evet ben o siteyi biliyorum sadece reklam amaçlı bir site yorum yazanlara bakarsanızda hep aynı kişiler bunlar insanları bu kdar ahmakmı sanıyorlar bu arada o sitede görmeden önce ben hande ünlü'ye baktırdım fena değildi ella elmira ise tamamen insanı salak yerine koyuyor bir tanesi dahi tutmadı ve kendisinede bunu söyledim inanın ben baksam ondan çok çok iyi bakarım aslında bilselerki bu şekilde ısrarla yaptıkları reklamlar onlar daha itici yapıyor bu güne kadar belki yüzlerce fal baktırdım vede türkiyenine hemen hemen bir çok vilayetine fal 6.his birazda telapati ama bu falcılardan en kötüsü yani onda bir dahi tutturamayan bir medyum elif ikincisi ela elmira bu kadarda olmaz deyecek kadar yani
sirinem aynen sözlerine katılıyorum ayrıca neslihanın da ikinci bir didem vakası olduğuna inandım hatta bir kaç kez aradım kendisini aynen didem gibi sürekli saat verdi ve beni oyaladı didemle aynı taktik hatta sesini duymasam başka bir isimle yine didem sahneye çıktı diyecektim ama ses farklıydı hande'ye gelince o fena değildi hatta tlf baktırdım genel sorunum çözdü zaten bir kez baktırdım fakat ela elmira ve medyumelif tek kelime ile betbattı facedeki siteninde reklam amaçlı bir site olduğu çocuk dahi okusa anlarçözmüşsün sende olayı arkadasım. sana katılıyorum hemde sonuna kadar. ella sahtekar dolandırıcı,diger didem de aynı. size tavsiyem bu sitede kimseye sır veermeyin. bence neslihanında bi kac üyeligi var ve bilgi topluyor gibime geldi. dikkat edelim keriz yerine koyuluyoruz arkamızdan gülüyorlardır kesin:)) peki size göre o kadar övülecek kadar iyimiydi hande hanım?hiç sanamam.
Arkadaşlar birşey dikkatimi cekti. facebook da en iyi falcılar nerede diye bir sayfa var, gördünüzmü bilmem? dikkat ettim sadece bir kac kişinin adı dolanıyor o sayfada. bende cok begendigim bir falcıyı begendigimi yazdım ve her seferinde anında sildiler. kim yapıyor bunu bilemem ama su varki o site sadece hande ünlü ela elmira bir kac isim daha aralarında sözleşmişler:)))) yada iş olsun diye bir kac ismi yazmışlar ama sundan emin oldumki o sayfa hande ünlünün. ben o bayana baktırmadım bilemem, ama madem paylaşılıyor neden diger insanlara cifte standard uygulanıyor. yani uzun lafın kısası tamamen reklam amaclı acılmış .üyelikler de sahte.dikkatli olun derim. kesinlikle hiç kimse bir falcıyı o kadar abartarak anlatmaz mümkün degil.
Pufff(
Yarınki istikamet
1) Gül dejavu 10:00
2) kuzey laf cafe 13:00
3) mandal cafe ada 15:00
Bir tanesi tutar diye ümit ediyorum zaten hepsi yan yana...
Gül diken F hakkında bilginiz warım bazı sitelerde çok övülmüş herkese yeniden merhaba haketmediğim bir olay yüzünden siteden uzaklaştırılmıştım ama bakıyorumda benim tahmin ettiğim gibi olmuş :)
Kayıplarda((( En son Stones'ta görünmüş ama artık orada da diil
Aysel kim ki acaba, falcı mı? Özelliği ne, falcıysa hemen araştıralım
bende tam bılmıyorum oncekı sayfalarda konusulmustu gıdıcek olanlar vardı .aysel kardesıne gıttı 20 gun sonra gelıcek dedıler ama gelmıs olması lazım gıden oldumu ne oldu aysel
Ay o Gul ne falı bakması mılletı enayı yerıne koyan bır kadın 3saat bekle 5dk fal baksın hıcbırsey tutarlı soyledıgı bırsey yoktu neyını beyendınız anlamıyorum dedıkletı kıme çıkmış sadece bızım mılletımız kımın ısım çok duyulursa ona koşuyor başka bırsey degıl
Aysel abla falcı degıldır suda gorur bakım yapar hocadır kendısı çok eskıden gıtmıstık anneme suya bakmıştı dendiğinde çıkmıştı ama falcı degıldır kendısı yanlış anlasılmasın
kızlar gecen bahsettıgım bayanın tlefonunu aldım kazımkarabekır mahallesındeymıs yarın gıdecem bakalım sonucu yazarım yıldızname bakıyormus ya aslında bı yanım gıtme dıyo tırsıyom ama bı yanımda gıt dıyo
kızlar gecen bahsettıgım bayanın tlefonunu aldım kazımkarabekır mahallesındeymıs yarın gıdecem bakalım sonucu yazarım yıldızname bakıyormus ya aslında bı yanım gıtme dıyo tırsıyom ama bı yanımda gıt dıyo
gıtte bıze haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?