İstanbul'da Fal - Falcılar

o mu senı aradı

Arkadaşlar ben de Yiğit'in numarasını istiyorum bilen biri atarsa çok sevinirim.

Bu arada telden nasıl bakıyor? Kahvenin fotosunu mu çekip yolluyorsunuz ya da sadece konuşarak mı?

Nihayet oh be diorum:))

eee bu zamana kadar neden aramamıs pekı soyledımı?hadı sevındım senın adına:)

Tolincim bazen bana izin vermiyorlar o an o kişiye bakmama dedi bana. Bilmiyorum ne çıkarım yapılır bundan. Hayır öyle gıcık biri değil bir sorun olduğu kesin.. Ama sanırım o an öyle bir durum oluşuyor

Arkadaşlar ben de Yiğit'in numarasını istiyorum bilen biri atarsa çok sevinirim.

Bu arada telden nasıl bakıyor? Kahvenin fotosunu mu çekip yolluyorsunuz ya da sadece konuşarak mı?

5 dk sonra göndericem. Hayır foto falan değil direkt ad ve doğum tarihi ile bakıyor; suya ve tarota. Telde de çok iyi ama imkanın varsa bakırköye gidip yüzyüze baktır

gunlerdir süren bekleyise degdimi ? peki söyledikleri yasadigin duruma göre tutarlimi ?

Tolincim bazen bana izin vermiyorlar o an o kişiye bakmama dedi bana. Bilmiyorum ne çıkarım yapılır bundan. Hayır öyle gıcık biri değil bir sorun olduğu kesin.. Ama sanırım o an öyle bir durum oluşuyor

Yiğitin numarasını zahmet olmazsa bende alabilirmiyim?

Ella yada baktirmistim telefonda,Elmira nin evine gitmiştim.Ah ah aptal kafam...

hiç sorma, bende yiğitle tanıştıktan sonra, çoğu falcı tarafından bu zamana kadar kandırıldığımı farkettim. ahh benim de aptal kafam. :95:

Sonuna kadar katılıyorum sana

Hahahhahh.Cok sevindim ya.Yiğit senin falindan sonra saat1'de bana mesaj atti baktim diye,ben ondan öğrendim,çokta sevindim.O saatten sonra hiç beklemiyodum.Vallaha senin kadar sevindim Cherry baktirmis olmana.

hiç sorma, bende yiğitle tanıştıktan sonra, çoğu falcı tarafından bu zamana kadar kandırıldığımı farkettim. ahh benim de aptal kafam. :95:
Aynen canım keza Ayhan da öyle.İnsallah dedikleride çıkar .Babypink ime tekrar bu arada tesekkür ederim.Bu iki hem iyi insan hem falciyla taniştirdiği icin beni.

Gülşenin bir dedigi (çıkmaz dememe ragmen) çıktı ancak bir dedigi de tarih geçmiş olmasına ragmen çıkmadı yani aslında çıkmadı demek dogru olurmu bilemedim zira benim bir seçimimden kaynaklandı mesela bir yere gideceksindir gidersen karşılaşacaksındır ama gitmediğin icin karşılaşmamışsındır gibi.

Gülsen i iyi biliyorum ,eskiden meleklerdeydi.Çok tatli kizdir ama fali cikmaz pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…