kuzeyede başlarım aşk acısınıda :) en babası gaz sancısı :)
daha yeni doğruldum ulen
:90: valla gördük en babası oymuş.hatunun sancısı tutunca angusunu unuttu bir saniyede
oluyodum lannnnnnnnnnnnnnnn!
angus fal baktırırkende umrumda değildi.
kuzey:döncek bu
ben:cehennemde yansın
kuzey: çok seviyo
ben:gebersin
tamam gari sen bırak şimdi kk'da takılmayı çiviye odaklan çiviyeeee
canım fatihte yeri 10 liraya bakıyo cafe falan değil ev yalnız 3 tane hoca var senin durumuna göre bakıyolar özelikle kısmet açma konusunda süperler genelde sana durumuna göre yıldıznamene baktıktan sonra karşıdaki kişininde bakıyolr resim olursa yanında daha iyi olur senin için hayırlı veya değil söylüyo zaten genelde durumuna göre tesbih veriyor çekiyosun ben anneme çektirmiştim çok
tesbihlerde esmaül husna genelde
evett bekleyen bayanlar. bugün kuzeye gittim.katina bakıyor.ben kendim de acemice baktığım için kartların anlamlarını az çok biliyorum o yüzden şunu söyleyebilirim ki kartlarla kelalaka yorum yapıyor bu 1.açaraçmaz benimkinin adının harflerini tek tek saydı ve adını söyledi burada okey.ama bu malesef benim için bir kriter değil çünkü benimkinin cabbar falan gibi bir adı yok.atsan tutturursun yanio yüzden isim bilme olayı beni çok da etkilemiyor.geçmişle alakalı nerdeyse hiç konuşmadı.bir falcıya giden bir kadının olası sebepleri neyse onu saydı o kadar.dönecek de dönecek zırvalarını sıraladı.bir de benim hala çözmeyi başaramadığım ama falcıların uzmanı oldukları ulan seviyorsa nasıl gider sorusunun cevabını da seviyorrrr diyerek yanıtladı.şimdi kötülemeyeyim yanlış söyledi diyebileceğim bir şey yok.çok fazla isim sayıyor esra kim,tuğba kim falan filan bunlar da bir hayli tırt geldi bana.çok da uzak olmayan bir tarih verdi.göreceğiz...falı oldukça kısa sürüyor.6 kart seçtiriyor onlar üstünden yorum yapıyor, fincana da yalandan bakıyor.ben daha güzel bakarım katina dolu dolu :90: uzun lafın kısası ben tatmin olmadım.teee karşılardan sırf bunun için gelmeyi düşünen varsa zahmet etmesin derim hee verdiği tarihte dediği şey olursa da buraya gelir kuzey'immm ben ettim sen etme özür dilerim de derim
hadi beee!!gelseydin kuzeye bugün karşılaşıcakmışız demekki :)şimdi kuzeyin falını anlatıcam ona göre karar verirsin iyimi oldu kötü mü :!:
Acıbadem'de Ayten hanım nerede? Ben çok yakınım Acıbadem'e hiç duymadım. İletişim bilgisi verebilir misiniz?
kısmet olursa rıtayı deneyecegım,bakalım neler soyleyecek,belkı cakraları acılmıstır tekrar :)
Balamm, telif hakkını veriosan bende ilerde bu mesajı cekmek istiorum :) 'yaşattıkların ayna olsun geleceğine'' ... Bayıldım
he bu arada mutlaka gelir gelmez yaz neler soylediğini bide katina mıydı neydi bi karttan bakıo demişlerdi sana direk tarot kahve falımı bakıo merak ettim
acıbademdeki ayten hanımın numarasını verebılcek bırı varmı? yada apartman adını versede yeterlı olur.ben 2sene once gtmstım ama numarayı kaybettm.sokagı hatrlıorm ama apartman hangısı hatırlayamıorum..benım ıcın baya iyiydi baya bilmişti.yardımcı olursanız cok sevınırıımm
bende baktırdım ve burayada yorumumu yapmıştm gayet genel konuştu abartıldığı gıbı değil burda okuyunca ne zannediyosak bende bazen kendıme kızıyorum gidip olağanüstü seyler duymak ıstıyorum galıba :) banada burcumu sordu yorum yaptı karşıya gecmek istıyomuş cafe varmı falan dedi makyaj falan yapmamıştı hatta geen gecebe boyalı bebekler diyip duruyodu ovdu biraz beniöyle işte ama dedikleri olmadı ..bu arada senın önerebiliceğin birisi vamı bu aralar cok ihtiyacım var değişen bi ilişkim var ve korkuyorumm ..
Bugün gittim kuzeye tam bi hayal kırıklıgı:S
daha önce söyledikleriyle çelişti bu kez:S
Biraz kendimi ii hissederim belki diye gitmiştim ama malesefff bütün enerjimi orda bırakıp çıktım:S
bu da sondu zaten... bir daha falcı falan yok!!!!
ya inanın son ayda falcıya harcadıgım paranın haddi hesabı yok...
Gidip Allah rızası için bi kuruma falan bagışlasam aldıgım hayır dularıyla işlerim daha da kolaylaşırdı heralde
kızlarla toplandıgımızda kendi aramızda bakarız falan ama boyle falcı falcı dolaşmak da neyin nesi:S
bugün falcıdan çıkarken çalıştıgımız gümrük firmasının finans müd. ile karşılaştım ne diycemi şaşırdım nasıl kötü hissettim kendimi
Kendi kendime dedim belanı arıyosun sen
yahu Allah'a şükür ii bi işin kariyerin vs.... bi adam yüzünden hayatımda ki varolan degerleride arka plana atıyorum...
Birde bugün bi ablamız dediki, geleceği Allah'tan başka kimse bilemez.... ya onların tahminleri senin geleceğini ve yaşayacaklarını etkiliyosa ??
ki aslına bakarsanız dogru ve makul bı yorum.... en azından kendi adıma öyle düşünüyorum
yarın guzel bir tatil programı yapıyorum gidip dinleniyorum,
sonrada tekrar işime gücüme hayatıma sahip çıkmaya devam ediyorum :)
bi silkelenip kendime gelmezsem sonumu iyi görmüyorum zaten :)
Benim fal-falcı devrim kapandı arkadaşlar şimdilik :) en azından boyle olması gerektiğine inanıyorum :)
evett bekleyen bayanlar. bugün kuzeye gittim.katina bakıyor.ben kendim de acemice baktığım için kartların anlamlarını az çok biliyorum o yüzden şunu söyleyebilirim ki kartlarla kelalaka yorum yapıyor bu 1.açaraçmaz benimkinin adının harflerini tek tek saydı ve adını söyledi burada okey.ama bu malesef benim için bir kriter değil çünkü benimkinin cabbar falan gibi bir adı yok.atsan tutturursun yanio yüzden isim bilme olayı beni çok da etkilemiyor.geçmişle alakalı nerdeyse hiç konuşmadı.bir falcıya giden bir kadının olası sebepleri neyse onu saydı o kadar.dönecek de dönecek zırvalarını sıraladı.bir de benim hala çözmeyi başaramadığım ama falcıların uzmanı oldukları ulan seviyorsa nasıl gider sorusunun cevabını da seviyorrrr diyerek yanıtladı.şimdi kötülemeyeyim yanlış söyledi diyebileceğim bir şey yok.çok fazla isim sayıyor esra kim,tuğba kim falan filan bunlar da bir hayli tırt geldi bana.çok da uzak olmayan bir tarih verdi.göreceğiz...falı oldukça kısa sürüyor.6 kart seçtiriyor onlar üstünden yorum yapıyor, fincana da yalandan bakıyor.ben daha güzel bakarım katina dolu dolu :90: uzun lafın kısası ben tatmin olmadım.teee karşılardan sırf bunun için gelmeyi düşünen varsa zahmet etmesin derim hee verdiği tarihte dediği şey olursa da buraya gelir kuzey'immm ben ettim sen etme özür dilerim de derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?