Ay inşallah hepimize çıkar Yigit in iyi yorumaları....
taksimde ki toprak nasıl sembolde
Ayhan için cafeyi arayıp randevu almanı tavsiye ederim. Günde 10-12 kişiye bakıyor max, gitsen bile randevu almadan baktıramayabilirsin. Nette cafenin teli var
Cherry baktırabilmiş mi
Cherry baktırabilmiş mi
taksimde ki toprak nasıl sembolde
Teşekkürler Nergis Hanım :) Peki, Taksim civarı için tavsiyeniz var mı?
Msj attım cnm dönerse hbr vericem. Hayır bana kesin bakıcam dedi noluyor anlamıyorum ben deVallahi dun egce bana en son yazicam size dedi ama sonra donmedi
Baby cim biliyorum resmen sana musallat oldum ama simdi tekrar konusur musun, bu gece bakabilir mi? Ben yarin isgezisine gidiyorum 1 haftaligina, gelecek hafta baktiramam cunku her aksam isyemeginde olucam.
Msj attım cnm dönerse hbr vericem. Hayır bana kesin bakıcam dedi noluyor anlamıyorum ben de
kızlar selam. yiğit ile ilgili çıkan çıkmayanı yazıyorum.
daha bir ay tamamlanmadı ama falda konuştuğumuz çoğu şey aşağı yukarı belli oldu.
ocak 15te baktırdım galiba o zaman işsizdim.2 iş fırsatım var en geç 1.5ay içinde biri olacak dedi.biri devletle alakalı dedi. 3 gün sonra bir iş görüşmesine gittim.dönüşünde bir tanıdıkla karşılaştım ve 2. iş fırsatı olarak bir tandığına cvmi yolladı.gümrük işiydi bu.
ben 1 hafta oldu çalışmaya başladım. yakın geleceği iş ile alakalı tutturdu.
bir de bir araba durumun var dedi.arabam yok ve arabaya ilgi duymadım hayatımda hiç.yiğit söylediğinde de yoktu niyetim ama geçen günlerde bir araba modeli gördüm fiyatı ve tipi çok hoşuma gitti. yaza doğru almayı planlıyorum ciddi olarak. bu da tamam
ama asıl baktırma nedenim gönül işiydi. onun işini aşağı yukarı bildi. ocak 15te martta berabersiniz dedi. kasımda nişan yaza düğün dedi.
burası en merak ettiğim ve en önemli noktaydı ve malesef çıkmadı. kendisi başka briyle ilişkiye başladı bile.
Yolladım numarayı........
Çok teşekkür ederimmmm😘
Taksimde emine diye bir falcı var 55 lirayı kesinlikle degmez.hayatımda böyle bir fiyasko görmedim.. Fala bakarken burda bir sorun var bu sorun ne diye ısrarla sordu sorunun ne oldugunu öğrenip ona göre yorum yapmaya çalıştı. aynı kışı için hem senin için iyi degil dedi hemde sizin üzerinizde bir büyü var sen iyisi git bir hocaya dedi. 5 lira bile etmez kpnuşturup laf alıp ona göre yorum yapmaya calışıyor.
ben de hala baktıramadımdonerse sorar misin baby cigim bana neden bakmiyor, beni uzdu
Taksimde emine diye bir falcı var 55 lirayı kesinlikle degmez.hayatımda böyle bir fiyasko görmedim.. Fala bakarken burda bir sorun var bu sorun ne diye ısrarla sordu sorunun ne oldugunu öğrenip ona göre yorum yapmaya çalıştı. aynı kışı için hem senin için iyi degil dedi hemde sizin üzerinizde bir büyü var sen iyisi git bir hocaya dedi. 5 lira bile etmez kpnuşturup laf alıp ona göre yorum yapmaya calışıyor.
kızlar selam. yiğit ile ilgili çıkan çıkmayanı yazıyorum.
daha bir ay tamamlanmadı ama falda konuştuğumuz çoğu şey aşağı yukarı belli oldu.
ocak 15te baktırdım galiba o zaman işsizdim.2 iş fırsatım var en geç 1.5ay içinde biri olacak dedi.biri devletle alakalı dedi. 3 gün sonra bir iş görüşmesine gittim.dönüşünde bir tanıdıkla karşılaştım ve 2. iş fırsatı olarak bir tandığına cvmi yolladı.gümrük işiydi bu.
ben 1 hafta oldu çalışmaya başladım. yakın geleceği iş ile alakalı tutturdu.
bir de bir araba durumun var dedi.arabam yok ve arabaya ilgi duymadım hayatımda hiç.yiğit söylediğinde de yoktu niyetim ama geçen günlerde bir araba modeli gördüm fiyatı ve tipi çok hoşuma gitti. yaza doğru almayı planlıyorum ciddi olarak. bu da tamam
ama asıl baktırma nedenim gönül işiydi. onun işini aşağı yukarı bildi. ocak 15te martta berabersiniz dedi. kasımda nişan yaza düğün dedi.
burası en merak ettiğim ve en önemli noktaydı ve malesef çıkmadı. kendisi başka briyle ilişkiye başladı bile.
ben de hala baktıramadım
Burda çok yazdim Emine yi asla gitmeyin diye.Dedikleride çikmiyo üstelik.Kısa bakıpta falı çıksa canımı yesin.Sen emine akkaya dan bahsediyorsun. Ona iki kez gittim bende ikiside de taban tabana zıt şeyler söyledi. We çok kisa bakıyor kesinlikle 55tl ederi olan bir fal değil.
60 tl idi. 5 tl indirim yapmış sanırım.Ya yok, emine eğer aynı kişiyse, söylediklerinin hiç bir tutarlılığı yoktu bana göre. Bide demişti ki 1ay sonra gel bir daha bakalım. Yaa tabi canım çok gelirim bekle sen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?