yiğit bakırköyde.
Teşekkür ederimm . Uzak ya .. o kadar övülmüş keşke gidebilme fırsatım olsa merak ettim. Ben Ayhan'a devam o zaman ..
Yigit hangi kafede ve hangi gunler bakio lutfen bilgi verin cok ihtiyacim var.
Tesekkurler tel nosunu aldim burdan bi arkadastan arayarak ogrenicem artikyiğit cafe de bakmıyor, kendi evinde bakıyor..ister telefonda ister evde. ona ulaşana kadar çaba sarfetmen gerekecek ya da gerekmeyecek. şans artık.
yiğit cafe de bakmıyor, kendi evinde bakıyor..ister telefonda ister evde. ona ulaşana kadar çaba sarfetmen gerekecek ya da gerekmeyecek. şans artık.
hangi ayhan? la porte cafedeki ayhanımı söylüyorsun? baktırdın mı ona daha önce? memnun musun?
Evet canım la porte ayhan, baktırdım ben ona. Anlık yaşadığın sorunları ve kişilik analizini süper yapıyor.Ama bana yeni yıla eski erkek arkadaşınla barışmış olarak gireceksin dedi fakat ben tam 21 aralıkta başka bi ilişkiye başladım.Bilemedi yani ..Ama karşında ki kişinin, erkek arkadaşın vs sana olan düşüncelerini süper analiz ediyor.Bana dedi ki bu adam çok rahat ya hiç bir çabası yok salla gitsin flan dedi.Gerçekten de öylkeydi yaşadığımız şeyleri birebir anlattı.
Telefonla mı? Vallaha mı? :/ Numarası var mı :S
numarayı gönderdim vallaha.
özelden atıyorum
lale rica etsem bana da yazar mısın,yiğiti aynı konudan muzdaribim.bana da şubat demişti.
lale rica etsem bana da yazar mısın,yiğiti aynı konudan muzdaribim.bana da şubat demişti.
hımm anlık duya duya anlık olduk zaten. :44: şimdi 21 aralıktakini bilemedi mi yani. ekinoks olmuştur o gün, ondan görememiştir. neyse sağol cnm :44:
21 Aralığı bilemedi tatlım .. Hı bu arada az önce randevu için aradığımda sadece cuma ve cumartesileri çalıştığını öğrendim. Gidecekseniz eğer, bilginize canımlar :)
bu hafta perşembe ve cumartesi çalışıyormuş, bana da öyle dediler az önce..
mesaj atıyorum canım
Yolladim sana......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?