İstanbul'da Fal - Falcılar

Aynen sana katılıyorum birdaha da gitmedim zaten. Tv başındaki insanlar onu sasirarak dinliyor lardi.
Canim çoğunluğa bakarak degerlendirmek gerek diyorsun ama elmira hakkında bi geçmişte yazılanlar i oku hepsi olumlu her giden hep olumlu yazmış daha sonraları foss bi falci olduğu çıktı meydana. Niye yalan söyleyeyim az daha bende yazılanlar okuyup heweslenip gidecektim.
Burak i herkes çok övdü gittim ileriye yönelik tahminlerde bulundu ama bende bir tanesi dahii çıkmadı.

Yiğit ve Ayhan derim.Denedinmi???
Yok canım ikisinide denemedim,ama sağolsun Babypink100 arkadaş yiğit in numarasini werdi bana,burda yazılan yorumlar a baktım ki yiğit in telefon lara cewap wermeme sorunu war Birazdaha bekleyip öyle baktirmak istedim açıkçası.
Ayhan da anadolu yakasında ona da günler öncesinden randevu almak gerekiyor mus onada gideceğim bu yakın zaman larda muhtemelen yiğit le Ayhan a aynı dönemde giderim.
Şu sıralar falllardan tek bekledigim kisa dönem li olacak lar,Şubat ta bakturiyorsam bana 3-4 aylık olabilecek şeyler i uygun zaman aralığı ile soylesinler.

Sanıyorum burda en doğru yaklaşım fala bakış açısına güvendiğiniz birilerinin tavsiyesi.. Elmiraya ben de gittim, standard bir falcı, cok kötü diyemem ama 75 tllik değil en fazla 25 verilir ona. Taksim falcıları kadar.. Olguya telefonla baktırdım ama zaten eskiden nostradamus falcısıymış ki ben Nostradamus falcılarına hiç güvenmem, öyle abartıldığı kadar bir durum kesinlikle yok. O gazla baktırıyorsunuz işte.. Şimdi mesela kalkıp da Alcanzarın beğenmediği bir falcıya gitmem çünkü aynı şekilde değerlendirdiğimiz belli, sanıyorum en doğru referans ayrıcalıklı azınlık referansı ( ayrıcalıktan kastım fala bakış açısına güvendiğiniz kişiler)...

Kesinlikle haklısın canım. Bunuda sağlamanın en büyük koşulu o azınlık diyebileceğimiz kitlenin bizimle aynı falcilar i denemiş olmasi we bizim le gidilen o falci hakkinda aynı görüşe sahip olmaları.
Ben çok falci biliyorum gelmeyecek kişiler i asla donmeyecek kişileri sende garip bi kafa karıştırıcı ligi yaratarak bir gittiğin de gelecek bir gittiğinde gelmeyecek demeleri bir gittiğin de seni hala sewiyor bir gittiğinde seni sewmiyor hayatında biri war dedikleri ni,burdan herkese tavsiyem paranızı sizi ikilemde bırakan insanlar a kaptirmayin..
Falcilar kendilerini bu konuda çok uyanık saniyor, bakıyor lar ki kiz sewiyor çocuğu sırf o kişi her ay gitsin diye politika uyguluyorlar sizi cok iyi tanıdıkları için.
Ben gop birsel e oyüzden gitmiyorum artık..

Burak ile ilgili patlayan falini cok okudum ya.Hatta bu yüzden ben baktirmaktan vazgeçtim.Elmira desen o reklammış,Elmira nin burda elleri varmış,hepimiz reklam kurbanı olduk yani.Elmira istisna bu durumda.

Bencede kısa dönemde söylenen kehanetler falcıyı değerlendirmek açısından da daha mantıklı.

Aynen.Şimdi burda körler sağırlar birbirini ağırlar durumu olacak ama Babypink 'in burda gitmeyin dediği falcıya bende hayatta gitmem.

Emine akkaya ya hic bisey okumadan gittim.cunku arkadasim gitmis cok iyi bakiyor dedi onulna gittim. Zaten Benim gittim falci var memlunumda.oyuzden cok buyuk bir beklentiyle gitmedim ama bukadar kotu cikacagini dusunmezdim Zaten bu okuduklarimi bir hafta once okumus olsaydim gitmezdim.

Burak ile ilgili patlayan falini cok okudum ya.Hatta bu yüzden ben baktirmaktan vazgeçtim.Elmira desen o reklammış,Elmira nin burda elleri varmış,hepimiz reklam kurbanı olduk yani.Elmira istisna bu durumda.
Bende elmiranin öyle bir durumunun olduğun dan supheleniyordum.ama tabii olayları çok sonradan farkediyor insan.ilk bu site de tanışıp ta fal mağduru olduğum kişi ella dir meğer reklam ci imis ne hewes le baktirdim neleri bilecek diye ama hayatım in en berbat fal tecrübe lerinden biriydi. Hiç aklima gelmedi bir kaç üyelik alip ta bu sitede kendini reklam yapacağını.
Şimdi sağolsun yönetim reklam ci kişiler i iyi bamliyor.

Ella yada baktirmistim telefonda,Elmira nin evine gitmiştim.Ah ah aptal kafam...

taksimde ki toprak nasıl sembolde

onu bilmiyorum hiç baktırmadım beşiktaş symboldekileri biliyorum ben genelde ...taksimde sevinç tuba yı kadınlar meleklerdeki biçoğunu bilirim ...taksimde güvendiğim eskiden uçurtmada olan şimdi odakulede kendi yeri olan emredir....denemeni öneririm fiyatları kafe gibi başarılı baya dediklerini yaşayan tanıdığım çok oldu bende de baya şey bilmişliği vardır ....

Emre yi asla tavsiye etmem.Taaa Majestik döneminden bilirim.Sembol cafedede artik doğru dürüst kimse kalmadi.

Allahımmmmmm az önce baktırdım ve hala heyecanıyla titriyorum.

Şunu anladım ki ben hayatımda hiç fal baktırmamışım. Fal kafelerdeki zırtolar elinin kiri olamaz.

Bugüne öfkeli ve negatif başladım, binnazabla topik ine allah yok yazdım.O da sanırım bana işaret gönderdi,adam bildiğimiz kahin. 3 aya yetecek fal baktı bana, online falı da bıraktım şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…