İstanbul'da Fal - Falcılar

çok teşekkür ederim arkadaşım

jalealyel canım, girdiğinde mesaj kutunu temizler misin,dolu hala ( safiye ablanın telini gönderirsen çooook makbule geçecek.

evet dogru söylüyorsun ama otobüsten iner inmez bir sürü lokmaci var karsisinda solda bir cami ama sen ayni caddeden yukari dogru git 100-150 metre kadar..sonra saginda bir cami daha var ama adini hatirlamiyorum caminin kücük yesil bir camiydi galiba caminin önünden gecer gecmez ayni caddede kaliyorsun sakin sag sol yapma ayakkabici geliyor ve hemen yaninda kücük eski bir lokmaci daha iste o lokmaciyi gecer gecmez ilk sokaktan sag yap 1 .ci veya 2.ci ev kücük bir bahce icinde giris kati zaten orda birileri oluyor hep..kime sorsan gösterirler genc bir hoca 45-50 gibi...cok kalabalik oluyor siz kapiya vurun acmazlarsada cikan olursa gir iceri sana bekleme git derlersede gitme ben beklerim uzaktan geliyorum dersin..hem orda bi görevli felan yok gelenler den biri siryla herkesin adini yaziyor

4059 da cevabin

kızlar gecen gün buraya da yazdım bakırköyde emelim cafe yiğite gittim fakat yiğit ayrılmış cafenin adıda değişmiş kefal olmuş her neyse orda rus bir kadın olan leylaya fal baktırdım yiğiti bulamayınca falı için de buraya aman aman bi fal değil demiştim ama bana tarif ettiği tanışıcaksın dediği biriyle tanıştım bugün ne zamandır çıkan bir falım yoktu çıkması hoşuma gitti

yeri anladım gibi :) bi bakayım 4059'a . kediyi merak öldürürmüş. şu aralar habire merak ediyorum ama icraat yok bende :)
ayakkabı tamircisi diyosun di mi ?
zaten bu sayfa 4059 :) ben bişe göremedim

Son düzenleme:
yeri anladım gibi :) bi bakayım 4059'a . kediyi merak öldürürmüş. şu aralar habire merak ediyorum ama icraat yok bende :)
ayakkabı tamircisi diyosun di mi ?
zaten bu sayfa 4059 :) ben bişe göremedim

evet dogru söylüyorsun diye baslamisim sana yazmaya saat 00:30 da bi daha bak istersen bu gün biraz karistirdim durdum yaa

okudum okudum :)
hacı hoca imiş ben korkarım :)
aslında bi gidip okutsam kendimi iyi olur ama , güvenemiyorum kimseye bu konularda.
o civarda çoktur bu hacı hocalardan. benim evimede epey yakın.

peki hangi günler bakıp hangi günler bakmadığını biliyor musun canım? bi de gidip elimiz boş dönmeyelim

salih hocaya gitmek iiçin eminönü 99 bin ayvansaray durağında in karşıya geç bakkal var orada o sokokdan girince 50 mt ilerde..zaten kime sorsanız söylerler..unutmayın bakkalın sokagı

Hacı? Hoca? Burası fal topiğiydi yanılmıyorsam ve uyarılarımız vardı.

okudum okudum :)
hacı hoca imiş ben korkarım :)
aslında bi gidip okutsam kendimi iyi olur ama , güvenemiyorum kimseye bu konularda.
o civarda çoktur bu hacı hocalardan. benim evimede epey yakın.

inan bu bildigin hocalardan degil yildiznameye bakiyor ve gereken ne ise sana yaziyor ve yaninda calisan diger odada bir sürü talebeleri var onlara veriyor ve onlar yaziyor lar yani tam tesekküllü gibi birsey...oraya cok insan ve hatta erkeklerde geliyor..herkes cok memnun 10 senedir geliyorum cok faydasini gördüm diyorlar..ben ordan cikinca üstümde herhangi bir negatif enerji yoktu..ama ben verdigini tam uygulayamadim cünkü hocayida tam anlamadim..para olarakta ne veririsen ver orda bir defteri var altina birak..bide adam senin ne düsündügünü problemini hemen anliyor denemelisin iste..

selam kızlar :) bu gün fal krizim tuttu
Bu gün symbol-cafe serkan, symbol-cafe levent veya kadınlar kahvesi remziye ye gitmeyi düşünüyorum. ama hangisine gideyim bilemedim. Başka önerebileceğiniz ya da evet gerçekten bildiği diyebileceğiniz bir falcı varmı acaba :26:

99 numaralı Akşemsettin Eyüp ya da Yeşilpınar Eyüp arabasıyla gidiliyor oralara. Ama tarifini çok anlayamadım. Lokmacılar diye söylersen şoför çok bilemeyebilir Alibeyköy mısır meydanı var. Ve tatlıcılar rumeli tulumba tatlıcıları. Orada meydanda buyuk bir cami var. Ne tarafa doğru gidilecek ordan. Ya da orası mı acaba kastettiğin yer? Sanırım bu otobüslerin geliş istikameti yönünden mezarlıktan yukarı doğru gelen kısmı kastediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…