Yok anaciğim yok hiçbir yerde yok.bu Gül Diken nerededir ve ne kadara bakıyor acaba?
Yok anaciğim yok hiçbir yerde yok.
Kızlar medyum Selçuk diye birini duyan warmı 50 tl ye bakıyormuş garip biriymiş arkadaş anlattı adam hristiyan falanmış değişik güçleri falan war diye konuştu giden duyan warmı acep ??
Cnm seni de 50 tl nin alti cekmio bakiorm heee :)
Kizlar gecmis sayfaları okudum olgu diye birini söylemiştiniz telefonda bakiyor diye 1 hafta once baktirdim ben cok memnun kaldım 3 tane söylediği çıktı sevgilimde ayriyim ayrıcagini söylemişti imkansız gözüyle bakarken aradı en cok ondan etkilendim gelecek bazlı konuşuyor soledikleride çıkıyor
Yok canım iyi baksın 50 de veririm 25 75 te ama adam gibi baksın ben en çok yıldıznameyi merak ediyorum şöyle uzun uzun bakan biri olsa be güzel olur :)
Yok canım iyi baksın 50 de veririm 25 75 te ama adam gibi baksın ben en çok yıldıznameyi merak ediyorum şöyle uzun uzun bakan biri olsa be güzel olur :)
kızlar melekler cafesinde can die biri var şişman bir adam güzel bakıyor tavsiye ederim.Genel bakmıyorum beğendim.Melekler kahvesinin karşısında sembol var orda tarık ve mehmet iyi bakıyor.Mehmete 2 defa baktırdım tarığa kaçkere baktırdım bilmiyorum(genelde hep tarığa baktırırım hem falını beğenirim hemde muhabbetini.
öğrenciyken taksimde ayhan ışık sokkak ve benzeri kafelerde çok baktırmıştım,okulum ordaydı:))hergün birine baktırıyorduk.)
pnokyo cafe,mono lisada baktırmıştım fazla tatmin etmemişlerdi.
bakırköyde istasyonun ordaki yerden hiç ama hiç memnun kalmamıştım,Bakanların adı bile kalmadı aklımda hep harf tututurmaya çalışarak fal bakıyorlardı.Eğer bahsedilen gül (istasyondakinden bahsediyorum,stonestaki değil)fincana bakmadan bakıyordu.oda ehti.çokta beğenmemiştim.
üniversiteye gitmeden önce yalovada bir kadın bakmıştı bana o kadın hakkatten güzel bakmıştı,nereyi kazancağımı herşeyi bilmişti.hatta yanımda bir tanıdığım vardı nişanlıydı ,siz evlenemiceksiniz demişti,nikah tarihi alnmıştı bile olmadı o düğün.kadın o sırada 80 -85 yaşlarındaydı,gidip bulamıcağıma eminim.
bir melek kafede sevgi diye bir kadın var,daha önceden ona baktırmıştım baya arkadaşım o kadını övmüştü,bana baktığı fal tutmadı.
laf kafeyede arkadşlarım baktırdı çiğdeme ve kuzeye çokta menun kalmadılar,daha doğrusu 2. falı beğnmediler ilkini beğenmişlerdi.
eylül ayında yeşilköye güle fal baktırmaya gitmiştim kendisi yine yoktu sahilde bir kafe vardı adını hatırlamıyorum.Bakan kadının adı ece diye hatırlıyorum(kafenin aklı adıma gelmiyor ama karşısında wc vardı)kadının baktığı falı hiç beğenmemiştim hatta burayada yazmış olabilirim,kadının dedikleri çıktı.ama kadın bana çok uçuk şeyler söylemişti yani olmasının imkanı yok olan şeyler hepsi birbir çıktı.
şuanda aklıma gelenleri yazdım geldikçe yazarım.
Sana yakın oturuyorum. Erenköy civarında iyi birini bulursan hbr et. Bu arada sırdaşı cafe caddebostan dene bakalım fena sayıLmaz. Kilolu arzuya baktir. Daha dedikleri çıkmadı gerçi ben beklemedeyim. 40 tl
Nerede kalıyor tam olarak birde yıldıznameyi istiyorum bakıyor mu acaba :)
külkedisi hoşgeldin tekrar :) , yoktun ne zamandır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?