İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar facebookta falınız güzel çıksın diye bir şey var burdaki kadınla ilgili bilgisi olan var mı ? bir iyi yorumlar var bir kötü çözemedim ben??

kızlar dun yazmıstım hanı bugun gıdecektım ya bı yeredun gece garıp bı ruya gordum uykumdan uyandım ve tırstım acıkcası napsam bılmedım gıtsem mı gıtmsem mı dıye ..ablam var ve bugun gıdecegım kadınmıs guya kadın anlatmaya baslıyo ıst sende buyu var falan fılan muska yazalım gıbı bısey dedı bn yok olmaz oyle sey ıstemem dıyorum pekı o zaman babana yazalım gıbı bısey dedı sankı sonra kadın kosarak uzaklasıyor dıkkatımı ayagındakı krem rengı ayakkabıları cekıyo sadece..o esnada bu numarasını aldıgım kız geliyo yanında uzun boylu hoş bı cocukla cocuk selam dıyo ama ben o kadının dedıklerınden oyle tırsmısım kı urkuyorum sırtımı donuyorum falan.baska bıseye nıyetlenıp yatmıstım dun gce saga donup yatmalıydım bı ara sola donmusum sanırım bu ruyayı gordum uyandıgımda sol taraftaydım..acaba bu gordugum hanı fazla zorlama olacakları bekle gıbı bıseyın ısaretı mı? anlayan bırı bısey desın bana ya 13,30 a dek evdeyımolmadı kadını arayacam gelemıyorum dıyecem gıtmeyecem..

Kızlar medyum Selçuk diye birini duyan warmı 50 tl ye bakıyormuş garip biriymiş arkadaş anlattı adam hristiyan falanmış değişik güçleri falan war diye konuştu giden duyan warmı acep ??

Kizlar gecmis sayfaları okudum olgu diye birini söylemiştiniz telefonda bakiyor diye 1 hafta once baktirdim ben cok memnun kaldım 3 tane söylediği çıktı sevgilimde ayriyim ayrıcagini söylemişti imkansız gözüyle bakarken aradı en cok ondan etkilendim gelecek bazlı konuşuyor soledikleride çıkıyor

Pendik'te Safiye varmış bi de kızlar. duyanınız,bileniniz var mı? eski sayfalarda bahsetmişler

Ne kadardır ayrisiniz?

Yok canım iyi baksın 50 de veririm 25 75 te ama adam gibi baksın ben en çok yıldıznameyi merak ediyorum şöyle uzun uzun bakan biri olsa be güzel olur :)

Sana yakın oturuyorum. Erenköy civarında iyi birini bulursan hbr et. Bu arada sırdaşı cafe caddebostan dene bakalım fena sayıLmaz. Kilolu arzuya baktir. Daha dedikleri çıkmadı gerçi ben beklemedeyim. 40 tl

kızlar maltepe gelincik kafede ki ceyhun hanıma baktırmayı düşünüyorum? bana numarası olan varsa numarasını yollayabilir mi bir de tavsiye ediyor musunuz ?
yarın gitmeyi düşünüyorum yönlendirirseniz çok sevinirim

kızlar melekler cafesinde can die biri var şişman bir adam güzel bakıyor tavsiye ederim.Genel bakmıyorum beğendim.Melekler kahvesinin karşısında sembol var orda tarık ve mehmet iyi bakıyor.Mehmete 2 defa baktırdım tarığa kaçkere baktırdım bilmiyorum(genelde hep tarığa baktırırım hem falını beğenirim hemde muhabbetini.
öğrenciyken taksimde ayhan ışık sokkak ve benzeri kafelerde çok baktırmıştım,okulum ordaydı:))hergün birine baktırıyorduk.)
pnokyo cafe,mono lisada baktırmıştım fazla tatmin etmemişlerdi.
bakırköyde istasyonun ordaki yerden hiç ama hiç memnun kalmamıştım,Bakanların adı bile kalmadı aklımda hep harf tututurmaya çalışarak fal bakıyorlardı.Eğer bahsedilen gül (istasyondakinden bahsediyorum,stonestaki değil)fincana bakmadan bakıyordu.oda ehti.çokta beğenmemiştim.
üniversiteye gitmeden önce yalovada bir kadın bakmıştı bana o kadın hakkatten güzel bakmıştı,nereyi kazancağımı herşeyi bilmişti.hatta yanımda bir tanıdığım vardı nişanlıydı ,siz evlenemiceksiniz demişti,nikah tarihi alnmıştı bile olmadı o düğün.kadın o sırada 80 -85 yaşlarındaydı,gidip bulamıcağıma eminim.
bir melek kafede sevgi diye bir kadın var,daha önceden ona baktırmıştım baya arkadaşım o kadını övmüştü,bana baktığı fal tutmadı.
laf kafeyede arkadşlarım baktırdı çiğdeme ve kuzeye çokta menun kalmadılar,daha doğrusu 2. falı beğnmediler ilkini beğenmişlerdi.
eylül ayında yeşilköye güle fal baktırmaya gitmiştim kendisi yine yoktu sahilde bir kafe vardı adını hatırlamıyorum.Bakan kadının adı ece diye hatırlıyorum(kafenin aklı adıma gelmiyor ama karşısında wc vardı)kadının baktığı falı hiç beğenmemiştim hatta burayada yazmış olabilirim,kadının dedikleri çıktı.ama kadın bana çok uçuk şeyler söylemişti yani olmasının imkanı yok olan şeyler hepsi birbir çıktı.
şuanda aklıma gelenleri yazdım geldikçe yazarım.

Yok canım iyi baksın 50 de veririm 25 75 te ama adam gibi baksın ben en çok yıldıznameyi merak ediyorum şöyle uzun uzun bakan biri olsa be güzel olur :)

Sadece Ece mi bildi ?

külkedisi hoşgeldin tekrar :) , yoktun ne zamandır..

arkadaşlarr şu ayvansaraydaki salih hocaya gttim buğün ama beni almadılar en geç sabah 10 na kadar orda olursanız sizi alıyorlar giremedim o yüzden bide kötü niyetlerle gelirseniz hoca anlar çıkartır dedi bide özel gününüzde olmasın ve perşembe günleri bakmıyor dedi.. Orada kısa bir araştırm yaptım çok met ettiler n bileyim bide buraya sorim dedim giden varmıdır belki sabah erkenden giderim ama emin değilim o saatde üşenirim ben bilemedim.. Banada bu hocayı iş yerinde bir erkek arkadaşım met etti kendisi çok net bişe anlatmadı ne anlatsam boş dedi oraya gidince anlarsın ne demek istediği dedi...off giden varmı arkadaşlar..ben işlerim açılsın diye baktırcaktım öyle dualar yazıyormu bilmiyorum sanırsam yazıyor..

Arkadaşlarr bir bilgisi olan varmı acep?? Oraya gidip baktıramamak çok kötü bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…