İstanbul'da Fal - Falcılar

ben de gönül işi için baktıracaktım,seni beklentiye sokması kötü olmuş

Palamutçuğumun falı inşallah çıkacak.Binnaz abla da da yazdım,mart ayina daha var.Mart in sonunuda düşünürsek 7 hafta gibi bi zaman,azda değil.7haftada neler olur neler....

Kesinlikle degmez verdigim paraya acidim .. Sana katiliyorum kesinlikle tutarsiz

bana gamzenin telefonunu ve de ne kadara baktıgını yazar mısın?

Davutpasada Nevin diye bir falci var. beni komsum goturdu. Kendi evinde bakiyor. AMA tanimadigi kisilere bakamiyor. Tanidigi birnin arkadasi degilsen bakmiyor. Bir kac ayda bit giderim ona. Soyledikleri dedigi dedigine cikiyor. Ama kisiden kisiye degisiyor. Ben arkadasimi goturdum ona dedikleri cikmadi. Bana her dedigi cikiyor. Dedigi sekilde davranmadigim zamanda tam tersi olabiliyor. Resmen Benim ileride olacak seyleri okuyor AMA kesinlikle tarih vermiyor.

daha önce nevin diye birine baktırmıştım..nevin tarot mu bakıyor? ama değildir herhalde, onun evi merteri geçtikten sonramıydı e-5 taraflarındaydı sanırım.

Arkadaslar biri senayın falı çıktı falan demiş aman diyim. Senay anı sizin düşüncelerinizi okuyarak bilebilen biri ama gelecek tamamen fos. Hem öyle pembe bir tablo çiziyor ki uça uça çıkıyorsunuz. Tam tersini yaşadım ne dediyse..

Burda çok yazdim Emine yi asla gitmeyin diye.Dedikleride çikmiyo üstelik.Kısa bakıpta falı çıksa canımı yesin.

Canim fal birazda elektrik işi,insan ister istemez emine akkayanin televizyon programı yapmış olmasından etkileniyor. Bir defa gittim olumsuz konuşup kestirip atti.ikinci defa gittim aynı konu için busefer de olumlu konuştu.
Elektrik tutar ümidi ile gittik işte :))

Burda bahsedilen bir çok referansli falcilar i denedim. Ama sonuç başarısız.
Bende tutturamiyorlar.
Anca bakanın çok çok profesyonel olması ve öngörü lerinin iyi tutması lazim ki gelecek yasayacagim bir çok olayı bilsinler.

Tabiki elektrik meselesi ama bide çoğunluk denen bi gurup var.İstisnalar her zaman vardır.Ama bu genel sonucu değistirmez.Ben burda Emine ile ilgili olumlu yorum hatirlamiyorum mesela.Bir tanede iyi falcıdır diyen çîkarsa onuda bu kadar olumsuz yorum üstüne kaile almam zaten.Burda yazılanlari çogunluğa bakarak değerlendirmek gerek.Haklisin insan ruya yorumu vs etkileniyor.Bende zaten popülerliliğinden etkilenip giden bir denyoyum.Zararin neresinden dönersen kârdır.Bi daha gitmezsin en azindan.

33tl ye aciyarak werdigim bir falci kesinlikle foss..
Eminol un Şenay a gitmektense en yakın arkadadinizla kendi aranızda fal bakın hiç yoktan eglenmis olursunuz.

Yiğit ve Ayhan derim.Denedinmi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…