Sonunda az önce telde Yiğit e baktırabildim, işim çıktı bakırköye gidemedim. Öncelikle bana Burağı hatırlattı, çok şeker pozitif..
Durumla ilgili ayrı gördüğünü söyledi, evet, karşı tarafla ilgili genel bikaç yorum yaptı, evet uyuyor, bunun dışında genelde ileriye dönük yorumları oldu, Mart sonu Nisan başı ve Mayıs ayını kapsıyor.. Şimdilik fena değil, daha sonra belki yüzyüze baktırırm.
Burdan çok kişi telini aldı, baktıranlar yorumlarınızı yazabilirmisiniz..
canım sevindim beğemene :) güvendiğim bir kişi beğendiyse tamamdır.
yalnız bi konuda kafam karıştı sana özelden yazıyorum...
Canım arkadaşın bahsettiği kişi kim? Nerede bakıyor ve ne kadar biliyor musun?
evet ya yiğit çok iyidir.. bi arkadaş da demiş içinin güzelliği dışına yansımış diye aynen de öyle..
Merhabalar. Ben sitede yeniyim de, bu konuyu uzun süredir takip ediyorum fakat daha önce hiç fal baktırma cesaretinde bulunamadım:) Okuduklarıma göre de Yiğit ve Burak hakkında olumlu şeyler yazılmış. Numarasını bilen varsa bana iletebilir mi rica etsem?
Bir de sorum olucak, yiğit veya burak fala bakıyor ama sizin aklınızda olan soruları da cevaplandırıyorlar mı fal bakarken? Yoksa sadece kendi gördüklerini mi iletiyorlar?
Mail adresim de, cerenimo.kt@msn.com Umarım biri yardımcı olur. Teşekkürler şimdiden:)
Merhabalar. Ben sitede yeniyim de, bu konuyu uzun süredir takip ediyorum fakat daha önce hiç fal baktırma cesaretinde bulunamadım:) Okuduklarıma göre de Yiğit ve Burak hakkında olumlu şeyler yazılmış. Numarasını bilen varsa bana iletebilir mi rica etsem?
Bir de sorum olucak, yiğit veya burak fala bakıyor ama sizin aklınızda olan soruları da cevaplandırıyorlar mı fal bakarken? Yoksa sadece kendi gördüklerini mi iletiyorlar?
Mail adresim de, cerenimo.kt@msn.com Umarım biri yardımcı olur. Teşekkürler şimdiden:)
rica etsem bana da gönderir misin? çok teşekkürler :)
Gönderdim numarasini......
merhaba hoşgeldin canım.. tabiki aklından gecen sorularıda cevaplıyor kendi gördüklerinide söylüyor.. numarayı yolluyorum adresine
yigite whatsuptan yazsam cevap verrmi hesap no icin fln soal canmGönderdim numarasini......
İlginiz için hepinize çok çok teşekkür ediyorum.:) Gittikten sonra düşüncelerimi sizlerle paylaşacağım. Çok sağolun:)
merhaba hoşgeldin canım.. tabiki aklından gecen sorularıda cevaplıyor kendi gördüklerinide söylüyor.. numarayı yolluyorum adresine
tabiki veririm ama bna daha numara veren olmadıbana daaaaaaa :/
Swetlana özelden msj atamadım burdan yanıt verdim, ulaşamazsan hbr ver cnm
Gönderdim numarasini......
Ben bugün Osmaniyede fal bakan Filiz ablaya gittim daha önce de forumda onu merak edip sormuştum..
Su falı baktırdım
İlk girdiğimde içeri nasıl bilecek falan demiştim bu da diğerleri gibidir ama öyle olmadı kadın daha fal bakmaya başlar başlamaz yaşadıklarımı zaman vererek anlattı bana
En ince ayrıntıyı bile verdi şok ola ola dinledim...
Çok da uzun baktı sağolsun
Ben su falından çok etkilendim ayrıca bakarken kağıda da birşeyler karaladı herhalde o şekilde bakıyor..
Gelecekle ilgili çok emin konuştu tarihler verdi ancak tarihlerim şaşabilir dedi insanları yaşadıklarımı anı acayip bildi ya şimdiye kadar baktırdığım fallarda fala başlar başlamaz dınk diye herşeyi bilen olmamıştı
Fal baktıktan sonra 2 kadın geldi onlar sürekli gidiyorlarmış Filiz ablaya kadınlar çıkan fallarını anlattılar
Filiz abla iyi bir insana benziyor ve arapça birşeyler yazarak baktı anne adımı benim adımı
Dedikleri çıkarsa burada paylaşacağım verdiği tarihler yakın çıkmazsa da paylaşırım
Sonuçta oraya gittiğime değdiğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?