Yiğitin numarasını zahmet olmazsa bende alabilirmiyim?
Gülsen i iyi biliyorum ,eskiden meleklerdeydi.Çok tatli kizdir ama fali cikmaz pek.
onu bilmiyorum hiç baktırmadım beşiktaş symboldekileri biliyorum ben genelde ...taksimde sevinç tuba yı kadınlar meleklerdeki biçoğunu bilirim ...taksimde güvendiğim eskiden uçurtmada olan şimdi odakulede kendi yeri olan emredir....denemeni öneririm fiyatları kafe gibi başarılı baya dediklerini yaşayan tanıdığım çok oldu bende de baya şey bilmişliği vardır ....
onu bilmiyorum hiç baktırmadım beşiktaş symboldekileri biliyorum ben genelde ...taksimde sevinç tuba yı kadınlar meleklerdeki biçoğunu bilirim ...taksimde güvendiğim eskiden uçurtmada olan şimdi odakulede kendi yeri olan emredir....denemeni öneririm fiyatları kafe gibi başarılı baya dediklerini yaşayan tanıdığım çok oldu bende de baya şey bilmişliği vardır ....
Arkadaşlar acaba rica etsem banada yiğit'in telefonunu verebilirmisiniz
sana da yolluyorum
Gonderiorum arkadasim
Aynen canım keza Ayhan da öyle.İnsallah dedikleride çıkar .Babypink ime tekrar bu arada tesekkür ederim.Bu iki hem iyi insan hem falciyla taniştirdiği icin beni.
arkadaşım yiğitin nosunu banada msj ile aatarmısın ben msj yazamıyrum kimseye
beşiktaş sembol can var bir de
beşiktaş sembol can var bir de
emre nerede bakıyor odakulede
Arkadaslar son 200 sayfadir hep Yigitten bahsedioruz, bence de super falci ama alternatif de belirlemek lazim. Benim kendi deneyimlerimden size onerebilecegim Ayhan vardi, onu da deneyenler oldu burdan.. Haricinde aklima iyidir diye gelen kimse yok.. Farketmez Gunay cok sinir bozucu fal bakiyor olsa da dedikleri cikti bende, o da bir seyleri bilen ama kafayi biraz siyirmus falcilardan. Agzi bozuk ve soru sorunca terslenebilirsiniz, hos tarzi oyle ama hazirlikli olmak lazim. Tutarli fal bakan bir kadin o da. Sanirim gitsem su an 3 une giderim. Sizin baska onereceginiz var mi?
Arkadaslar son 200 sayfadir hep Yigitten bahsedioruz, bence de super falci ama alternatif de belirlemek lazim. Benim kendi deneyimlerimden size onerebilecegim Ayhan vardi, onu da deneyenler oldu burdan.. Haricinde aklima iyidir diye gelen kimse yok.. Farketmez Gunay cok sinir bozucu fal bakiyor olsa da dedikleri cikti bende, o da bir seyleri bilen ama kafayi biraz siyirmus falcilardan. Agzi bozuk ve soru sorunca terslenebilirsiniz, hos tarzi oyle ama hazirlikli olmak lazim. Tutarli fal bakan bir kadin o da. Sanirim gitsem su an 3 une giderim. Sizin baska onereceginiz var mi?
demekki fal enerji işi çünkü ben bugün ilişkimi bitirdim yiğitin söylediklerinin tam tersi gelişti
Senin adina uzuldum canim umarim her sey duzelir, barisirsiniz .diger yandan yigitin bir falinin cikmamasina da ne yalan soyliyim sevindim cunku adami yari- tanri gibi gormeye baslamistik. Biraz yigit firtinasi dinsin, cocugun enerjisi de dusmustur bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?