Allahımmmmmm az önce baktırdım ve hala heyecanıyla titriyorum.
Şunu anladım ki ben hayatımda hiç fal baktırmamışım. Fal kafelerdeki zırtolar elinin kiri olamaz.
Bugüne öfkeli ve negatif başladım, binnazabla topik ine allah yok yazdım.O da sanırım bana işaret gönderdi,adam bildiğimiz kahin. 3 aya yetecek fal baktı bana, online falı da bıraktım şu anda.
aynen
pek kibar ve tatlıydı üstelik
Nihayet oh be diorum:))Allahımmmmmm az önce baktırdım ve hala heyecanıyla titriyorum.
Şunu anladım ki ben hayatımda hiç fal baktırmamışım. Fal kafelerdeki zırtolar elinin kiri olamaz.
Bugüne öfkeli ve negatif başladım, binnazabla topik ine allah yok yazdım.O da sanırım bana işaret gönderdi,adam bildiğimiz kahin. 3 aya yetecek fal baktı bana, online falı da bıraktım şu anda.
eee bu zamana kadar neden aramamıs pekı soyledımı?hadı sevındım senın adına:)
Tolincim bazen bana izin vermiyorlar o an o kişiye bakmama dedi bana. Bilmiyorum ne çıkarım yapılır bundan. Hayır öyle gıcık biri değil bir sorun olduğu kesin.. Ama sanırım o an öyle bir durum oluşuyor
Arkadaşlar ben de Yiğit'in numarasını istiyorum bilen biri atarsa çok sevinirim.
Bu arada telden nasıl bakıyor? Kahvenin fotosunu mu çekip yolluyorsunuz ya da sadece konuşarak mı?
Tolincim bazen bana izin vermiyorlar o an o kişiye bakmama dedi bana. Bilmiyorum ne çıkarım yapılır bundan. Hayır öyle gıcık biri değil bir sorun olduğu kesin.. Ama sanırım o an öyle bir durum oluşuyor
Ella yada baktirmistim telefonda,Elmira nin evine gitmiştim.Ah ah aptal kafam...
canım o işlere hiç bulaşma derim.. büyü var mı diye baktırırsan yoksa bile var derler sonra da ben bunu bozarım deyip seni soyup soğana çevirirler ve bahsettiğimde ciddi meblağlar ... kısacası çaresizliğinden faydalanırlar ... eğer buna allah rızası için var olup olmadığına bakan ve bozabilen birini bulabilirsen çok şanslısın demektir. 10 yıl boyunca çaresizliğimden o kadar faydalandılar kiii uyarma ihtiyacı hissettim. tecrübeyle sabittir.
Aynen canım keza Ayhan da öyle.İnsallah dedikleride çıkar .Babypink ime tekrar bu arada tesekkür ederim.Bu iki hem iyi insan hem falciyla taniştirdiği icin beni.hiç sorma, bende yiğitle tanıştıktan sonra, çoğu falcı tarafından bu zamana kadar kandırıldığımı farkettim. ahh benim de aptal kafam. :95:
Gülsen i iyi biliyorum ,eskiden meleklerdeydi.Çok tatli kizdir ama fali cikmaz pek.Gülşenin bir dedigi (çıkmaz dememe ragmen) çıktı ancak bir dedigi de tarih geçmiş olmasına ragmen çıkmadı yani aslında çıkmadı demek dogru olurmu bilemedim zira benim bir seçimimden kaynaklandı mesela bir yere gideceksindir gidersen karşılaşacaksındır ama gitmediğin icin karşılaşmamışsındır gibi.
Aynen canım keza Ayhan da öyle.İnsallah dedikleride çıkar .Babypink ime tekrar bu arada tesekkür ederim.Bu iki hem iyi insan hem falciyla taniştirdiği icin beni.
Bana da verir misiniz numarasını?
5 dk sonra göndericem. Hayır foto falan değil direkt ad ve doğum tarihi ile bakıyor; suya ve tarota. Telde de çok iyi ama imkanın varsa bakırköye gidip yüzyüze baktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?