İstanbul'da Fal - Falcılar

Tabi ya yine iyi dayandi.Bolca protein alsin kardiyonun yaninda anca toparlar.Ben olsaydim simdiye kadar beynim patlamişti.

fal bakarken ikide bir o telefonun ışığı yanıp yanıp sönüyordu. konsantre olurken zorlanmıştım..onu hiç düşünemiyorum bile..o değilde tekrar sanal falcıların eline tekrar düşmek istemiyorum. hazır kurtulmuşken. :44:

Bana onlinede tek kalan Taha'dır.O yüzden dönüş korkusu yaşamıyorum,istisna bir keşif dışında.Hepsini yaşayıp ne kadar boş olduklarını gördüm.

Arkadaslar, Cumartesi Ayhan i deniycem, acaba yillar once Bakirkoy taraflarinda biri vardi Ayhandi sanki adi, arayinca geliyordu ama sabit bi cafe si falan yoktu.. Ikisi ayni kisi mi merak ettim..cok zayifti o, bilenler ne dersiniz? odonem isime gelmeyen seyler soyledi diye bidaha baktirmayip izini tlf unu da kaybetmistim...gorunce hatirlarim heralde..Yigit in soylediklerinden sonra bana da olmaycaksa olmayacak diycek biri lazim heralde, cunku sanirim benim bekledigim kisi de suphelendigim kisiyle birlikte olmaya basladi, henuz teyid edemedim ama supheler 90%!! (((

Ben de mia cafe de ki handeyi denemenizi oneririm, yeni arayis varsa..ama o da Yigit le ayni seyleri soyleyip cok pozitif konusmustu, sizin yorumlarinizi merak ediyorum...sadece Yigit ten daha uzun bir sure verdi 1-2 ay daha

Arkadaslar ya,
Yigit hic size bu cocukta buyu var falan dedi mi? Simdi hatirliyorum da bana oyle dedi ve etkisi mart ta gececek dedi... Bence buyu yapilmasa da dengesiz o manyak ayri da buyu lafi gecince ben bi ihtimal vermiyorum o kisimlari duymuyorum, boyle islerle ugrasan insanlar var mi inanamadigim icin..o zaman falciya da bi ayri duruyorum..ama buyuye inanirim da bilmiyorum bilemedim.....

yiğitin bana söylediği birşey daha gün yüzüne çıktı.. bi kadın senin sosyal aglar üzerinden resimlerine bakıyor demişti sende tanıyorsun demişti.. neyseki bugun de bakarken yanlışlıkla arkadaşlık isteği yollamış profilime ortaya çıktı kim olduğu

malisefki banada söyledi erkek arkadaşımda büyü oldğunu

bana da bu whats app da surekli yazisiyor demisti, maasallah elinden dusmuyo telefon!!!

Cherry cok sevindim ben de baktirdigina sonunda :) cok etkilenmissin anladigim kadariyla ama sakincasi yoksa bikac detay verebilir misin? Yani bugun degil de olacak dedigi seylerle ilgili ipucu vs var mi?

malisefki banada söyledi erkek arkadaşımda büyü oldğunu

yiğit ayrılan herkese barışcaksın demiş sanırım bi de büyü olayını.çok tanıdık geldi bu cümleler.hani bildikleri şeyler olmasa şüphelenecem.bana da öyle dedi.ama arkadaşıma aklında biri var o olmayacak demiş.olumsuzları da söylüyor sanırım bu durumda.

canım zaten iletişim olacak tarih geçti ,ben kararlıyım bu durumda gelecekde çıkamıycak sizi üzmek istemem ama

ya benim kafam karisti, konuyu da pek anlayamadim lale../ sakincasi yoksa az biraz detay ltf? msj da atabilirsin :) ben de aptal gibi beklemeyim bari artik ya, imkansiz Allah imkansiz yani benim is!

evet olumsuz gördüklerinide söylüyor. ben tam detaylı yazmadım ufak bi ayrıntıymış gibi gelebilir ama benim resimlerime bakan sekreteri çıktı

inan hiç bilmiyorum ama yiğite dedim görüşceğimiz zaman kötü bi enerji oluşuyor bende dedim büyüden işte dedi

ya aramaya bile kalksan kolay buluncak bisey degildir heralde buyucu, nasil bunlarin hepsinde buyu var...? offff
heralde buyu diye tabir ettigi olumsuz enerji falan :) sozluk anlamini almayayim bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…