fal baktırırkende umrumda değildi.
kuzey:döncek bu
ben:cehennemde yansın
kuzey: çok seviyo
ben:gebersin

Bnde yildizname baktiran arkadasa uyucam malesef direk fatihdeki hocaya gidicem tarot fal bi yere kdr sonu yok. belki bu hoca bi dua verir sifa olur bize. allah yardimcimiz olsun bacilarim

Son düzenleme:
bak ben falı keyfine baktırıyorum anlık moral , gerisi tırt ne verilen tarihi beklicem, ne çıkcağını umuyorum.
çıkmasını bile istemiyorum artık
hacı hoca işine bulaşmayın
içinizden dua edin mevlam duyar zaten.
yok şu duada olur yok bunda olmaz. yazdıysa mevlam içten ettiğin duayı kabul eder zaten.

Tabi o ayri ama bnm amacim maksat dalga olsun biseler duyim derdinde degilim o yuzden bi kisiye tarot baktirdim ve de onun dediklerini baska bi kiside dogrulayacakmi merak ettigim icin baska bi kisiye gtmeyi dusundum ama bu isin sonunu falcilarda ogrenemeyecegim kanatindeyim. Mesela bi adam vardir cok iciyordur esi gider bi dua yazdirir cidden faydasini gorur yada cocugunu gece rahatsiz eden ruhani varliklar vardir hoca okur dua fln verir ustunde tasir gecer. bnmkide bu tarz bi destek yani bi caresi varsa yardim isterim dua verir okurum gerisi allaha kalmis eger kismetse olur tabi ben elimden geleni yaptim derim en azindan takdir allaha kalmis...

a denk geldi o zaman, ben de fatih merkeze yakın oturuyorum. cidden azmış parası da.. pekim ayrıntıyı nasıl öğrenebilirim jaippur, adres ya da tel vs.?

bende baktırdım ve burayada yorumumu yapmıştm gayet genel konuştu abartıldığı gıbı değil burda okuyunca ne zannediyosak bende bazen kendıme kızıyorum gidip olağanüstü seyler duymak ıstıyorum galıba :) banada burcumu sordu yorum yaptı karşıya gecmek istıyomuş cafe varmı falan dedi makyaj falan yapmamıştı hatta geen gecebe boyalı bebekler diyip duruyodu ovdu biraz beni öyle işte ama dedikleri olmadı ..bu arada senın önerebiliceğin birisi vamı bu aralar cok ihtiyacım var değişen bi ilişkim var ve korkuyorumm ..

hadi beee!!gelseydin kuzeye bugün karşılaşıcakmışız demekki :)şimdi kuzeyin falını anlatıcam ona göre karar verirsin iyimi oldu kötü mü :!:

bulsam gelecektım bacım,bı suru cafe varda laf cafe sankı yer yarıldı da ıcıne gırdı :) saat 5 e kadar bakırkoy yollarında helak oldum,bu kadar mı aksılık olur 3 tane falcıyada gırmek bı turlu kısmet olmadı,vardır bunda da bı hayır..ama gıtmeyecegım,ne bakırkoy dıdeme nede laf cafe kuzeye sınır oldum ınan..neysekı ıyıkıde bulamamısım bu seferde kotu baktı dıye sısınecektım...yorumlarını okudum :)

Acıbadem'de Ayten hanım nerede? Ben çok yakınım Acıbadem'e hiç duymadım. İletişim bilgisi verebilir misiniz?

acıbademdeki ayten hanımın numarasını verebılcek bırı varmı? yada apartman adını versede yeterlı olur.ben 2sene once gtmstım ama numarayı kaybettm.sokagı hatrlıorm ama apartman hangısı hatırlayamıorum..benım ıcın baya iyiydi baya bilmişti.yardımcı olursanız cok sevınırıımm

he bu arada mutlaka gelir gelmez yaz neler soylediğini bide katina mıydı neydi bi karttan bakıo demişlerdi sana direk tarot kahve falımı bakıo merak ettim

Bugün gittim kuzeye tam bi hayal kırıklıgı:S

daha önce söyledikleriyle çelişti bu kez:S

Biraz kendimi ii hissederim belki diye gitmiştim ama malesefff bütün enerjimi orda bırakıp çıktım:S

bu da sondu zaten... bir daha falcı falan yok!!!!

ya inanın son ayda falcıya harcadıgım paranın haddi hesabı yok...

Gidip Allah rızası için bi kuruma falan bagışlasam aldıgım hayır dularıyla işlerim daha da kolaylaşırdı heralde

kızlarla toplandıgımızda kendi aramızda bakarız falan ama boyle falcı falcı dolaşmak da neyin nesi:S

bugün falcıdan çıkarken çalıştıgımız gümrük firmasının finans müd. ile karşılaştım ne diycemi şaşırdım nasıl kötü hissettim kendimi

Kendi kendime dedim belanı arıyosun sen

yahu Allah'a şükür ii bi işin kariyerin vs.... bi adam yüzünden hayatımda ki varolan degerleride arka plana atıyorum...

Birde bugün bi ablamız dediki, geleceği Allah'tan başka kimse bilemez.... ya onların tahminleri senin geleceğini ve yaşayacaklarını etkiliyosa ??

ki aslına bakarsanız dogru ve makul bı yorum.... en azından kendi adıma öyle düşünüyorum

yarın guzel bir tatil programı yapıyorum gidip dinleniyorum,

sonrada tekrar işime gücüme hayatıma sahip çıkmaya devam ediyorum :)

bi silkelenip kendime gelmezsem sonumu iyi görmüyorum zaten :)

Benim fal-falcı devrim kapandı arkadaşlar şimdilik :) en azından boyle olması gerektiğine inanıyorum :)

Ayten hanim ne bakio tarot kahve falimi ?

canım şu aralar ciddi anlamda falcı gezmiş olmakla beraber, ben en çok elmiranın falını beğendim açıkçası. fiyat pahalı diye hayıflanmıştım ama şu an bakıyorum da 5er dakika bakan dandik cafe falcılarına toplasan kaç elmira parası kaptırmışım bir de zerre tatmin olmadan kalkmış olmak cabası..elmira en azından an geçmiş analizlerinde gerçekten süperdi, kötü şeyleri de söyledi öyle rüyalar alemine daldırmadı beni.her söylediği doğruydu ve 1 saat dolu dolu falıma baktı.ama sana tavsiye edebilmem için verdiği sürenin dolması gerekiyor ki bakalım geleceğe dair dedikleri olacak mı ha umudun varmı dersen pek yok malesef ama hayatın süprizlerine herifin dengesizliği de eklenince belli de olmaz diyorum :90: daha önce gitmediysen bir dene istersen en azından tatmin olmuş kalkarsın..deneyeceğim bir iki kişi daha var cafelerden ama kısa bir mola verdim

hislerimin tercümanı merhabalar dün kuzeyden çıktım dünya da yol var evime kadar, başladım metrobüste gülmeye.dedim hamur sen napıyosun.herife sövdüm bende dönmeyecem deseydin en bedavasından, boşuna beklemez şu falcılara verdiğim para yerine araba kredisine girerdim şimdiye peşinatı yatırmıştım diye:90: hayır adam giderken aklımı bırakaydı bana iyiydi de neyse...

hadi yaa oysaki ne umutlanmıştım ya iyidir diye =)) o zaman bunuda eledim tarihleri çıkarsa düşünmeye alabilirim yeniden :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…