İstanbul'da Fal - Falcılar

yorum için çok teşekkürler. ben de tel'ini bekliyorum. alınca baktırıcam, burdan yazarım

yiğit e parasını attım mesaj attım hesabına yolladım diye bakalım aramak için bana cevap vermesini bekliyorum parayı yollayınca aynı gün içinde bakıyor mu?

evet ya yiğit çok iyidir.. bi arkadaş da demiş içinin güzelliği dışına yansımış diye aynen de öyle..

Merhabalar. Ben sitede yeniyim de, bu konuyu uzun süredir takip ediyorum fakat daha önce hiç fal baktırma cesaretinde bulunamadım:) Okuduklarıma göre de Yiğit ve Burak hakkında olumlu şeyler yazılmış. Numarasını bilen varsa bana iletebilir mi rica etsem?

Bir de sorum olucak, yiğit veya burak fala bakıyor ama sizin aklınızda olan soruları da cevaplandırıyorlar mı fal bakarken? Yoksa sadece kendi gördüklerini mi iletiyorlar?

Mail adresim de, cerenimo.kt@msn.com Umarım biri yardımcı olur. Teşekkürler şimdiden:)

merhaba hoşgeldin canım.. tabiki aklından gecen sorularıda cevaplıyor kendi gördüklerinide söylüyor.. numarayı yolluyorum adresine

Burak'ın patlayan falı çok.Yiğit ve Ayhan derim.Geçmiş sayfalarda detaylı bilgileri bulabilirsin.Yiğit kendi yorumu dışında ,tüm sorularına da cevap veriyor.

özelden yazdım canım

Swetlanacım ve working19 arkadaşlar reiki uzmanını sormuşlar, kadıköyde kimya sugezer, web adresi de var. Fal da bakıyor, ben cok baktırmıştım çıkan da oldu çıkmayan da. Artık fal baktırmıyorum ama reiki ve enerji konularında iyidir. Su an teli ben de yok ama webte var.. Ulaşamazsanız haberim olsun...

Ya biri bana acıklar mı nedir su 5 dk bekleme olayı? Yani sebep ne server mı kaldırmıyor. Biri makul bir acıklama yaparsa sevinicem. Ne akla hizmet böyle bir kural konmuş, anlayan bana da anlatsın lütfen????

Gönderdim numarasini......

alcanzar yiğiti aradım, bugün saat onbir gibi bakarım dedi. bana 2 çeşit fal var, 50 ve 100 tl'lik dedi. daha önce okuduğum yazılara göre sanırım biri kahve veya tarot diğeri de su. Sanki suyun fiyatı 80 l diye yazıldı diye hatırladım. ikisinin arasındaki farkı sordum ama sanırım yoğun olduğu için bişey yazmadı. ben de denemek için 50 tl'lik olan baktırmaya karar verdim. bugün akşam kısmetse baktırıcam :)

kafenin adı ve adresini söylermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…