İstanbul'da Fal - Falcılar

En iyi falcılar mış koptum bi kere ella beceriksizi baktıki ella ismiyle beceremedi buraya sahte üyeliklerle girip bizlerden bilgi toplayıp bi süre öyle denedi:))) baktı olmuyor para hırsı o kadar bürümüşki gözünü, degişik isimlerle hortladı karsımıza. ela elmira bende baktırdım aptal gbi hayatımda baktırdıgım en igrenc fal sahnesiydi!!! yok ermeni kadın maryam daha kimbilir kimler olarak..çete bunlar çete.. didem de aynı taktıgı kullandı melek adıyla yine hortladı zaten insanların paralarının üzerine yatmalarından belliydi bunların dolandıcı oldugu. hande ünlü dedikleride yüzde bir milyon reklam en iyi falcılar nerede diye facebook da bir sayfa acarak gerek sahte üyelikler gerek kendi cevresi kadını yere göge sıgdıramamışlar:zaten benim yazdıgım yorumu her saniyesinde silmesinden belliydi. ben denemek adına yazdım begendigim bir falcının adını, her seferinde silinmesinden sonra emin oldum.kimse ama hiç kimse o kadar övmez babasının kızı bile olsa övmez. neyse siz sakın o yorumlara dayanıp kandırılmayın diye yazdım.

çözmüşsün sende olayı arkadasım. sana katılıyorum hemde sonuna kadar. ella sahtekar dolandırıcı,diger didem de aynı. size tavsiyem bu sitede kimseye sır veermeyin. bence neslihanında bi kac üyeligi var ve bilgi topluyor gibime geldi. dikkat edelim keriz yerine koyuluyoruz arkamızdan gülüyorlardır kesin:)) peki size göre o kadar övülecek kadar iyimiydi hande hanım?hiç sanamam.

sirinem aynen sözlerine katılıyorum ayrıca neslihanın da ikinci bir didem vakası olduğuna inandım hatta bir kaç kez aradım kendisini aynen didem gibi sürekli saat verdi ve beni oyaladı didemle aynı taktik hatta sesini duymasam başka bir isimle yine didem sahneye çıktı diyecektim ama ses farklıydı hande'ye gelince o fena değildi hatta tlf baktırdım genel sorunum çözdü zaten bir kez baktırdım fakat ela elmira ve medyumelif tek kelime ile betbattı facedeki siteninde reklam amaçlı bir site olduğu çocuk dahi okusa anlar

Girmeyeli forum epey bi yürümüş gitmiş ama halen söyle iyi bi falcı adı ortaya atılmamis,bi ara yerden yere vurulan ümraniye didem yine sorulur olmuş,benim asıl merak ettiğim aysele gidenler bidaha yorum yapmamış,ne oldu,var mi aysele giden,memnun kalan,kalmayan?sedos gitmişti,ne oldu acaba?

evet şimdi bende o sayfayı inceledim bir kaç falcı üzrinden gitmişler.reklam kkan haraketler....

kızlar en son şebneme gitmiştim 1 ay oldu ve dedikleri yawaştan başlıyo gibi telefonumdan numralar gitti tekrar gidicem ama nosu gitti dragaya ya ulaşan olursa veya teli olan varsa acil istiyorummm

Gül diken F hakkında bilginiz warım bazı sitelerde çok övülmüş herkese yeniden merhaba haketmediğim bir olay yüzünden siteden uzaklaştırılmıştım ama bakıyorumda benim tahmin ettiğim gibi olmuş :)

Kayıplarda ((( En son Stones'ta görünmüş ama artık orada da diil

Ay o Gul ne falı bakması mılletı enayı yerıne koyan bır kadın 3saat bekle 5dk fal baksın hıcbırsey tutarlı soyledıgı bırsey yoktu neyını beyendınız anlamıyorum dedıkletı kıme çıkmış sadece bızım mılletımız kımın ısım çok duyulursa ona koşuyor başka bırsey degıl

bende tam bılmıyorum oncekı sayfalarda konusulmustu gıdıcek olanlar vardı .aysel kardesıne gıttı 20 gun sonra gelıcek dedıler ama gelmıs olması lazım gıden oldumu ne oldu aysel

Aysel abla falcı degıldır suda gorur bakım yapar hocadır kendısı çok eskıden gıtmıstık anneme suya bakmıştı dendiğinde çıkmıştı ama falcı degıldır kendısı yanlış anlasılmasın

Yapma ya ama benm bazı arkadaşlarım gitmiş B'nde eskiden baktırmıştım stoneste güzel bakmıştı yeniden başlayacakmış sanırım bayramdan sonra gelecek diye haberler aldım :)

kızlar gecen bahsettıgım bayanın tlefonunu aldım kazımkarabekır mahallesındeymıs yarın gıdecem bakalım sonucu yazarım yıldızname bakıyormus ya aslında bı yanım gıtme dıyo tırsıyom ama bı yanımda gıt dıyo

gıtte bıze haber

Son düzenleme:

Adı nedir yıldıznameyi kaça bakıyor ihtiyacım war aslında yıldıznameyi

hangi bayan hangi bayan? ben kaçırmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…