İstanbul'da Fal - Falcılar

baktırabildiniz mi
ben bi hafta içi randevu alabilirsem evine gidicem artık
hoş verdiği randevuları da hatırlamıyor ya

baktırabildiniz mi
ben bi hafta içi randevu alabilirsem evine gidicem artık
hoş verdiği randevuları da hatırlamıyor ya

özel mesaj hakkım yok
ama baktırmayı düşündüğüm insana ulaşmak,görüşmek yiğite ulaşmaktan çok daha kolay .anlamadım ben bu işi

İnan bu konuda bende arada kaldım yorum getiremiyorum.Cünkü ben hemen baktırdîm ve asla ulaşamama problemi yaşamadım.Mesela biraz öncede iletişimi sağladîm.Ama baktıramayan ve ulaşamayan kişiler olduğu için ulaşılır iddiasında da bulunamam.Cevabını bulabildiğim bir olay değil.Yiğit 'te kastî yapacak bi insan asla değil.Ama inan bende şaşkınım.Tek yorumum şaşkınlığım ve bu durumu çòzememem.

Merhaba rica etsem yiğidin telini alabilirmiyim?

Yigite bugn babypink'in eslik etmesiyle beraber bende baktrdm öncelikle cok sevdm ya cok şeker ve falindanda memnun kaldim. Benm istedgm bise var dedgi gibi olursa tesekkur ziyaretne gidicem gitmisken bidaha baktrrm haytimda yaptgm atilimlri bildi ve sonuclarinin ne olcagnida soledi yani kisaca ben memnun kaldim. Hemde cook seker ya tabi bu karsilikli yani kendmde cana yakn oldgm icn ) saygilar sevgiler yigit icin soranlar icin bnmde yorumumda ek olsun die yazaym ddm has geceler herkeze Allah tüm dilekleeimizi hayrini sevecegimiz bi sekilde nasip etsn. Fal baktrdk die duadan ayri kalmayalim :))

Yigite bugn babypink'in eslik etmesiyle beraber bende baktrdm öncelikle cok sevdm ya cok şeker ve falindanda memnun kaldim. Benm istedgm bise var dedgi gibi olursa tesekkur ziyaretne gidicem gitmisken bidaha baktrrm haytimda yaptgm atilimlri bildi ve sonuclarinin ne olcagnida soledi yani kisaca ben memnun kaldim. Hemde cook seker ya tabi bu karsilikli yani kendmde cana yakn oldgm icn ) saygilar sevgiler yigit icin soranlar icin bnmde yorumumda ek olsun die yazaym ddm has geceler herkeze Allah tüm dilekleeimizi hayrini sevecegimiz bi sekilde nasip etsn. Fal baktrdk die duadan ayri kalmayalim :))

Ay inşallah hepimize çıkar Yigit in iyi yorumaları....

Merhaba, ben yeni üye oldum. Benimle de Yiğit'in numarasını paylaşabilir misiniz? Bir de Ayhan Cuma günü kaça kadar orada oluyor?

kızlar selam. yiğit ile ilgili çıkan çıkmayanı yazıyorum.

daha bir ay tamamlanmadı ama falda konuştuğumuz çoğu şey aşağı yukarı belli oldu.

ocak 15te baktırdım galiba o zaman işsizdim.2 iş fırsatım var en geç 1.5ay içinde biri olacak dedi.biri devletle alakalı dedi. 3 gün sonra bir iş görüşmesine gittim.dönüşünde bir tanıdıkla karşılaştım ve 2. iş fırsatı olarak bir tandığına cvmi yolladı.gümrük işiydi bu.
ben 1 hafta oldu çalışmaya başladım. yakın geleceği iş ile alakalı tutturdu.

bir de bir araba durumun var dedi.arabam yok ve arabaya ilgi duymadım hayatımda hiç.yiğit söylediğinde de yoktu niyetim ama geçen günlerde bir araba modeli gördüm fiyatı ve tipi çok hoşuma gitti. yaza doğru almayı planlıyorum ciddi olarak. bu da tamam

ama asıl baktırma nedenim gönül işiydi. onun işini aşağı yukarı bildi. ocak 15te martta berabersiniz dedi. kasımda nişan yaza düğün dedi.
burası en merak ettiğim ve en önemli noktaydı ve malesef çıkmadı. kendisi başka briyle ilişkiye başladı bile.

İyi de arkadasım mart gelmedi ki. Belki 1-2 hafta takılıp ayrılacak olamaz mı?

Merhaba, ben yeni üye oldum. Benimle de Yiğit'in numarasını paylaşabilir misiniz? Bir de Ayhan Cuma günü kaça kadar orada oluyor?

Ayhan için cafeyi arayıp randevu almanı tavsiye ederim. Günde 10-12 kişiye bakıyor max, gitsen bile randevu almadan baktıramayabilirsin. Nette cafenin teli var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…