İstanbul'da Fal - Falcılar

Tarih önemli ama bu kadar da takılmayın yahu. 1-2 gün oynar illa ki
E tabi canim, inşallah Lale nin daha beklememesi açısından hemen arar ama Yiğit 'te bizim gibi iki kollu iki bacaklı insan nihayetinde.Bir iki gün şaşarsada olur o kadar artık.

E tabi canim, inşallah Lale nin daha beklememesi açısından hemen arar ama Yiğit 'te bizim gibi iki kollu iki bacaklı insan nihayetinde.Bir iki gün şaşarsada olur o kadar artık.

arkadaşlar zaten yiğite fak baktırmasam şimdiye kadar kafayı yemiştim sağolsun beni bayağı bir rahatlattı

arkadaşlar zaten yiğite fak baktırmasam şimdiye kadar kafayı yemiştim sağolsun beni bayağı bir rahatlattı

Sen hep iyiyi düşün canım.Lütfen dua larini ihmal etme.Lale cim sen ist damıydın?Ayhan a gitsenmi diyecektim bu konu için,o yüzden soruyorum canım.

Sen hep iyiyi düşün canım.Lütfen dua larini ihmal etme.Lale cim sen ist damıydın?Ayhan a gitsenmi diyecektim bu konu için,o yüzden soruyorum canım.

canım benim sağol iyiki varsınız evet istanbuldayım ama oda cumaları tek zannedersem zaten o güne kadar haber alamazsam kesinbişey oldu demektir

vallahi ses seda yok. Yiğit taktik mi yapıyor ne,o bakasıya herif gidip başkasıyla evlenecek,o da bakmaktan kurtulacak

Hadi bee.Offffff.Vallaha bende artik diyecek bisey bulamiyorum.Bakalim Babypink bi dönsün,mutlaka bilgilendirir bizi.

canım benim sağol iyiki varsınız evet istanbuldayım ama oda cumaları tek zannedersem zaten o güne kadar haber alamazsam kesinbişey oldu demektir

Evet canim cuma ve galiba ctesi de olabiliyor ara ara.Ya inşallah iyi haber bi an önce gelir de rahatlarsin artik.

Yiğite bugün gidenler geldilermi nasıldı??Yüzyüze randevu almak zormu ? Bende baktırmayı o kadar istiyordum ki ehliyet sınavını hesaba katmayınca böyle oldu ama Martta randevu alabilirsem bende yüzyüze baktırmak istiyorum. :)

Yok canım ben pek zorlanmıyorum. Whatsuptan yaz donunce randevu alıp gidersin. Yiğit iyidir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…