ben de aynen bunu düşündüm az önce.
E tabi canim, inşallah Lale nin daha beklememesi açısından hemen arar ama Yiğit 'te bizim gibi iki kollu iki bacaklı insan nihayetinde.Bir iki gün şaşarsada olur o kadar artık.Tarih önemli ama bu kadar da takılmayın yahu. 1-2 gün oynar illa ki
E tabi canim, inşallah Lale nin daha beklememesi açısından hemen arar ama Yiğit 'te bizim gibi iki kollu iki bacaklı insan nihayetinde.Bir iki gün şaşarsada olur o kadar artık.
arkadaşlar zaten yiğite fak baktırmasam şimdiye kadar kafayı yemiştim sağolsun beni bayağı bir rahatlattı
yok be istanbul yüzölçümü olarak küçücük bir şehir. milyon nüfusundan öyle gösteriyor..
Cherry aman canım tam 15:30 da araki inşallah bakar.
Ay hadi insallah.Mutlaka bana haber ver canim.Baksada bakmasada yaz.şimdi mesaj attım bakalım beklyrm
Selinax yazdim canim noyu sana....
Ay hadi insallah.Mutlaka bana haber ver canim.Baksada bakmasada yaz.
sağol canım önceki aradığım numaraydı oysa, şimdi aradım orası çıktı. neyse haftaya aldım ranveduyu.
Sen hep iyiyi düşün canım.Lütfen dua larini ihmal etme.Lale cim sen ist damıydın?Ayhan a gitsenmi diyecektim bu konu için,o yüzden soruyorum canım.
vallahi ses seda yok. Yiğit taktik mi yapıyor ne,o bakasıya herif gidip başkasıyla evlenecek,o da bakmaktan kurtulacak
canım benim sağol iyiki varsınız evet istanbuldayım ama oda cumaları tek zannedersem zaten o güne kadar haber alamazsam kesinbişey oldu demektir
Hadi bee.Offffff.Vallaha bende artik diyecek bisey bulamiyorum.Bakalim Babypink bi dönsün,mutlaka bilgilendirir bizi.
Hadi bee.Offffff.Vallaha bende artik diyecek bisey bulamiyorum.Bakalim Babypink bi dönsün,mutlaka bilgilendirir bizi.
Yiğite bugün gidenler geldilermi nasıldı??Yüzyüze randevu almak zormu ? Bende baktırmayı o kadar istiyordum ki ehliyet sınavını hesaba katmayınca böyle olduama Martta randevu alabilirsem bende yüzyüze baktırmak istiyorum. :)
baby ye 7den sonra bakcam demiş hadi bakalım
Hadi bakalım,inşallah.Şeytanın bacağını kır bu defa Cherry göriyim seni....7 den sonra kesin bakıcam dedi:))
Yolladım numarayı......Merhaba Alcanzar,
Yigitin telefonunu bana da gonderir misiniz? Tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?