Burda olan arkadaşlarımız var ama sanırsam kendi kendime konuşuyorum:26:
Yardım lütfenn
külkedisi hoşgeldin tekrar :) , yoktun ne zamandır..
Yardım lütfenn
Yardım lütfenn
Hocaya kız arkadasım götürdü Meryem ana kilisesinin orda kime sorsan derler sabah 9dan sonra kimseyi almıyor 50 milyon yapım bakımı tlf vermiyor Salih hoca ismi
Balattakii Salih hoca sanırım demet25 yazmış 3856 sayfada yazıyor ,,bi bak forumda gidenler olmuş sana dönerler
tşkler arkadaşım yazdım bakalım belki dönüş olur ama sanmam bu gece dönülürmü ben sabah erkenden gidersem
Dönerler merak etme gidenler kesin olmuştur bu forum ne için :) gidince buraya yaz merak ettim şimdi aslında hocalardan ve evinde bakanlardan korkarım ama olmadı yanıma bir erkek arkadaşımı alır giderim benle falcıya gidince bu kız salakmı hep falcı için beni çağırıyor diye başımın etini yiyor :)
Kızlar merhaba ben dün akşam bakırköydeki Filiz hanıma gittim. 2. çocuğuma hamile kalabilmekle ilgili sıkıntım vardı bu ay hamile kalmazsan ben de bu mesleği bırakırım diye iddaalı konuştu. Diğer bir kaç şeyi de bildi iyi bir insan bence gidin bakırköy Osmaniye cemiyet sokak ta dia market önünde minibüslerin durağı var kuaför salonu gibi de yeri var bence denemeye değer hem de şeker çıkarsa buradan yazacağım size bu arada adetimin başlangıç tarihini bile söyledi 24 nisan da kesin hamilesin dedi.
Kızlar ben bir de Emine hanımı merak ediyorum ben mesaj atamıyorum ama mesaj atabilen varsa soğanlık bana çok yakın emine hanımın telefonunu atarmısınız
Sadece Ece mi bildi ?
eceyi başta beğenmemiştim şuanda dedikleri birbir çıktı.taksimdeki tarıktanda memnun kalmıştım ben.güle çok baktırmak istedim belki tüm arkadaşlarım baktırdı hepsi memnun kaldı,bir ben baktıramadım baktırmayı düşündüğümde kadın çoktan ortalıktan kayboldu.yalovadaki kadndan çok memnun kalmıştım ama 7-8 sene önce mi ne baktırmıştım kadın çok yaşlıydı çoktan ölmüştür.yeni taksimde meleklerde can beye baktırdım falını beğendim geçmiş ve geneli bildi umarım dedikleride çıkar.diğer baktırdığım insanlar geneldi,yani onların baktığını bende bakabiliyorum:))))yeşilköyde stones yakın bir yerdeydi kafe daha doğrusu o çay bahçesi gibibir yer wc vardı cafenin karşısında,ordaki bakan kadının adı ece.kafenin adı aklıma gelmiyor yeşilköyü iyi bilmiyorum onuda şansa buldum gül yoktu oraya gitmiştik.
arkadaşm yeşilköye metrobüs gidiyormuydu.. Nasıl gidilir toplu taşıtla
biz arbayla gitmiştik,yeşilköyü iyi bilmiyorum,hatta hiç bilmiyorum.
Pendik'te Safiye varmış bi de kızlar. duyanınız,bileniniz var mı? eski sayfalarda bahsetmişler
arkadaşm yeşilköye metrobüs gidiyormuydu.. Nasıl gidilir toplu taşıtla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?