İstanbul'da Fal - Falcılar

Orada ki yardımcısı dedi ki .. Mesela diyelim evli bir sevgiliniz var ama ayrıldınız dönmüyor ama siz onu eşim benden ayrıldı barışmıyor dönsün derseniz hocayı kandırdığını zannederler dedi hoca onu anlar iyice bozar aralarını evliyse adam eşine geri döndürür dedi.. Vs..

Burda olan arkadaşlarımız var ama sanırsam kendi kendime konuşuyorum:26:
Yardım lütfenn

Burda olan arkadaşlarımız var ama sanırsam kendi kendime konuşuyorum:26:
Yardım lütfenn

canım kimsenin bilgisi yoktur o yüzden cevap yazılmıyor sanırım:) gidip görmeden tecrübe etmeden bir şey diyemez kimse seninle aynı konumdayız galiba tecrübe edip bize anlatman gerekecek ki bizde gidelim sana anlatalım:)

Hocaya kız arkadasım götürdü Meryem ana kilisesinin orda kime sorsan derler sabah 9dan sonra kimseyi almıyor 50 milyon yapım bakımı tlf vermiyor Salih hoca ismi

demetcim sanırsam sen gitmişsin bana yardımcı olabilirmisin bu konuda??

tşkler arkadaşım yazdım bakalım belki dönüş olur ama sanmam bu gece dönülürmü ben sabah erkenden gidersem

Dönerler merak etme gidenler kesin olmuştur bu forum ne için :) gidince buraya yaz merak ettim şimdi aslında hocalardan ve evinde bakanlardan korkarım ama olmadı yanıma bir erkek arkadaşımı alır giderim benle falcıya gidince bu kız salakmı hep falcı için beni çağırıyor diye başımın etini yiyor :)

evet biraz garip olur beraber gitmen :)) ayrıca ben buğün sabah öne merkez efendi saim hocaya gittim ama malesef ist dısındaymış sonra ayvansaraya geçtim oda olmadı dediğim gibi bana bereket işlerim açılsın diye istiyorum hangi hoca iyidir bilemiyorum..demet arkadaşımız sanırsam saim hocayıda biliyor...ay bir dönce ne iyi olur

arkadaşlar mercan sayhan kimdir nerdedir edeniz arkadaşımız sanırsam onu beğeniyormuş

canım senin bu filiz hnmın falı tutmuşmuydu?

Sadece Ece mi bildi ?

eceyi başta beğenmemiştim şuanda dedikleri birbir çıktı.taksimdeki tarıktanda memnun kalmıştım ben.Güle çok baktırmak istedim belki tüm arkadaşlarım baktırdı hepsi memnun kaldı,bir ben baktıramadım baktırmayı düşündüğümde kadın çoktan ortalıktan kayboldu.yalovadaki kadndan çok memnun kalmıştım ama 7-8 sene önce mi ne baktırmıştım kadın çok yaşlıydı çoktan ölmüştür.yeni taksimde meleklerde can beye baktırdım falını beğendim geçmiş ve geneli bildi umarım dedikleride çıkar.diğer baktırdığım insanlar geneldi,yani onların baktığını bende bakabiliyorum:))))Yeşilköyde stones yakın bir yerdeydi kafe daha doğrusu o çay bahçesi gibibir yer wc vardı cafenin karşısında,ordaki bakan kadının adı ece.kafenin adı aklıma gelmiyor yeşilköyü iyi bilmiyorum onuda şansa buldum gül yoktu oraya gitmiştik.

arkadaşm yeşilköye metrobüs gidiyormuydu.. Nasıl gidilir toplu taşıtla

Ben anadolu yakasındayım... Bu dediğiniz kişiye fal baktırmak için gidebilirim.. Ama esas istediğim hoca..

Fal olarakda kadıköyde laporte ayhana çok baktırdım kişiyi gerçekden güzel analiz ediyor bazı tarihlr bende tutdu aslında ona gidişim terapi için gidiyor çok beğeniyorum o yönden ama daha iyi bir fal bakan muhakkak vardır

arkadaşm yeşilköye metrobüs gidiyormuydu.. Nasıl gidilir toplu taşıtla

büyük ihtimalle tilbe cafeyi kastediyorsun canım cay bahçesi olarak orası war :)bende gitmedim hiç ..metrobüs yok bakırköye kadar gel ordan otobüs yada olmuşlara bin cnm yada taksimden drek yeşilköy sarılar var onlara binebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…