Tabi ya yine iyi dayandi.Bolca protein alsin kardiyonun yaninda anca toparlar.Ben olsaydim simdiye kadar beynim patlamişti.
fal bakarken ikide bir o telefonun ışığı yanıp yanıp sönüyordu. konsantre olurken zorlanmıştım..onu hiç düşünemiyorum bile..o değilde tekrar sanal falcıların eline tekrar düşmek istemiyorum. hazır kurtulmuşken. :44:
Arkadaslar ya,
Yigit hic size bu cocukta buyu var falan dedi mi? Simdi hatirliyorum da bana oyle dedi ve etkisi mart ta gececek dedi... Bence buyu yapilmasa da dengesiz o manyak ayri da buyu lafi gecince ben bi ihtimal vermiyorum o kisimlari duymuyorum, boyle islerle ugrasan insanlar var mi inanamadigim icin..o zaman falciya da bi ayri duruyorum..ama buyuye inanirim da bilmiyorum bilemedim.....
yiğitin bana söylediği birşey daha gün yüzüne çıktı.. bi kadın senin sosyal aglar üzerinden resimlerine bakıyor demişti sende tanıyorsun demişti.. neyseki bugun de bakarken yanlışlıkla arkadaşlık isteği yollamış profilime ortaya çıktı kim olduğu
malisefki banada söyledi erkek arkadaşımda büyü oldğunu
bana da bu whats app da surekli yazisiyor demisti, maasallah elinden dusmuyo telefon!!!
yaaaa hakkaten miiuiiiiiii? olabilir mi peki sence?
malisefki banada söyledi erkek arkadaşımda büyü oldğunu
canım zaten iletişim olacak tarih geçti ,ben kararlıyım bu durumda gelecekde çıkamıycak sizi üzmek istemem ama
erkek arkadaşın için mi dedi
yiğit ayrılan herkese barışcaksın demiş sanırım bi de büyü olayını.çok tanıdık geldi bu cümleler.hani bildikleri şeyler olmasa şüphelenecem.bana da öyle dedi.ama arkadaşıma aklında biri var o olmayacak demiş.olumsuzları da söylüyor sanırım bu durumda.
eski ve saf saf bekledigim erk ark im icin evet...(
inan hiç bilmiyorum ama yiğite dedim görüşceğimiz zaman kötü bi enerji oluşuyor bende dedim büyüden işte dedi
ben ihtimal vermemiştm ilkte ama bugun itibari ile kadın tuzaga düştü ALLAH gösterdi bana.. sana dediğide dogrudur mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?