Arkadasim inanki adini hatirlamiyorum. arkadasimla gitmistik biz o iyi konsentre oluyor diye yollara diye pek dikkat etmedim onada sordum simdi ama oda tam hatirlamiyor..ama söyle tarif edeyim biraz sana...simdi eminönünde otobüsler kalkiyor en ön otobüslerin oldugu yere git zannedersem 99 a idi kesinlikle Eyüp sultanin önünden gececeksin 3-5 durak kadar sonra ineceksin ama inmeden söföre sor tarihi lokmacilar nerde ise orda inmek istiyorum dersin...bildigin serbetli lokma satanlarin oldugu yer o lokmacilarin önünden yürü git büyük cadde de saginda cami olacak caminin yanindan gec son bir lokmaci gelecek hemen camiden 100 metre sonra karsisinda araba tamircileri var kücük bir sokak sag tarfinda lokmacin yani hemen ci veya 2 ci kücük bir ev...alinda hic utanma orda hangi lokmaciya sorsan sana tarif ederler..hemde hic yadirgamiyorlar alismislar adamlar..bizde sormustuk..cok rahat bulursun...unutma önemli olan eyüp sultanin tam önünden gecen otobüse binmen belki alibeyköy istikameti olabilri ve tarhi lokmacilarin oldugu yerde inmen...buda Eyüp s. sonra 4-5 durak gibi...umarim cok kafani karistirmamisimdir
oraları bilmeme rağmen ben bile tam anlayamadım :)
99 gaziosmanpaşa otobüsüdür sanırsam.
şimdi meydanda tatlı satan bi yer var.
sağa dönünce bi cadde vardır. ana cadde gibi bişe. camiyide biliyorum :)
oraların dadlusu meşhurdur zate.
cami solda kalıyo yalnız :) tatlıcının çaprazında.
kimi arıyonuz orda
yeri anladım gibi :) bi bakayım 4059'a . kediyi merak öldürürmüş. şu aralar habire merak ediyorum ama icraat yok bende :)
ayakkabı tamircisi diyosun di mi ?
zaten bu sayfa 4059 :) ben bişe göremedim
evet dogru söylüyorsun ama otobüsten iner inmez bir sürü lokmaci var karsisinda solda bir cami ama sen ayni caddeden yukari dogru git 100-150 metre kadar..sonra saginda bir cami daha var ama adini hatirlamiyorum caminin kücük yesil bir camiydi galiba caminin önünden gecer gecmez ayni caddede kaliyorsun sakin sag sol yapma ayakkabici geliyor ve hemen yaninda kücük eski bir lokmaci daha iste o lokmaciyi gecer gecmez ilk sokaktan sag yap 1 .ci veya 2.ci ev kücük bir bahce icinde giris kati zaten orda birileri oluyor hep..kime sorsan gösterirler genc bir hoca 45-50 gibi...cok kalabalik oluyor siz kapiya vurun acmazlarsada cikan olursa gir iceri sana bekleme git derlersede gitme ben beklerim uzaktan geliyorum dersin..hem orda bi görevli felan yok gelenler den biri siryla herkesin adini yaziyor
okudum okudum :)
hacı hoca imiş ben korkarım :)
aslında bi gidip okutsam kendimi iyi olur ama , güvenemiyorum kimseye bu konularda.
o civarda çoktur bu hacı hocalardan. benim evimede epey yakın.
Merhaba mesaj atamiyorum ücret 50 tl hesabına geciyorsun numarasini bende burdan aldım 0532 795 00 05
Merhaba mesaj atamiyorum ücret 50 tl hesabına geciyorsun numarasini bende burdan aldım 0532 795 00 05
Arkadasim inanki adini hatirlamiyorum. arkadasimla gitmistik biz o iyi konsentre oluyor diye yollara diye pek dikkat etmedim onada sordum simdi ama oda tam hatirlamiyor..ama söyle tarif edeyim biraz sana...simdi eminönünde otobüsler kalkiyor en ön otobüslerin oldugu yere git zannedersem 99 a idi kesinlikle Eyüp sultanin önünden gececeksin 3-5 durak kadar sonra ineceksin ama inmeden söföre sor tarihi lokmacilar nerde ise orda inmek istiyorum dersin...bildigin serbetli lokma satanlarin oldugu yer o lokmacilarin önünden yürü git büyük cadde de saginda cami olacak caminin yanindan gec son bir lokmaci gelecek hemen camiden 100 metre sonra karsisinda araba tamircileri var kücük bir sokak sag tarfinda lokmacin yani hemen ci veya 2 ci kücük bir ev...alinda hic utanma orda hangi lokmaciya sorsan sana tarif ederler..hemde hic yadirgamiyorlar alismislar adamlar..bizde sormustuk..cok rahat bulursun...unutma önemli olan eyüp sultanin tam önünden gecen otobüse binmen belki alibeyköy istikameti olabilri ve tarhi lokmacilarin oldugu yerde inmen...buda Eyüp s. sonra 4-5 durak gibi...umarim cok kafani karistirmamisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?