İstanbul'da Fal - Falcılar

ya aramaya bile kalksan kolay buluncak bisey degildir heralde buyucu, nasil bunlarin hepsinde buyu var...? offff
heralde buyu diye tabir ettigi olumsuz enerji falan :) sozluk anlamini almayayim bari :)

dua okuyorum bol bol sende öyle yap

o kesin dogru zaten ya... her saniye online online online!!!
aha, kiz kim peki? bildigin ama tanismadigin biri sanirim?

erkek arkadaşımın yanında çalışanı gizli hayranlık besliyormuş meger bana

evet ya, ilahi adalet pesimizi birakmasin...:)
aslinda super iyi bi tarafi bu donecekci falcilarin; "sakin arama, aramazsan donecek" diyenleri...:))) valla ise yariyo ahahhaha

benim hiç beklemediğim zamanda olmuştu.. yiğit görüşceksiniz demişti içimden yaw he he demiştim çünkü nerdeyse 2, 3 aydır görüşmüyorduk burnu yere düşse almayan tipten biri gururludur sıpa.. onda çok şaşırmıştım aramasına msj atmasına

Valla ne kadar cok insanın bu işlere bulaştıgını görseniz şaşarsınız. Ben inanıyorum. Benim ayrıldığım kişide cok güvendiğim bir reiki uzmanı büyü var diyip yapanı da tarif etti 3 yıl önce kendisine bağlamak için yapmış, fakat ters tepmiş ne ona gitmiş ne de baskasıyla düzgün bir ilişki kurabiliyor. Bana daha önce 3 yıldır sabit bir ilişki kuramadıgını söylemişti... Neyse ben de reiki enerjisi ile olumlama yapmasını rica ettim, o negatif enerjiyi kaldırması için bir süreliğine de olsa. Onun enerjisine benim enerjim üzerinden ulaşmak için bana bir taş verdi, yastıgının altına koy, meditasyon yaparken senin enerjinle ona olumlama yollayacagım dedi. Neyse uzatmayayım, o gece yaşadıklarımı size anlatamam. Gece uyanık gibiyken banyodan su sesleri geliyordu, kendimi yatakta yerde sürünürken görüyordum, banyodan ayak sesleri ve fısıldaşmalar ve sürekli sabaha kadar karabasan geldi. Sabah 4 te kalkıp 6 ya kadar tüm ışıkları yakıp ayetelkürsi ve nas felak okudum, evde yalnız kalıyorum bir de, düşünün ne kadar korktuğumu. Sırf o negatif enerjiyi biraz hafifletmek için çabaladıgım ve benim enerjim üzerinden baglantı kurulduğu için tüm gece rahat vermediler bana. Sabah ilk iş kadına gittim, beni koruma altına aldı. Onun büyüsünü bozdurmaya calıssam kimbilir basıma neler gelecek. Özetle kendi yaşadıgım bu olayı paylaşmak istedim. İnsanlar sırf kendi pis arzuları için bir insan hayatıyla acımasızca oynayabiliyorlar. Yiğit de onda büyü var, çözmeye çalışmışsın sana gelmişler Allahtan çabuk bırakmışsın, sen uğraşma onun yapması lazım dedi. Hikaye budur.

bana da eski erkek arkadasin senin sayfana bakiyor takip ediyor demisti..

bana da eski erkek arkadasin senin sayfana bakiyor takip ediyor demisti..

yiğit dediyse tamam dır kesin bakıyordur.. yiğit favorim söylediklerinin ufak ayrıntılarına kadar yaşıyorum

Benim bahsettiğim Aydın vardı,ulaştım ona.50 tl ye bakıyor.Artık randevuyla bi yerde bulusup sadece eski müsterilerine bakıyormuş.Şehir dîşına çıkmak üzere zaten.

Ciddi misin canım? Hayırrrr gidemez yaa ben yarın ona gidecektimmm ((((

sen ona yardım etmek istemişsin ama onun kendisinin çabasıyla kurtulması gerekir, bu doğru...uuu korkarım büyülerden :18: büyü yapanların ve yaptıranların ne bu dünyada ne de öbür dünyada yatacak yeri yok. Büyü yaptıran tipler, kompleksli ve zayıf iradesi olan kişilerdir.

Çok ürpertici ben olsaydım herhalde kendime gelemezdim vayy canına iyi kurtulmuşsun valla peki o kadın kimdi hala bu konuda çalışıyor mu peki :)))

Buyu yapanin yatacak yeri olmaz derler.Allah cezasini verir elbet,bu kötülük yapanin yanina asla kalmaz.Buyu yapmak icin gercekten insan olmamak gerekiyo.Bir insanın, akli fikri,iradesi,kalbi olan varliğin boyle bir vicadansizlik yapabilmesi benim sinirlerimi inanilmaz derecede bozuyor.Allah affetsin demeyecegim,çünkü affetmesin istiyorum.Ama Allah böylelerine hidayet versin ki ,kötülük yapmaya fırsatlari olamasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…