İstanbul'da Fal - Falcılar

meleklerde can bana çok yüzeysel bakmıştı .tavsiye edeceğiniz başka kim var orada?

evet cnm tilbe cafeymiş şimdi netden araştırdım facebook sayfası açmışlr..ece ismi geçmiş ama yorum yok bilemedim o kadar iyimidir

selam Azra ist ben galiba bu salih hocaya gittim..hocanin adini bilmiyorum ama ayvansarayda lokmacilari camiyi gecince sagdan asagi dogru bir sokak icinde bahce icinde en alt katta orasimi acaba dedigin yer?

canm kiliseye yakın...ayvansaray duragında iniyosun karşı çarprazında ayvansaray spor klübü var o aradan girdik hemen 50 metre ilerde ahşap bir ev

sANIRIM ÖLE BİREBİR BAKMIYOR YANİ KAPILAR ARDINDA KALMIYOR ÖLE ORTADAN BAKIYOR SANIRIM ÖLE DEDİLER AMA BAKTIRAMADM BAKTIRIRSAM YAZICM BURADAN SABAH GİDİCKTİM AMA SAAT GEÇ OLDU UYUMADIMDA SABAH ERKEN GİTMEK ZOR BU HOCA CANM SABAH SAAT 10 NA KADAR ALIYOR SONRASINI ALMIYO MALESEF

yaa Azra bende orda birine gitmistim dedigim gibi ama merak edipte adamin ismini sormadim oraya gelen herkes bir met ediyordu inanamzsin iste kac yildir gelip gidiyorum cok faydasini gördüm...yok iceri gir cik cok degisik bir insan olacaksin 2 sefer gittik arkadasimla bi sey pek anlamadim faydada görmedim ama acaip kalabalik genc bi adam yani 40-50 arasi gibi ayvansaramidir bilmiyorum ama eminönünden galiba 99 a ya binip gitmistik..acaba ayni adammi diye merak ettim hayirlisi olsun canim

Azra inan bana bende cok gittim böyle yerlere hic bir faydasini görmedim bizede cok kötü büyüler yapilmisti bunu herkes bize söyledi ama cözecek birini bulamadik simdiye kadar kendi dualarimizla bir seyler yaptik ama yinede hic bir sey eskisi gibi olmuyor iste ...

haklısın arkadaşım bir avuntu işde..bazıların kalemi nefesi gerçekten kuvvetli oluyor..bilmiyorum belki aynı yerden bahsediyoruz evet 99 ayvanaraydan geçiyor eger ahşap bir evse evet aynı yerden bahsediyoruz bide sabah saatlerine girdiysen orasıdır canm

evet sabah saatiydi herhlde 12 den sonra güya almiyordular ama yinede geleni aliyorlar cünkü orda oturanlar kapiyi aciyorlar..bu dedigim hocanin yaninda diger odada cok talebeleri var onlar yaziyorlar nuksalari ben de uyguladim ama tamda dogru yaptim diyemem fayda olmadi yine gitmek istiyorum ama cok uzak ve sabah sabah zor geliyor isteee

kızlar merhabalar,ben de paylaşımlarımı yazmak istedim,bakırköyde oturuyorum,öyle sıkılınca kızlarla gidiyoruz,en son gittiğimiz yeri beğendik,Bakırköy Kızılay ın yan sokağında (Yakutlu sokak) Dusi cafe diye bir yer,Fatma Hn diye bir bayana baktırdık,epeyi seri yorum yapıyor,ve çok ilginç şeyleri söyledi,şaşırmıştık,eşim o gün tedaviye başlıcaktı,tedavi görünüyor yatarak tedavi olacak felan demişti,iş ile ilgili durumlar vardı,onlar da dediği gibi olacak gibi:) ,gidiş hattı öyle en azıından..ben beğendim,,size de tavsiye etmek istedim..

Gittiğimiz diger yerleri de yazayım :
-deja vu cafe,yiğit : eskiden güzel bakıyordu,şimdi çok kısa bakıyor,eski tadı kalmamış
-dejavu cafe,edi : çok pozitif biri,fal baktırınca rahatlıyorsunuz,detayları anlatıyor,tarih verıyor,tarotla birlikte bakıyor,yaklasık 20 dk felan suruyor,nokta atıslarını bırkac tutturmustu
-Yeşilköy Stones,Gül : baktıklarının %75 i felan tuttu,geçmişi çok iyi biliyor ve de anı,gelecekler ilgili söyledikleri de fena çıkmadı,tekrar başlıyormuş cafeye önümüzdeki günlerde,ortağı olmuş oranın :)
-üç vakit,didem : çok seri bakıp not alıyor,sonra o kağıdı size veriyor,ama güzel bakıyor,harfler verıyor,tarihler verıyor,analizi çok iyi,bakalım çıkarsa yazıcam,yeni baktırdım ona :)

ben gittim iki kez safiye ablaya. evet onunda dedikleri çıkmıştır bana ve biliyor cidden anı geömişide. evinde bakıyor

arkadaşım merhaba,2007 senesinde gitmiştim Safıye ablaya,yıllardır gıderdık ona,hayatımın en guzel falıydı dııye heeeep anlatırım,oncekı sayfalarda da bahsetmıstım...hıc unutmuyorum bana demıstı kı,sevgılın ocak bası gelecek askerden ve 16 sında ayrılacaksınız demıstı,kasım bılmem kacta baska bı ısyerıne baslıcan demıstı...gelecekle ilgli de soyledıgı hersey tuttu,bırıyle tanıssavcaksın ısmınde su su harfler var,martta tanısacaksınız dedı,oldu aynen,eylul ekım gıbı evlenceksın dedı,evlendım,kı mumkun degıldı baktırdıgım zamanda:) kızın olacak ısmınde su harfı olacak dedı,oldu:) , evın denız gorecek soyle bı ev olacak dedı,oldu :) eşinin işi bole bole olacak dedı ,oldu :))) yanı ne dıyım...hatta bız bı arkadsla beraber gıtmıstık,sız peşpeşe evleneceksınız dedı,3 ay ara olmadan evlenmıstık:) cok tatlı bı bayan,gıttıgınız zaman esı sıze ıkram yapıor,meyve,cay sımıt felan,tek katlı bı evde bakıyor,paracı degıller,olsa zaten o fıyatlara olmazdı.Ben de numarası var ama ulasılamıyor,yanı calıyor ama cevap veren yok,o zman bıle sabah 11 den sonra elan tel. ın fısını cekıyorlardı,o akdar yogundu dusunun,ebru gundes felan da gelıodu sanırım öyle hatırlıyorum,atmıyım de :)

kızlar dün itibariyle baktırdığım tüm fallar hükümsüzdür.. her şeyi kelimesi kelimesine anlatan elanit dahil, olmayacak dedikleri bi olay dün itibariyle oldu, şimdiye kadar elanit ki ağzı açık bırakan bi fal deneyimiydi, elmira ki zamanında çok beğenmişimdir, olgu, neslihan, kuzey, stones gül hepsi geçmiş ve şu anda çok iyilerdi ama olmayacak dedikleri dün oldu. eski notlara bakıyorum olacak diyen tek bi kişi olmuş onu da es geçmişim hiç beğenmemişim adını bile yazmamışım ama havva vardı ona niyet gidip bulamayınca baktırdığım sıradan bi cafe falcısı, ona da tesadüf diyorum artık.. fal sadece anı ve geçmişi söylüyor hepsi bu..

acaba falcılara baktırınca beklentiye giriyoruz ister istemez bunlar falı etkiliyor mu. ben bi kaç hafta önce arkadaş ortamında birine baktırdım gırgır olsun diye sonra unuttum gitti bakıyorumda çıkan şeyler oldu aa bak ... demişti diyorum. Falcılarınkine de bu tarih dedi böyle olcak dedi çıkmadı diyorum

acaba falcılara baktırınca beklentiye giriyoruz ister istemez bunlar falı etkiliyor mu. ben bi kaç hafta önce arkadaş ortamında birine baktırdım gırgır olsun diye sonra unuttum gitti bakıyorumda çıkan şeyler oldu aa bak ... demişti diyorum. Falcılarınkine de bu tarih dedi böyle olcak dedi çıkmadı diyorum

ben gittim iki kez safiye ablaya. evet onunda dedikleri çıkmıştır bana ve biliyor cidden anı geömişide. evinde bakıyor

jalecim sana mesaj gönderdim. mesaj kutun doluymuş, gitmedi ( safiye ablanın telini bana gönderebilir misin? çoook teşekkür ederim...

çok haklısın bence de,zaten fallara ınanıp da hayatımızı daim ettirmek çok büyük günah,keyif olsun diye baktırılabilir sadece,kanımca.Falların doğruluğu hususunda bir yerde bişi okumuştum,onu da seninle paylaşmak isterim..zamanında peygamber efendimize sormuşlar bu kahinlerin durumunu,demiş ki,meleklerin görevlerinin dağıtıldığı zmaanda üç harflilerde arşa yükselip söylenenlere kulak misafiri olurlarmış,hatta peşlerinden ateş topları atılırmış,ve yeryüzüne inip dünyadaki dostlarına haber getirirlermiş,ammaaa birşey duyduysa bunu 10 tane daha yalan katarak aktarırlarmış,arada derede tutmasının da sebebi budur,şüphesiz ki gaybı ancak Allah ü teala bilir

Cadde de sırdaş Cafe de arzu kilo Lu bi bayan... nese falına gelecek olursak benim çok samimi ama aramızda birşey yok kardeşce sevdiğim erkek arkadaşımla gittik ben nişanlanacağım zaten bu ayın sonuna doğru nişanlanacağımı falan anlatmadım biraz beni çözemedi ben çok fal baktırdığım için genel Cafe falcıları nasılsa banada öyle geldi dedikleri çıkıyormu acaba fiyatı 40 tl birde şu laporte Ayhan'ı ve olguyu merak ediyorum baktıranlar bana dönsün gitmeye değermi aşktan çok iş için baktırıyorum artık ama hep falın sonunda soru sor dediklerinde anlıyor bu falcılar istediklerini anlatmalarını bekliyorsun yok bakalım Kasım 15 te bi haber gelirse yazarm :)

canım bu gittiğin yer nerede tam olarak? bi de bakan kişinin adını öğrenebilirsen yazar mısın? ayvansarayda nereye gidiyoruz dicez ararken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…