kızlar melekler cafesinde can die biri var şişman bir adam güzel bakıyor tavsiye ederim.Genel bakmıyorum beğendim.Melekler kahvesinin karşısında sembol var orda tarık ve mehmet iyi bakıyor.Mehmete 2 defa baktırdım tarığa kaçkere baktırdım bilmiyorum(genelde hep tarığa baktırırım hem falını beğenirim hemde muhabbetini.
öğrenciyken taksimde ayhan ışık sokkak ve benzeri kafelerde çok baktırmıştım,okulum ordaydı:))hergün birine baktırıyorduk.)
pnokyo cafe,mono lisada baktırmıştım fazla tatmin etmemişlerdi.
bakırköyde istasyonun ordaki yerden hiç ama hiç memnun kalmamıştım,Bakanların adı bile kalmadı aklımda hep harf tututurmaya çalışarak fal bakıyorlardı.Eğer bahsedilen gül (istasyondakinden bahsediyorum,stonestaki değil)fincana bakmadan bakıyordu.oda ehti.çokta beğenmemiştim.
üniversiteye gitmeden önce yalovada bir kadın bakmıştı bana o kadın hakkatten güzel bakmıştı,nereyi kazancağımı herşeyi bilmişti.hatta yanımda bir tanıdığım vardı nişanlıydı ,siz evlenemiceksiniz demişti,nikah tarihi alnmıştı bile olmadı o düğün.kadın o sırada 80 -85 yaşlarındaydı,gidip bulamıcağıma eminim.
bir melek kafede sevgi diye bir kadın var,daha önceden ona baktırmıştım baya arkadaşım o kadını övmüştü,bana baktığı fal tutmadı.
laf kafeyede arkadşlarım baktırdı çiğdeme ve kuzeye çokta menun kalmadılar,daha doğrusu 2. falı beğnmediler ilkini beğenmişlerdi.
eylül ayında yeşilköye güle fal baktırmaya gitmiştim kendisi yine yoktu sahilde bir kafe vardı adını hatırlamıyorum.Bakan kadının adı ece diye hatırlıyorum(kafenin aklı adıma gelmiyor ama karşısında wc vardı)kadının baktığı falı hiç beğenmemiştim hatta burayada yazmış olabilirim,kadının dedikleri çıktı.ama kadın bana çok uçuk şeyler söylemişti yani olmasının imkanı yok olan şeyler hepsi birbir çıktı.
şuanda aklıma gelenleri yazdım geldikçe yazarım.
büyük ihtimalle tilbe cafeyi kastediyorsun canım cay bahçesi olarak orası war :)bende gitmedim hiç ..metrobüs yok bakırköye kadar gel ordan otobüs yada olmuşlara bin cnm yada taksimden drek yeşilköy sarılar var onlara binebilirsin..
azra inan bana bende cok gittim böyle yerlere hic bir faydasini görmedim bizede cok kötü büyüler yapilmisti bunu herkes bize söyledi ama cözecek birini bulamadik simdiye kadar kendi dualarimizla bir seyler yaptik ama yinede hic bir sey eskisi gibi olmuyor iste ...
ben gittim iki kez safiye ablaya. evet onunda dedikleri çıkmıştır bana ve biliyor cidden anı geömişide. evinde bakıyor
kızlar dün itibariyle baktırdığım tüm fallar hükümsüzdür.. her şeyi kelimesi kelimesine anlatan elanit dahil, olmayacak dedikleri bi olay dün itibariyle oldu, şimdiye kadar elanit ki ağzı açık bırakan bi fal deneyimiydi, elmira ki zamanında çok beğenmişimdir, olgu, neslihan, kuzey, stones gül hepsi geçmiş ve şu anda çok iyilerdi ama olmayacak dedikleri dün oldu. eski notlara bakıyorum olacak diyen tek bi kişi olmuş onu da es geçmişim hiç beğenmemişim adını bile yazmamışım ama havva vardı ona niyet gidip bulamayınca baktırdığım sıradan bi cafe falcısı, ona da tesadüf diyorum artık.. fal sadece anı ve geçmişi söylüyor hepsi bu..
kızlar dün itibariyle baktırdığım tüm fallar hükümsüzdür.. her şeyi kelimesi kelimesine anlatan elanit dahil, olmayacak dedikleri bi olay dün itibariyle oldu, şimdiye kadar elanit ki ağzı açık bırakan bi fal deneyimiydi, elmira ki zamanında çok beğenmişimdir, olgu, neslihan, kuzey, stones gül hepsi geçmiş ve şu anda çok iyilerdi ama olmayacak dedikleri dün oldu. eski notlara bakıyorum olacak diyen tek bi kişi olmuş onu da es geçmişim hiç beğenmemişim adını bile yazmamışım ama havva vardı ona niyet gidip bulamayınca baktırdığım sıradan bi cafe falcısı, ona da tesadüf diyorum artık.. fal sadece anı ve geçmişi söylüyor hepsi bu..
ben gittim iki kez safiye ablaya. evet onunda dedikleri çıkmıştır bana ve biliyor cidden anı geömişide. evinde bakıyor
yaa Azra bende orda birine gitmistim dedigim gibi ama merak edipte adamin ismini sormadim oraya gelen herkes bir met ediyordu inanamzsin iste kac yildir gelip gidiyorum cok faydasini gördüm...yok iceri gir cik cok degisik bir insan olacaksin 2 sefer gittik arkadasimla bi sey pek anlamadim faydada görmedim ama acaip kalabalik genc bi adam yani 40-50 arasi gibi ayvansaramidir bilmiyorum ama eminönünden galiba 99 a ya binip gitmistik..acaba ayni adammi diye merak ettim hayirlisi olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?