İstanbul'da Fal - Falcılar

ben baktırdım 50 tl almıştı. tarot+su..Birde 100 liralık paket mi var mış? bunu bilmiyordum. Bu daha mı detaylı oluyor, nasıl oluyor anlamadım? Bu paketin içinde ne var mışş??

sen yiğite baktırmış mıydın? Bu arada sıla cafedeki kadın, su grubu demiş sana. ve tanıştığın kişi kova burcu yani hava grubuna giriyor? dikkat ettin mi? Eğer fallar çıkarsa senin halayını çekmeye az kalmış gibi

Calısıyor canım. Reikici aslında, fal da bakıyor ama fal baktırmam ona artık:)
bnde reiki enerjisine falan çok inanıyorum kim bu falcı adını adresini bana msj larsan sevinirim :) bu arada bugün bnde bakırköyde vıolet kafeye gittim bir bayan baktı hem yıldız hem tarot hem kahve falı 3üne birden baktırdım bakalım söyledikleri çıkacakmı :)

canım hangi kafede çalışıyo zeynep ve adresi tarif edermisin

gecmis olsun..buyuye inaniyorum da insanlarin o hale dusmesi beni cok korkutuyor, Allah hepimizi korusun...
bahsettigin kadin reiki yapiyor demissin ama reikide her zaman olumlu da olsa enerji gonderilecek kisinin rizasi olmasi gerekiyor mutlaka, veya bire bir yapiyor olmak...nasil bu olmadan gonderebilme isini yapiyormus bilemedim...

ben yiğit'e bugün baktırdım, epey iyiydi, bazı spesifik şeyleri bildi. iyi şeyler söyledi gelecek için ama tarihine daha var. çıkarsa yazarım. inşallah çıkar dua edin :)

haha, kafamda ayni deli sorular, ayniii :) yakin zamanda deneyecegim Ayhan i bakalim, yazarim

Erkeklerin kafada garip kirilma noktalari var bence bizim hic algilayamadigimiz...

Neydi kadinin adi? Yabanci biri miydi romen? :) ben de bikac kere gitmistim o cafeye

Ehehe aynen canım bu arada dikkat etmedim ya ben kova burcunu da su grubu sanıyordum ene :S Bu arada yiğite baktırmadım tatlım. Bide sıla cafeye son gittiğimde yaşadığım durumu direk anlatmaya çalışmadı ağzımdan laf almaya falan çalıştı o yüzden pek tatmin olamadım. 6 gün içinde mesaj atacak falan dedi bakalım cumartesiye kadar bekleyeceğim :))

Neydi kadinin adi? Yabanci biri miydi romen? :) ben de bikac kere gitmistim o cafeye

Yok yabancı değil canım, ilk önce seda ya baktırdım daha sonra behiye var ona baktırdım. Ama Behiyenin söylediği hiçbirşeye inanmak istemiyorum çünkü her gittiğimde herşey güllük gülistanlıkmış gibi söylüyor.Bide sürekli bi zaman takıntısı var bildiğini göstermek için saçmalayabiliyor. Erkek arkadaşınla ne kadardır birlikteydiniz diyor, tam 2 ay dyorum emin misin 2 ay olmasına 10 gün kalmış olmasın diyor. La havle dedim .. :)

Canım bende cumartesi ayhana gidiyorum. Ayrıca ayhan zayıf esmer biri

canım sevindim beğemene :) güvendiğim bir kişi beğendiyse tamamdır.
yalnız bi konuda kafam karıştı sana özelden yazıyorum...

en önemli olanı bilememiş ama belli olmaz yeni bulduğu kişide aradığını bulamayıp sana dönebilir bu durumda da zaten nişan düğün hızlı gelişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…