İstanbul'da Fal - Falcılar

Fal sepeti tahayi duydum o nasil peki? Deneyenler yorum yapabilir mi?

Taha benim onlinedeki tek ismimdir.Binnaz abla topiginde yazdim dün gece.AYHAN-YİĞİT-TAHA.Mahserin üç atlisi.Burda adini yazmistim bi kere Taha nin.Sana söylerdim ama online baktirmak isteyecegini düşünmemistim canim.

Benim bahsettiğim Aydın vardı,ulaştım ona.50 tl ye bakıyor.Artık randevuyla bi yerde bulusup sadece eski müsterilerine bakıyormuş.Şehir dîşına çıkmak üzere zaten.

Hahahhahh.Cok sevindim ya.Yiğit senin falindan sonra saat1'de bana mesaj atti baktim diye,ben ondan öğrendim,çokta sevindim.O saatten sonra hiç beklemiyodum.Vallaha senin kadar sevindim Cherry baktirmis olmana.

ben de çok sevindim bana da bugün bakacağını söyledi umarım bakar
alcanzar rica etsem whatsuptan mesaj atar mısın spordan sonra bakıcam demişti ,bir haftadır beklediğimi unutmasın beni n'olur.o dövmecideyken mesaj atmıstım

demekki fal enerji işi çünkü ben bugün ilişkimi bitirdim yiğitin söylediklerinin tam tersi gelişti

aa dur ya, seninkisi sinir anında alınmış bir karar gibi. şimdi yiğitin sana dedikleri çıkmadımı?

off kızlar yiğite çok yüklenildi galiba, enerjisi düştü belli ki..Bir taneyi buluyoruz, bulduğumuza da hürrrraaa yükleniyoruz sonra da enerjilerini düşürüyoruz.

Tatlim bunlar sacmalamis, falci secemiyorsun ki artik? Kim online sa onu veriyor ben mi yanlis bakiorum

Evet canim malesef falsepeti yenilendi ve böyle sacma bizimde cözemedigimiz bi sistem olusturdu.Eskiden cok rahat ve anlasilirdi.

Aynrn yigitte sistem çöktü.Helal bize çocuğu devre dışı biraktik.Bizede falci dayanmiyo.

Canim bakicam dediyse bakar mutlaka.Simdi ben cok aradim.Artik inan bende utaniyorum aramaya.Baktiramazsan ama bizede söyle burdan.

Aynrn yigitte sistem çöktü.Helal bize çocuğu devre dışı biraktik.Bizede falci dayanmiyo.

bak spora da gidiyormuş, şimdi kendine de zaman ayırırken zorlanıyordur. Hep bizim yüzümüzden bir tane tutturan birini bulduk mu, allah kaçamaz artık elimizden.
Daha fallar çıkmadan tekrar baktıranlar bile oluyor. Düşünsene günde onbeş kişiye baksa, ertesi günü bir onbeş daha ve dünden 5-6sı geri dönse. Ve her gün bu katlanarak çoğalıyor :))

Benim bahsettiğim Aydın vardı,ulaştım ona.50 tl ye bakıyor.Artık randevuyla bi yerde bulusup sadece eski müsterilerine bakıyormuş.Şehir dîşına çıkmak üzere zaten.

Ben bu sistemle taha pesinde kosamam zaten. Bu ne siteyi call centera cevirmisler! Aydin bakmaz o zaman sanirim di mi?

Tabi ya yine iyi dayandi.Bolca protein alsin kardiyonun yaninda anca toparlar.Ben olsaydim simdiye kadar beynim patlamişti.

canım zaten iletişim olacak tarih geçti ,ben kararlıyım bu durumda gelecekde çıkamıycak sizi üzmek istemem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…