Arkadaslar biri senayın falı çıktı falan demiş aman diyim. Senay anı sizin düşüncelerinizi okuyarak bilebilen biri ama gelecek tamamen fos. Hem öyle pembe bir tablo çiziyor ki uça uça çıkıyorsunuz. Tam tersini yaşadım ne dediyse..
Tabiki elektrik meselesi ama bide çoğunluk denen bi gurup var.İstisnalar her zaman vardır.Ama bu genel sonucu değistirmez.Ben burda Emine ile ilgili olumlu yorum hatirlamiyorum mesela.Bir tanede iyi falcıdır diyen çîkarsa onuda bu kadar olumsuz yorum üstüne kaile almam zaten.Burda yazılanlari çogunluğa bakarak değerlendirmek gerek.Haklisin insan ruya yorumu vs etkileniyor.Bende zaten popülerliliğinden etkilenip giden bir denyoyum.Zararin neresinden dönersen kârdır.Bi daha gitmezsin en azindan.
Yok canım ikisinide denemedim,ama sağolsun Babypink100 arkadaş yiğit in numarasini werdi bana,burda yazılan yorumlar a baktım ki yiğit in telefon lara cewap wermeme sorunu war Birazdaha bekleyip öyle baktirmak istedim açıkçası.Yiğit ve Ayhan derim.Denedinmi???
Aynen sana katılıyorum birdaha da gitmedim zaten. Tv başındaki insanlar onu sasirarak dinliyor lardi.
Canim çoğunluğa bakarak degerlendirmek gerek diyorsun ama elmira hakkında bi geçmişte yazılanlar i oku hepsi olumlu her giden hep olumlu yazmış daha sonraları foss bi falci olduğu çıktı meydana. Niye yalan söyleyeyim az daha bende yazılanlar okuyup heweslenip gidecektim.
Burak i herkes çok övdü gittim ileriye yönelik tahminlerde bulundu ama bende bir tanesi dahii çıkmadı.
Sanıyorum burda en doğru yaklaşım fala bakış açısına güvendiğiniz birilerinin tavsiyesi.. Elmiraya ben de gittim, standard bir falcı, cok kötü diyemem ama 75 tllik değil en fazla 25 verilir ona. Taksim falcıları kadar.. Olguya telefonla baktırdım ama zaten eskiden nostradamus falcısıymış ki ben Nostradamus falcılarına hiç güvenmem, öyle abartıldığı kadar bir durum kesinlikle yok. O gazla baktırıyorsunuz işte.. Şimdi mesela kalkıp da Alcanzarın beğenmediği bir falcıya gitmem çünkü aynı şekilde değerlendirdiğimiz belli, sanıyorum en doğru referans ayrıcalıklı azınlık referansı ( ayrıcalıktan kastım fala bakış açısına güvendiğiniz kişiler)...
Aynen sana katılıyorum birdaha da gitmedim zaten. Tv başındaki insanlar onu sasirarak dinliyor lardi.
Canim çoğunluğa bakarak degerlendirmek gerek diyorsun ama elmira hakkında bi geçmişte yazılanlar i oku hepsi olumlu her giden hep olumlu yazmış daha sonraları foss bi falci olduğu çıktı meydana. Niye yalan söyleyeyim az daha bende yazılanlar okuyup heweslenip gidecektim.
Burak i herkes çok övdü gittim ileriye yönelik tahminlerde bulundu ama bende bir tanesi dahii çıkmadı.
Selam,Emine Akkaya sakin ama sakın o kadar diyim sana uzak durr.
Yok canım ikisinide denemedim,ama sağolsun Babypink100 arkadaş yiğit in numarasini werdi bana,burda yazılan yorumlar a baktım ki yiğit in telefon lara cewap wermeme sorunu war Birazdaha bekleyip öyle baktirmak istedim açıkçası.
Ayhan da anadolu yakasında ona da günler öncesinden randevu almak gerekiyor mus onada gideceğim bu yakın zaman larda muhtemelen yiğit le Ayhan a aynı dönemde giderim.
Şu sıralar falllardan tek bekledigim kisa dönem li olacak lar,Şubat ta bakturiyorsam bana 3-4 aylık olabilecek şeyler i uygun zaman aralığı ile soylesinler.
Selam,Biz bugün swetlana ile gidioruz, forumdan yeni üyelerden bir arkadaş da gelecek. Alcanzar cherry yiğite 15:30 gibi yazsın whats uptan. Bugün bakar umarım gidince söylicem
Sanıyorum burda en doğru yaklaşım fala bakış açısına güvendiğiniz birilerinin tavsiyesi.. Elmiraya ben de gittim, standard bir falcı, cok kötü diyemem ama 75 tllik değil en fazla 25 verilir ona. Taksim falcıları kadar.. Olguya telefonla baktırdım ama zaten eskiden nostradamus falcısıymış ki ben Nostradamus falcılarına hiç güvenmem, öyle abartıldığı kadar bir durum kesinlikle yok. O gazla baktırıyorsunuz işte.. Şimdi mesela kalkıp da Alcanzarın beğenmediği bir falcıya gitmem çünkü aynı şekilde değerlendirdiğimiz belli, sanıyorum en doğru referans ayrıcalıklı azınlık referansı ( ayrıcalıktan kastım fala bakış açısına güvendiğiniz kişiler)...
Nosunu yollarim.Diğer bilgiler gecmis sayfalarda detaylı var.Selam,
Bana da Yiğit'in numarasını nerde baktığını ve de ne kadara baktığını söyler misin?
Teşekkürler:)
Bende elmiranin öyle bir durumunun olduğun dan supheleniyordum.ama tabii olayları çok sonradan farkediyor insan.ilk bu site de tanışıp ta fal mağduru olduğum kişi ella dir meğer reklam ci imis ne hewes le baktirdim neleri bilecek diye ama hayatım in en berbat fal tecrübe lerinden biriydi. Hiç aklima gelmedi bir kaç üyelik alip ta bu sitede kendini reklam yapacağını.Burak ile ilgili patlayan falini cok okudum ya.Hatta bu yüzden ben baktirmaktan vazgeçtim.Elmira desen o reklammış,Elmira nin burda elleri varmış,hepimiz reklam kurbanı olduk yani.Elmira istisna bu durumda.
Bende elmiranin öyle bir durumunun olduğun dan supheleniyordum.ama tabii olayları çok sonradan farkediyor insan.ilk bu site de tanışıp ta fal mağduru olduğum kişi ella dir meğer reklam ci imis ne hewes le baktirdim neleri bilecek diye ama hayatım in en berbat fal tecrübe lerinden biriydi. Hiç aklima gelmedi bir kaç üyelik alip ta bu sitede kendini reklam yapacağını.
Şimdi sağolsun yönetim reklam ci kişiler i iyi bamliyor.
taksimde ki toprak nasıl sembolde
Emre yi asla tavsiye etmem.Taaa Majestik döneminden bilirim.Sembol cafedede artik doğru dürüst kimse kalmadi.onu bilmiyorum hiç baktırmadım beşiktaş symboldekileri biliyorum ben genelde ...taksimde sevinç tuba yı kadınlar meleklerdeki biçoğunu bilirim ...taksimde güvendiğim eskiden uçurtmada olan şimdi odakulede kendi yeri olan emredir....denemeni öneririm fiyatları kafe gibi başarılı baya dediklerini yaşayan tanıdığım çok oldu bende de baya şey bilmişliği vardır ....
Arkadaslar, bugun yigitin söylediği bir detay daha gerçek oldu. Umarım sizinki de cıkar.
Tamam canım, aldım şimdi çok teşekkür ederim:)Nosunu yollarim.Diğer bilgiler gecmis sayfalarda detaylı var.
Rica ederimmmm.......Tamam canım, aldım şimdi çok teşekkür ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?