İstanbul'da Fal - Falcılar

hangi ayhan? la porte cafedeki ayhanımı söylüyorsun? baktırdın mı ona daha önce? memnun musun?

Evet canım la porte ayhan, baktırdım ben ona. Anlık yaşadığın sorunları ve kişilik analizini süper yapıyor.Ama bana yeni yıla eski erkek arkadaşınla barışmış olarak gireceksin dedi fakat ben tam 21 aralıkta başka bi ilişkiye başladım.Bilemedi yani ..Ama karşında ki kişinin, erkek arkadaşın vs sana olan düşüncelerini süper analiz ediyor.Bana dedi ki bu adam çok rahat ya hiç bir çabası yok salla gitsin flan dedi.Gerçekten de öylkeydi yaşadığımız şeyleri birebir anlattı.

hımm anlık duya duya anlık olduk zaten. :44: şimdi 21 aralıktakini bilemedi mi yani. ekinoks olmuştur o gün, ondan görememiştir. neyse sağol cnm :44:

Ya arayıp baktıran var mı cidden merak ettim. Arasam mı? " Manyak mısın nesin " diye dalga geçerse hadi :/ Selinax teşekkürler özel mesaj atamıyorum henüz

arkadaşlar bn günlerdir soğanlıktaki eminenin adresini tlf arıyorum bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim. birde burada yapılan yorumlar eski olduğu için aradığım kafelerdeki falcıların ayrıldıkları söylendi yakın zamanda gittiğiniz memnun kaldığınız falcı varsa tavsiye edermisiniz...

ben yiğite baktırdım yeni sayılır, bu ara da ayhana baktırmak çok isterken ve telefonda bakmadığına üzülürken istanbula gitme durumum ortaya çıktı ben de hemen randevu aldım ayhandan bu hafta için.. şimdi şöyle bir sorum olacak özellikle her ikisine de baktıran arkadaşlara; sanırım yiğit biraz daha olumlu bakarken ayhan olumsuzu da söylüyor ve olmayacaksa olmayacak diyor, buna rağmen paralel şeyler söyledikleri yazılmıştı sanırım daha önce bu nasıl olabiliyor biraz kafam karıştı.. ya da aynı şeyi söylerlerse yüksek ihtimal çıkar gibi bir yorum olmuştu, böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu acaba? henüz ayhana baktırmadım ama yiğitin olacak dediği şeye olmayacak derse hangisine inanırım bilemedim.. ya da, o da olacak derse mutlaka olur gibi mi düşünmeliyim bunun için soruyorum.. baktırınca da yorumumu yazarım mutlaka..

hımm anlık duya duya anlık olduk zaten. :44: şimdi 21 aralıktakini bilemedi mi yani. ekinoks olmuştur o gün, ondan görememiştir. neyse sağol cnm :44:

21 Aralığı bilemedi tatlım .. Hı bu arada az önce randevu için aradığımda sadece cuma ve cumartesileri çalıştığını öğrendim. Gidecekseniz eğer, bilginize canımlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…