ben yiğite baktırdım yeni sayılır, bu ara da ayhana baktırmak çok isterken ve telefonda bakmadığına üzülürken istanbula gitme durumum ortaya çıktı ben de hemen randevu aldım ayhandan bu hafta için.. şimdi şöyle bir sorum olacak özellikle her ikisine de baktıran arkadaşlara; sanırım yiğit biraz daha olumlu bakarken ayhan olumsuzu da söylüyor ve olmayacaksa olmayacak diyor, buna rağmen paralel şeyler söyledikleri yazılmıştı sanırım daha önce bu nasıl olabiliyor biraz kafam karıştı.. ya da aynı şeyi söylerlerse yüksek ihtimal çıkar gibi bir yorum olmuştu, böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu acaba? henüz ayhana baktırmadım ama yiğitin olacak dediği şeye olmayacak derse hangisine inanırım bilemedim.. ya da, o da olacak derse mutlaka olur gibi mi düşünmeliyim bunun için soruyorum.. baktırınca da yorumumu yazarım mutlaka..
yiğitin nosunu özelden yollar mısınızbakırköy de evinde canım. numarasını yolluyorum özelden
yiğitin numarasını alabilir miyim lütfen
Evet canım la porte ayhan, baktırdım ben ona. Anlık yaşadığın sorunları ve kişilik analizini süper yapıyor.Ama bana yeni yıla eski erkek arkadaşınla barışmış olarak gireceksin dedi fakat ben tam 21 aralıkta başka bi ilişkiye başladım.Bilemedi yani ..Ama karşında ki kişinin, erkek arkadaşın vs sana olan düşüncelerini süper analiz ediyor.Bana dedi ki bu adam çok rahat ya hiç bir çabası yok salla gitsin flan dedi.Gerçekten de öylkeydi yaşadığımız şeyleri birebir anlattı.
Evet canım la porte ayhan, baktırdım ben ona. Anlık yaşadığın sorunları ve kişilik analizini süper yapıyor.Ama bana yeni yıla eski erkek arkadaşınla barışmış olarak gireceksin dedi fakat ben tam 21 aralıkta başka bi ilişkiye başladım.Bilemedi yani ..Ama karşında ki kişinin, erkek arkadaşın vs sana olan düşüncelerini süper analiz ediyor.Bana dedi ki bu adam çok rahat ya hiç bir çabası yok salla gitsin flan dedi.Gerçekten de öylkeydi yaşadığımız şeyleri birebir anlattı.
Hımm Ayhan çıkmadı demek ya...Hayırlısı olsun senin hayatın anlamında...
Ayhan tarihleri pek tutturamaz ama arada 2-3 ay rötarlı yasamışımdır hep:) umarım mutlu olacagın sekilde ilerler
Çok ürpertici ben olsaydım herhalde kendime gelemezdim vayy canına iyi kurtulmuşsun valla peki o kadın kimdi hala bu konuda çalışıyor mu peki :)))
Umarım canım, valla şimdi çok inişli çıkışlı bi dönemdeyim hemen tekrar gitmek istiyorum Ayhan'a. Bu arada çok garip birşey oldu, daha erkek arkadaşımla ayrılmadan bi kaç gün önce aklımın ucunda bile yokken ayhanı rüyamda gördüm. Böyle ev gibi bir yerdeyiz, elini omuzuma atıyor ve sende ayrılık görüyorum diyor hemde çok severek ayrılıyorsun dedi.Ama böyle ayaküstü söylüyor.Sonra neyse hadi gel uzun uzun bakayım diyor ben cüzdanımı evde unuttum ama falan diyorum.Oda hımm o zaman olmaz falan diyip kendine kahvaltı hazırlıyor çay falan içiyoruz böyle garip bi rüyaydı, sabah uyanınca anneme anlattım ayrıldıktan sonra annem bana hatırlattı şoka girdik resmen. sizcede fazla garip değil mi :S o yüzden ısrarla ayhana gitmek istiyorum
Daha önce aradınız mı gerçekten bakıyor mu telefonda. Arayı ne dicem bilemedim :)
Valla canım bi git bakalım ne dicek, ayhan olasılıklar üzerinden konusur hep, mesela sen fikrini değiştirmezsen olacaklar bu ama o an sıkılıp fikrini de degistirirsen bu olacak der. Karsıda bir sorun yoksa is bizim secimlerimize kalıyor snrm. Umarım barısırsınız :))
Calısıyor canım. Reikici aslında, fal da bakıyor ama fal baktırmam ona artık:)
aaa .. bana cuma cumartesi burada olacak dedi. O zaman randevuları dolu sanırım .. yarın için alacaktım ayhan bey yok dediler. :S
Arkadaşım olan biteni Paylaş bizimle lutfen.kafamiz allak bullak oldu.arkadaslar öğlen yiğidin nosunu istemiştim aradım ve bilgi vermek istedim. ben mesajla ulaştım hemen mesajıma geri döndü aradım konuştuk eve pek tercih etmediğini okumuştum oda doğruladı telefondan bir fark yoksa telefonda yapalım dedim oda onayladı. kahve falı demiştim o kahve bakmıyormuş galiba su falıma bakacak. 50 ve 100 liralık paket varmış. 100 liralık da 4 farklı fala bakıyormuş. mesaj ile hesap nosunu bilgileri iletti ben öncelikle 50 liralığı deneyeceğim. tecrübelerimi sizinle paylaşmaya devam edeceğim. yiğit in nosunu mesaj atan arkadasa da buradan teşekkürler
arkadaslar öğlen yiğidin nosunu istemiştim aradım ve bilgi vermek istedim. ben mesajla ulaştım hemen mesajıma geri döndü aradım konuştuk eve pek tercih etmediğini okumuştum oda doğruladı telefondan bir fark yoksa telefonda yapalım dedim oda onayladı. kahve falı demiştim o kahve bakmıyormuş galiba su falıma bakacak. 50 ve 100 liralık paket varmış. 100 liralık da 4 farklı fala bakıyormuş. mesaj ile hesap nosunu bilgileri iletti ben öncelikle 50 liralığı deneyeceğim. tecrübelerimi sizinle paylaşmaya devam edeceğim. yiğit in nosunu mesaj atan arkadasa da buradan teşekkürler
Rica ederim.Ev konusunda hakli ama..Cocugun teli hepimizde var.Biz nasılki falcinin evine giderken bin kere dusunuyosak onun icinde ayni sey gecerli.Bizlere güvenmek zorunda değil.Bu konuda hak veririm.Ama zaten telde de gayet iyi o anlamda icin rahat olsun.
tekrar teşekkürler kesinlikle haklısınız bende bir bayan olarak tek başıma evine gitmeye çok çekiniyordum oda telefon deyince içim rahatladı. yarın sabah işlemi yapacağım hemen 10 11 gibi müsait oluyorum dedi bakalım falıma bakınca yine yazıcam size arkadaslar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?