İstanbul'da Fal - Falcılar

Her ikisine yakın zamanda baktıran biri olarak derimki Ayhan için yarin nikâhin olsa ve Ayhan o kisinin olacagini görmüyosa acimaz bunuda söyler.Bu konuda emin olabilirsin.Yigit in biraz daha olumlu yaklaşmasi aslinda falciliktan bagimsiz bi durum.Zaten karakter olarakta Yiğit daha esprili ,olaylara birzcık daha "olur"yaklasan biri.Ayhan cok daha ciddi bi insan.Bence bununla ilgili Ayhan in tak diye olumsuzu söylerken Yigit in biraz daha herseyde bi olabilir olasiligi görmesi.Ayni seyleri söylemelerine gelince;evet bana ikiside yakin ve ayni tarihleri ve olaylarin kehanetinde bulundular.Yani cıkarsa ikiside bilmis olacak,çıkmazsa ikiside patlayacak.Sen bi git istersen eğerki Yigit in olur dedigine Ayhan olmaz derse bunu o zaman irdeleyelim derim.Belki oda olur diyecek.O yüzden hangisine inanman gerektiğine dair şu an bi fikir belirtirsem Ayhan sana fal bakmamışken henüz bu bi rivayet üzerine benim fikir vermem olur ve yanlış olur.

Hımm Ayhan çıkmadı demek ya...Hayırlısı olsun senin hayatın anlamında...

daha önce de forumda bahsedilmiş olan ve cevahirde kafede anlaşıp buluştuğun Neslihan hanıma daha önce baktıran varsa yorum alabilirmiyim ...çok acil lütfen

Ayhan tarihleri pek tutturamaz ama arada 2-3 ay rötarlı yasamışımdır hep:) umarım mutlu olacagın sekilde ilerler

Hımm Ayhan çıkmadı demek ya...Hayırlısı olsun senin hayatın anlamında...

Teşekkür ederim canım, o an erkek arkadaşımla dvam edecek ama bi geleek olamayacak falan demişti çok üzülmüştüm.Fakat ş21 aralıkta iyi ki de olmamış dedirtecek biri çıktı hayatıma herşey süper giderken sinirle ilişkimizi noktaladım şimdi pişman oldum bu sefer o kızgın dönmüyor valla çıkmazdayım. Hemen cumartesi olsunda koştura koştura kadıköye ayhana gideceğim

Ayhan tarihleri pek tutturamaz ama arada 2-3 ay rötarlı yasamışımdır hep:) umarım mutlu olacagın sekilde ilerler

Umarım canım, valla şimdi çok inişli çıkışlı bi dönemdeyim hemen tekrar gitmek istiyorum Ayhan'a. Bu arada çok garip birşey oldu, daha erkek arkadaşımla ayrılmadan bi kaç gün önce aklımın ucunda bile yokken ayhanı rüyamda gördüm. Böyle ev gibi bir yerdeyiz, elini omuzuma atıyor ve sende ayrılık görüyorum diyor hemde çok severek ayrılıyorsun dedi.Ama böyle ayaküstü söylüyor.Sonra neyse hadi gel uzun uzun bakayım diyor ben cüzdanımı evde unuttum ama falan diyorum.Oda hımm o zaman olmaz falan diyip kendine kahvaltı hazırlıyor çay falan içiyoruz böyle garip bi rüyaydı, sabah uyanınca anneme anlattım ayrıldıktan sonra annem bana hatırlattı şoka girdik resmen. sizcede fazla garip değil mi :S o yüzden ısrarla ayhana gitmek istiyorum

Valla canım bi git bakalım ne dicek, ayhan olasılıklar üzerinden konusur hep, mesela sen fikrini değiştirmezsen olacaklar bu ama o an sıkılıp fikrini de degistirirsen bu olacak der. Karsıda bir sorun yoksa is bizim secimlerimize kalıyor snrm. Umarım barısırsınız :))

Daha önce aradınız mı gerçekten bakıyor mu telefonda. Arayı ne dicem bilemedim :)

ay bir alemsin walla. aradığında fal baktırmak istiyorum, hesap numarasını alıp, hesabına parayı yatırdıktan sonra, tekrar iletişime geçeceksin hepsi bu :))

Valla şuan erkek arkadaşımın tutumuna bakarsak bitti ve ölene kadar barışamayacağız ama bu kadar evlilik planı yapıp ailesi ile tanıştırıp ilişkimiz için yapmadığı fedakarlık kalmayan bi insan bu kdar ufacık şeylle ayrılığımızı nasıl kabullenir aklım almıyor bu erkekler mi biraz tuhaf algılayamıyorum ..

Calısıyor canım. Reikici aslında, fal da bakıyor ama fal baktırmam ona artık:)

Olgu ganım bu galiba.sonradan çözdüm...sanırım o da reiki ile uğraşıyor ve iskambil bakıyordu..ama baktırmak nasip olmadı bana..

aaa .. bana cuma cumartesi burada olacak dedi. O zaman randevuları dolu sanırım .. yarın için alacaktım ayhan bey yok dediler. :S

cuma günü işi varmış. randevuyu perşembeye almışlar. Bu hafta perşembe ve cumartesi ordaymış.

Yaklaşık 4 ay önce izmitte sıla cafe diye bi yer var oraya gittim. O zaman hayatımda eski erkek arkadaşım vardı kadın bana dedi ki bununla bi geleceğin yok evlkeneceğin insanı henüz tanımıyorsun 2014 e girmeden önceki ayda tanışacaksın, ayrıca sen çocuğu bulacaksın ve su grubundan olacak evlenince de ailenden uzak bi şehire taşınacaksın eşinin işi nedeniyle dedi. Aynen dediği de oldu, erkek arkadaşımla aralık ayında tanıştım, kova burcu, ve ben onu gördüm buldum ve tanıştım aynı zamanda subay olduğu için farklı şehirde yaşıyor haliyle evlenirsek inşallah bambaşka bi şehirde olacağım :)) onu tanıdıktan sonra bu kadar tesadüf olur falan dedim çok şaşırmıştım. Geçtiğimiz pazar ayrıldığımız için tekrar gittim, baktı falan ama pek tatmin edemedi beni ya evet bununla barışacaksın ve allahın iznmiyle %100 evlilik olacak falan dedi ama bakalım rabbimin bileceği iş. Acaba Ayhan ne diyecek merak ediyorum ...

arkadaslar öğlen yiğidin nosunu istemiştim aradım ve bilgi vermek istedim. ben mesajla ulaştım hemen mesajıma geri döndü aradım konuştuk eve pek tercih etmediğini okumuştum oda doğruladı telefondan bir fark yoksa telefonda yapalım dedim oda onayladı. kahve falı demiştim o kahve bakmıyormuş galiba su falıma bakacak. 50 ve 100 liralık paket varmış. 100 liralık da 4 farklı fala bakıyormuş. mesaj ile hesap nosunu bilgileri iletti ben öncelikle 50 liralığı deneyeceğim. tecrübelerimi sizinle paylaşmaya devam edeceğim. yiğit in nosunu mesaj atan arkadasa da buradan teşekkürler

Arkadaşım olan biteni Paylaş bizimle lutfen.kafamiz allak bullak oldu.

Rica ederim.Ev konusunda hakli ama..Cocugun teli hepimizde var.Biz nasılki falcinin evine giderken bin kere dusunuyosak onun icinde ayni sey gecerli.Bizlere güvenmek zorunda değil.Bu konuda hak veririm.Ama zaten telde de gayet iyi o anlamda icin rahat olsun.

tekrar teşekkürler kesinlikle haklısınız bende bir bayan olarak tek başıma evine gitmeye çok çekiniyordum oda telefon deyince içim rahatladı. yarın sabah işlemi yapacağım hemen 10 11 gibi müsait oluyorum dedi bakalım falıma bakınca yine yazıcam size arkadaslar:)

Evet lütfen yazarsan memnun oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…