İstanbul'da Fal - Falcılar

Cherry baktırabilmiş mi

Vallahi dun egce bana en son yazicam size dedi ama sonra donmedi

Baby cim biliyorum resmen sana musallat oldum ama simdi tekrar konusur musun, bu gece bakabilir mi? Ben yarin isgezisine gidiyorum 1 haftaligina, gelecek hafta baktiramam cunku her aksam isyemeginde olucam.

Son düzenleme:
Msj attım cnm dönerse hbr vericem. Hayır bana kesin bakıcam dedi noluyor anlamıyorum ben de

İnş mart ta şaşırırsın canım ya :))

Taksimde emine diye bir falcı var 55 lirayı kesinlikle degmez.hayatımda böyle bir fiyasko görmedim.. Fala bakarken burda bir sorun var bu sorun ne diye ısrarla sordu sorunun ne oldugunu öğrenip ona göre yorum yapmaya çalıştı. aynı kışı için hem senin için iyi degil dedi hemde sizin üzerinizde bir büyü var sen iyisi git bir hocaya dedi. 5 lira bile etmez kpnuşturup laf alıp ona göre yorum yapmaya calışıyor.

Sen emine akkaya dan bahsediyorsun. Ona iki kez gittim bende ikiside de taban tabana zıt şeyler söyledi. We çok kisa bakıyor kesinlikle 55tl ederi olan bir fal değil.

60 tl idi. 5 tl indirim yapmış sanırım. Ya yok, emine eğer aynı kişiyse, söylediklerinin hiç bir tutarlılığı yoktu bana göre. Bide demişti ki 1ay sonra gel bir daha bakalım. Yaa tabi canım çok gelirim bekle sen..

ben de gönül işi için baktıracaktım,seni beklentiye sokması kötü olmuş

Sen emine akkaya dan bahsediyorsun. Ona iki kez gittim bende ikiside de taban tabana zıt şeyler söyledi. We çok kisa bakıyor kesinlikle 55tl ederi olan bir fal değil.
Burda çok yazdim Emine yi asla gitmeyin diye.Dedikleride çikmiyo üstelik.Kısa bakıpta falı çıksa canımı yesin.

Ayni kişidir büyük ihtimal Ruyaniz hayrolsun Emine.55 banada ucuz geldi iyi demek ki çok zam yapmamiş.Ben üç dört yıl evvel bu kadar vermiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…