İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar bikaç ay once yazmistim serkan'a baktirmistim o zamanlar ve cok sasirmistim, her dedigi tutmustu ve isim falan soylemisti, gelecekle ilgili 2 sey soylemisti tarih de vermisti ve tuttu!!
ben serkan'dan baskasina gitmem artik :))

Yaa en onemlisini unutmusum. Beni salak yerine koyup sacma sapan sorular sorup elle tutulur tek bir cümle anlat.ayan 50 tllik cevahir neslihan dolandırıcisini atlamisim. Saydığım 9 falcı arasında en çok sacmalayan o olmuştu...

5 ay olmuştu canım
Sembol Cafe serkana gittim o unut cocuğu demişti
Olgu cok kesin ve net gelecek veriyo tarihi tarihine tuttu hemde telefonda baktirdim ben memnun kaldım tavsiye edebilirim

Merhaba ;

Olgu gerçekden herşeyi biliyormu ve telefona nasıl bakıyor ?
ücret olayı nasıl nekadar ve mümkünse özelden telefonunu verebilirmisin acaba

Evet yaa diğerlerini bilmem ama Yiğiti iyi bilirim :))
kendisine ilk 4 yıl evvel gittim bana evleneceğim zamanı
eşimin adını vs vs vs herşeyi söyledi ve ozamanlar
kimseyle çıkmıyordum hayatımda biri yokdu eşimide
tanımıyordum ve hepsi dediği zamanlarda çıktı
ardından bikaçkez gittim neyse en son haziranda
gittim ama tek kelimesi çıkmadı valla temmuzda işe
gireceksin filan dedi hatta 15 gün içinde 1 ayı bulmayacak dedi
ama ben hala işsizim (
yalnız şunu öğrendim kendisi evlenmiş ve 3 ay sonra oğlu olacak
konsantrasyonu ondan havalarda galiba ....hatta bir arkaşadım gitti
ona bildiği şeyler oldu bana gelen arkaaşın varmı bilemediğim demiş
arkadaşımda beni söylemiş günümde değilimdir diye dalga geçmiş
ben taa kartaldan kalktım bakırkoye gittim normalde gitmezdimde
çok arayışda ve bunalımdaydım ...

peki adres ve telefon verebilirmisin bana özelden tşk

Bu ayvansarayda olan kişiden memnun kalan oldu mu? Nasıl iyi mi? Bana yakın yeri gidebilirim.

pendik'de safiye ve de soğanlıkta eminenin nosunu bana yollayabilir misiniz kızlarr?

artıkk bi gideyimm falcıyaa ya yardım edin banaa numara bulamıyorumm bi türlü

pendikteki safiyenin telini bana gönderebilir misiniz? çok teşekkür ederim...

canım bu kişi kim? ve nasıl gidiliyor tam olarak yani?

Kızlar, madem herkes gittiği falcılar hakkında yorumda bulunuyor ben de bulunayım; çünkü son 1 aydır bir sürü fala gittim.
Symbol Cafe Beşiktaş Nihal: Muhteşemdi. Analizi o kadar iyi yaptı ki... Memnun ayrıldım. Kahvede gerçekten muhteşem. Nihal'e tekrar gitmek isterim ve gidicem. Şu anı en iyi bilen oydu ve çok rahatlamıştım.
Melekler Kahvesi Taksim Gülşen: Burda Gülşen'in çok olumsuz konuştuğundan bahsedilmişti ve korkmuştum gitmeye; ama merakıma yenilip gittim. İyiydi. Nokta atışları yaptı gerçekten. Uzun bir faldı kısa değildi. Olumsuz konuşmadı. Ben beğendim.
Melekler Kahvesi Taksim Can: İyiydi. Yani en azından şu anı bildi. Pişman değilim gittiğime.
Majestik Cafe Taksim Sedat: Bu adam cidden iyi. Uzun vadede yorum yapıyor aslında; ama bence fena değil. Denenebilir.
Damlalar Cafe Taksim Tuğba: Çok hızlı konuşması dışında iyi :) Gidilebilir Tuğba'ya. Yalnız çok iyi adapte olun, bazı söylediklerini anlamayabiliyorsunuz.
Damlalar Cafe Taksim Buse: Genelde falcılar bana aynı şeyleri söylediler; ama Buse onlardan farklı bir ayrıntıyı da bilmişti. Buse de iyiydi, denenebilir.
Kadınlar Kahvesi Taksim Dilek: İyiydi; ama yine de diğerlerinden iyi değildi bana göre.
Kadınlar Kahvesi Taksim Remziye: Memnun ayrılmıştım. Bana dedikleri gerçekten doğruydu. Gelecek için söyledikleri çıkar mı bilemem; ama benim istediğim şey zaten şu anın analizi olduğu için tatmin edici bir faldı.
Symbol Cafe Beşikaş Asiye: İyiydi. Yine memnun ayrılmıştım. Nokta atışları vardı.
Symbol Cafe Taksim Tarık: Bana saçmalamıştı.
Symbol Cafe Taksim Duygu: İğrençti.
Symbol Cafe Bağdat Cad. Kürşat: Memnun kalmadım.
Symbol Cafe Nişantaşı Yağmur: Pişman oldum resmen, çok kötüydü.
Kadınlar Kahvesi Taksim Müyesser: Bence iyiydi. Yeni başlamış zaten ve denenebilir.
Kadınlar Kahvesi Taksim Nur: Nur da yeni başlamış; ama bana kalırsa Müyesser daha iyi.
Uçurtma Cafe Taksim Neriman: İyiydi, fena değil. Denenebilir en azından.
By Pello Cafe Taksim Belkız: Falından memnun kaldım, tekrar giderim.
3 Vakit Cafe Bakırköy Didem: İyiydi. Çoğu şeyler doğruydu söylediği.
Cıvıltı Cafe Bakırköy Suna: Çok uzun vadeli yorum yapıyor. Pek ciddiye almadım falını ve çok hoşlanmadım.
Emel Cafe Bakırköy Füsun: Kötüydü.

canım bu kişi kim? ve nasıl gidiliyor tam olarak yani?

Arkadasim inanki adini hatirlamiyorum. arkadasimla gitmistik biz o iyi konsentre oluyor diye yollara diye pek dikkat etmedim onada sordum simdi ama oda tam hatirlamiyor..ama söyle tarif edeyim biraz sana...simdi eminönünde otobüsler kalkiyor en ön otobüslerin oldugu yere git zannedersem 99 a idi kesinlikle Eyüp sultanin önünden gececeksin 3-5 durak kadar sonra ineceksin ama inmeden söföre sor tarihi lokmacilar nerde ise orda inmek istiyorum dersin...bildigin serbetli lokma satanlarin oldugu yer o lokmacilarin önünden yürü git büyük cadde de saginda cami olacak caminin yanindan gec son bir lokmaci gelecek hemen camiden 100 metre sonra karsisinda araba tamircileri var kücük bir sokak sag tarfinda lokmacin yani hemen ci veya 2 ci kücük bir ev...alinda hic utanma orda hangi lokmaciya sorsan sana tarif ederler..hemde hic yadirgamiyorlar alismislar adamlar..bizde sormustuk..cok rahat bulursun...unutma önemli olan eyüp sultanin tam önünden gecen otobüse binmen belki alibeyköy istikameti olabilri ve tarhi lokmacilarin oldugu yerde inmen...buda Eyüp s. sonra 4-5 durak gibi...umarim cok kafani karistirmamisimdir

oraları bilmeme rağmen ben bile tam anlayamadım :)
99 gaziosmanpaşa otobüsüdür sanırsam.
şimdi meydanda tatlı satan bi yer var.
sağa dönünce bi cadde vardır. ana cadde gibi bişe. camiyide biliyorum :)
oraların dadlusu meşhurdur zate.
cami solda kalıyo yalnız :) tatlıcının çaprazında.
kimi arıyonuz orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…