İstanbul'da Fal - Falcılar

Adı nedir yıldıznameyi kaça bakıyor ihtiyacım war aslında yıldıznameyi

adı ayse .ucret olarak da 50 dedı ablamın bı arkadası gıtmıs ondan duymustum yazın onuda yegenı goturmus falan onlar memnundu kızı hafta sonu gormedım ona soracaktım da en son aradımda aldım numarayı..

daha once baktıran var mı yıldızname ye nasıl bısey?sonra uykularım falan kacmaz degıl mı?grcı ablamın ark demıstı cok kotu seylr gorurse soylemıyor falan onun yegenıne evlenecegı kısıyı tarıf etmıs seneye bu zamanlar evlısınız dıye kız o vakıtte evlıydı baska detay da hatırlamıyorum puff yarın olsun bı an onceeee ...

Seni bilmem ama ben bir kere sentimientodayken 2 sene önce yaptırdım. Çatır çatır yüzüme sallanarak bilinmicek herşeyi söyledi. Gelecek tuttu hemde verdiği sürede. 4 aydır burdan ovduğunuz 5 falciya toplamda 200 tl gitti yol paralarıyla ama hiçbiri beni tatmin etmedi. Üstelik gul rahat 15 20 dakka bakti bana. Keşke gul dikeni bulsamda tek seferde 200 tl versem ama beni yine 1, 5 2 sene idare etse falı. Bu arada bende baska bi güle yaptırdım dün hakkaten onunki 5 dakka sürdü. Piyasada çok gul var ama bnm dediğim güle maalesef ulaşamıyorum

adı ayse .ucret olarak da 50 dedı ablamın bı arkadası gıtmıs ondan duymustum yazın onuda yegenı goturmus falan onlar memnundu kızı hafta sonu gormedım ona soracaktım da en son aradımda aldım numarayı..

Bana iletişim bilgilerini yollarsn sevinirim

Yapma ya ama benm bazı arkadaşlarım gitmiş B'nde eskiden baktırmıştım stoneste güzel bakmıştı yeniden başlayacakmış sanırım bayramdan sonra gelecek diye haberler aldım :)

ilk defa gül hakkında kötü yorum gördüm,şaşırdım ona gidenler hep memnundu.Ben stones bir daha döneceğini sanmıyorum hep aynı şeyi söylüyorlar tatilde,işi var dönecek 2 haftaya diye,döndüğü yok,bence o paraları cukkaladı ve gitti.çok pişmanım ona baktırmadığıma.

slm kızlar, yaklaşık 2 yıldır burdan tavsiyelerinizi dinleyerek nerdeyse tüm falcıları gezdım.. nısantası symbolden melekler kahvesı dejavu vs... ve sonunda bırıne guvendım ve sızlere bıldırmek ıcın uye oldum. Adı Ayşin. Ben taksimde hemen yol ustu bır kafede kendısıyle tanıstım sonra Bakırköy Dejavuya geçti ordan Bakırköy falcılar sokagında Totem dıye bır yere gırdı. ve şimdi evinde 30 tl.ye bakıyormuş. Bana bır yılı askın sevgılımle hangı gun ve tarıhte barısısacagımı söleyınce baslamıstı hersey. hiç unutmuyorum 14 15 ekım bıraraya gelıosunuz demıstı 14unu 15ıne baglayan gece yarısı kapıma dayandı.. bunun uzerıne kosarak bı hafta sonra yıne gıttım. bu sefer kumral bı erkegın hayatımdan cıkıp esmerın gelecegını söyledı ınanmadım kızdım sinirlendim.. 10 gun sonra evet sevgılım kumral olandı ve benı terkettı.. :/ ve esmer olan bı arkadasım sureklı evlenelım dıye pesımde dolandı.. tekrar bı arkadasımı götürmek için gittiğimde 8 ay kımseyle cıkamayacagımı çok kötü gunler gecırecegımı söyledı. ASLA kabul etmedim ben depresyon işim gereğide çok uzak kavramlardı.

Nitekim öle yalnızlık cekip öyle kötü günler geçirdimki etrafımdakı herkesle neredeyse konuşmayan biri oldum sevgilimin başkasıyla olduğunu öğrenınce.. Sonra Ayşin'i aradım yana döne bana bi umut bişi söylesin diye çünkü yıllardır bulundugu Taksımden ayrılmıstı. tesaduf eserı dejavuda oldugunu gorunce havalara uctum. (ve tam 8 ay gecmıstı ben artık hayata dönmek ıcın bırıyle denemeye calısıryordum) bana: Asla benım ıstemeyecegımı cok zengın kocaman arabalı bırıyle tanısacagımı fakat onuda bırakacagımı söyledı. evet bu dedıklerı olunca şoklara gırdım resmen ınanamıyorum cunku bıre bır bu kadar tutturmasına. şimdide ilk falından bu yana eylulde ıstıfa edecegımı söylordu ımkanı yoktu ve o da oldu. şimdi ulasmaya calısıorum eve gecmıs kendı müşteri kitlesi oldugu için ve 30 tl ye bakıyormus evde .. Çapada oturuyormuş. Facebook açmış kendine Falcı Ayşin diye. Oradan irtibata geçecekmiş artık.. Ben tesadufler eserı buldum.. bu ara ımkanım olursa dırek yenıden gıdecegım. umarım sızınde elektrıgınız tutar cunku muhabbetıde falıda cok keyıflı bı kadın.. Neyse haliniz o çıksın falınızz :))

hmmm çok merak ettim kendilerini acaba evde değilde çapa tarafında bir cafede bakamz mı?Ben falcının evine gitmeye karşıyım.Allah korusun kimdir nedir bilmiyoruz.Başımamıza bir şey gelse,evinde kendi isteğimizle bulunduğumuz için hakkımızı arayamayız.

Ben baktırmıştım kendisine biraz faldan cok sohbet gibi gelmişti annemin falı gibi arkadaşımla ikimize Bakırköy'de baktırmıştım istanbul caddesinde 25 tl ye ama çok tatmin olmamıştım bi daha suya gel demişti .

30 tl vermeyi değer mi? birde senin tavsiye ettiğin kimler,bu sormamdaki sebep acaba fal zvkimiz aynı mı die?

valla o kadarını bılemıyorum canım ama guvenılır bırı .. ıstersen face ınden bır mesaj yazıp sor

30 tl vermeyi değer mi? birde senin tavsiye ettiğin kimler,bu sormamdaki sebep acaba fal zvkimiz aynı mı die?

Canım ben çok baktırdım o yüzden tatmin olmam biraz az ben erenkoyde şebneme baktırmıştım düşünüyorum bu hafta sonu baktırdığım falcılardan genelde beğendiğim bir iki kişi war ama sana tutmaya bilir Gül'ü beğenmiştim birde mandal adayı burda duyup baktırıp beğenmiştim birde ırmak var oda güzel bakmıştı ha birde medyum Nihal oda idare eder eğer yeni birisi olursa yazarım ama benim beğendiklerim sana tutmaya bilir bu arada şebneme gidenler yazabilirmi güzel bakıyorum fiyatı 50 tl idi sanırım evime yakın B'nde suadiyedeyim yanımdaki ne baktırmazsam ayıp olur

valla o kadarını bılemıyorum canım ama guvenılır bırı .. ıstersen face ınden bır mesaj yazıp sor

şimdi facede buldumd ee hesabımdan buna mesaj atsam bu tüm bilgilerimi görecek,fala gittiğimde sayfamdakileri anlatır bana :):)):)

kapat bılgılerını arkadas olarak ekleme mesaj yaz sadece resmını gorse nolurkı gıdınce zaten gorcek senı

evet keyıflı oluo sohbet tadında olmadıgı ıcın bende ınanmamıstım ama tarıhlerle cıkınca sasırmıstım. ama tabı bu enerjı meselesı. bekle tutarsa bence bı daha denersin istersen.. ben ondan baskasına gıdıp paramı vermeyecegım bızım frekanslar tuttu belkıde :)

Haa bu arada baktırdığım falcı sayısı 7 imiş. İkisini unutmuşum. Biri hangi cafedeydi, adı neydi onu bile hatırlamıyorum o kadar yani. Hatırladıklarımı yazıyorum:

1) İsmini hatırlayamadığım cafe ve kadın: Sanırım Mayıs gibi baktırmıştım. Yazdıkları halen durur baktıkca buna mı para verdim derim. Bir tane tutsaydı bari.
2) Kadınlar Kahvesi Meryem: Mayıs sonunda baktırdım. Ağustosta söz kutlama gibi birşey olacak dedi. Evet planımızda vardı ama Temmuz'da ayrılınca hayal oldu. O anki düşüncelerinin bir kısmını biliyor. Bana yazdıklarına bakıyorum da çıkan olmamış. Yani o zamanda ayrıydık barışacaksınız demişti ve o tutmuştu ama ben barışacağımızı biliyordum. Sadece evlilik olacak mı o bnm için önemliydi. Hakikaten evlilikle gelip barışmaya çalıştı. Herşey yolunda giderken Temmuzda bir hafta içinde herşey tepetaklak oldu ve bir hafta içinde ayrıldık. Hem o bir hafta çok kötüydü aramız hemde iş dolayısıyla 1-2 sene daha evlilik olamayacağını söyledi!!!Ama ne gariptir bu kadın yengeme hep tutturuyor. O zaman 3 ay içinde hamile kalacaksın demişti; yengem dediği zamanda hamile kaldı. Şimdi 3 aylık hamile. Cinsiyeti de tutturursa daha da şaşıracağım ve bu elektrik olayına inanacağım. Abime de aynı gün baktı; hiçbir dediği ona da çıkmadı.
3)Sırdaş Cafe Arzu: 2 ay önce baktırdım. Akrabamın eşine boşanacaksın demiş. Evet kadıncağız kocadan yana baya bi çekiyordu ama boşanmaya cesaret etmiyordu. öyle birşeyin mümkün olacağına inancı bile yoktu. Verdiği tarihte hakikaten boşandı. Kocasından çok feci bir dayak yedikten sonra mecbur kaldı Kocasının psikolojik rahatsızlığı var zaten mutlu değillerdi. Bende bundan etkilenerek gittim. Bana siz Allah katında ayrı değilsiniz dedi, geri dönecek dedi ama yine evlilik için bir sene bekleyeceksin dedi. Ben zaten evliliği ötelediği için ayrılmıştım. 3 ay oldu. Döner mi bilmem, bekler miyim onu da bilmiyorum. Döneceği zamanı da net söylemedi zaten. İşle ilgili gelişme istiyorum; o da istediğim gelişmenin ancak baharda (Mart-Nisan-Mayıs) olacağını söyledi. yani iki önemli konuda da verdiği tarih o kadar uzak ki; bekleyip göreceğiz Ama Allah'ı var, faldan çıktığımda uçuyordum resmen. O fal beni sadece bir ay oyalayabildi, motivasyon tavandı o bir ay.
4) Uçurtma Cafe Emre: 1,5 ay önce baktırdım. Tuhaf biri, çok değişik bakışları var kimini rahatsız edici derecede, bazıları bu adam sapık demiş sitede koptum :) Elini el,inin içine alır falan bir enteresan, acaba yavşıo mu diye aklına gelmiyor değil :) Ne dediğini inanın unuttum. Sanırım hoşuma giden bir fal değildi. Yoksa muhakkak hatırlardım.
5) Laf Cafe Kuzeyün baktırdım. 3 ay önce birşey olmuş tüm planların altüst olmuş dedi. Doğruydu; işte istediğim yerde değildim ama tazminat için de ayrılamıyordum Nasıl olsa Aralıkta evleneceğim ayrılacağım diye rahattım. Ama Temmuzda bizimki evliliği yine öteleyince terkettim. Sonrasında ben 2 kere aradım ama bu sefer beyefendi istemedi evlilikten kaçan tipik erkek vakası Kuzeye bakarsan 6 hafta içinde hayatımdaki tüm dengeler yerine oturacak. Bir daha hiç sıkıntım olmayacak. 18 Kasımda eski erkek arkadaşım bana geri dönecekmiş bende yanarsa yanayım ne olursa olsun deyip affedecekmişim. 2013 Eylülde evlenecekmişim. Bir iş başvurum vardı; oraya terfi ederek geçecekmişim, paralar geliyormuş falan filan. geleceğim çok parlakmış.
6) Mandal Cafe Ada: Dün baktırdım. 8.,9., 10. aydaki sıkıntılarımı 10. ayda yavaş yavaş atmaya başlıyormuşum. Başvurduğum işe Ocak Şubattan önce terfi alarak giriyormuşum. Sevgilim sonradan bana dönecekmiş ama ben yeni iş ortamından tanıdğım benden yaşça büyük esmer biriyle birlikte olcakmışım aniden ve onunla aniden evlenecekmişim. Ha bu arada da 2013te evlilik yok dedi
7)Deja vu Gül: 5 dakka falan baktı. Sevgilinle restleşmissiniz şimdi ikinizde pişmansınız nasıl birbirinize geri döneceğinizi bilmiyosrunuz dedi. (Bu kısım doğru ama sevgilimden ayrıldığımı ağzımdan laf almak istediği için ben söyledim) İşinde terfi var. Kasım ortasında sevgilinle barışcaksın ama maddi sıkıntılar nedeniyle evliliği hala düşünmüyor dedi. Zaten düşünse benle barışır değil mi ama? Hala beni ordan burdan incelerken izlerken, unutamıyorsa bana dönmemesinin tek nedeni olabilir; o da evlenmek istemeyişi...

Sözün kısası bu falcıların hiçbiri beni şaşırtmadı, gelecek için söyledikleri çıkarsa birtek Ada beni şaşırtmış olacak.

Gelgelelim 2 sene önce baktırdığım Gül Diken'e... O zaman herşey karmaşık olmasına rağmen çatır çatır anlatmıştı merak ettiklerimi ben sormadan söyledi. ağzımdan bir tane laf almadı, zaten ağzım açık kalmıştı konuşacak halde diildim. Sıkıntıların gidecek herşey süper olacak, para gelecek zamazingolarıyla uğraşmadı. Bu i,şyerinde her zaman önüne bir engel çıkacak tam olacakken olmayacak, asıl yükselişin bu işinden sonra geçeceğin yerde olacak dedi. Doğru da; 2 senedir hiçbir ilerleme yok aynı yerde sayıyorum Sevgilimin beni kıskandırma amaçlı başka bir kızla çıktığını, aynı şekilde benimde onu kıskandırma amaçlı başka biriyle görüştüğümü isimleri vs söylemişti. O 2 hafta içinde kızdan ayrılacağını söylemişti. Bende diğer oülanı sepetleyecekmişim. Bir hafta sonra kızdan ayrıldı; bende diğer çocuktan ayrıldım ve birbuçuk sene boyunca çok mutluyduk, tüm problemlerimiz geride kalmıştı. (Ama şimdi yine ayrıyız) 2013'te evlilik görünüyor dedi; Mart gibi başka bir çocuk olacak seyahat sırasında tanışacaksın ikilemde kalacaksın, hangisini seçersen onla evlenceksin, ikisi de hayırlı dedi. Doğruydu biriyle tanıştım seyahat sırasında. annemin babamın yaşadığını bilmişti. Ömürleri uzun olcak dedi, Amin inşallahh!!! Yani merak ettiğim herşeyi kendi söyledi; sadece iş ve evliliğe daha vakit var, onlar çıkar mı bilmiyorum. İnşallah en hayırlısı olur.

Kızlar iyi bir falcı bulmak hakikaten zor. Elinize bir tane geçti mi sakın kaybetmeyin derim...

bana da tel bilgilerini yazar mısın

yazayım tabı ama ozlden yazamıyorum mesaj hakkımı doldurmadıgım ıcın bu sekılde yazarsam sorun olur mu bılmıyorum...yada ıstersen yarın dondugumde hersyı anlatırım o sekılde numarayıda vereyım nasıl ıstrsen yanı..:)

bu Gül Diken nerededir ve ne kadara bakıyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…