arkadaslar öğlen yiğidin nosunu istemiştim aradım ve bilgi vermek istedim. ben mesajla ulaştım hemen mesajıma geri döndü aradım konuştuk eve pek tercih etmediğini okumuştum oda doğruladı telefondan bir fark yoksa telefonda yapalım dedim oda onayladı. kahve falı demiştim o kahve bakmıyormuş galiba su falıma bakacak. 50 ve 100 liralık paket varmış. 100 liralık da 4 farklı fala bakıyormuş. mesaj ile hesap nosunu bilgileri iletti ben öncelikle 50 liralığı deneyeceğim. tecrübelerimi sizinle paylaşmaya devam edeceğim. yiğit in nosunu mesaj atan arkadasa da buradan teşekkürler
Yaklaşık 4 ay önce izmitte sıla cafe diye bi yer var oraya gittim. O zaman hayatımda eski erkek arkadaşım vardı kadın bana dedi ki bununla bi geleceğin yok evlkeneceğin insanı henüz tanımıyorsun 2014 e girmeden önceki ayda tanışacaksın, ayrıca sen çocuğu bulacaksın ve su grubundan olacak evlenince de ailenden uzak bi şehire taşınacaksın eşinin işi nedeniyle dedi. Aynen dediği de oldu, erkek arkadaşımla aralık ayında tanıştım, kova burcu, ve ben onu gördüm buldum ve tanıştım aynı zamanda subay olduğu için farklı şehirde yaşıyor haliyle evlenirsek inşallah bambaşka bi şehirde olacağım :)) onu tanıdıktan sonra bu kadar tesadüf olur falan dedim çok şaşırmıştım. Geçtiğimiz pazar ayrıldığımız için tekrar gittim, baktı falan ama pek tatmin edemedi beni ya evet bununla barışacaksın ve allahın iznmiyle %100 evlilik olacak falan dedi ama bakalım rabbimin bileceği iş. Acaba Ayhan ne diyecek merak ediyorum ...
bnde reiki enerjisine falan çok inanıyorum kim bu falcı adını adresini bana msj larsan sevinirim :) bu arada bugün bnde bakırköyde vıolet kafeye gittim bir bayan baktı hem yıldız hem tarot hem kahve falı 3üne birden baktırdım bakalım söyledikleri çıkacakmı :)Calısıyor canım. Reikici aslında, fal da bakıyor ama fal baktırmam ona artık:)
bakırköydde alt ust etmediğim falcı kalmadı gecen arkadaşımın tavsiyesiyle gittiğim falcı beni şok etti clasik geçmişten daha cok zamanla yasıycagım olayları anlattı 3 gün içerisinde eski erkek arkadaşımın arıycagını söyledi 2.gun aradı ailedeki hastalıkları bildi deneyin derim ayın 12 si ve 13 arasında iş teklifi alıcagımı söyledi1 ay sonra tekrar cagırdı bekliyorum sabırsızlıkda kesin gidicemm
ben fellik fellik arap melahat'in telefonunu arıyorum ama yiğit için de çok güzel şeyler söylemişsiniz. arap melahat hakkında bilginiz var mı? kurtuluşta oturuyormuş. herkese sordurdum ama tanıyana henüz raslamadım
Calısıyor canım. Reikici aslında, fal da bakıyor ama fal baktırmam ona artık:)
Valla ne kadar cok insanın bu işlere bulaştıgını görseniz şaşarsınız. Ben inanıyorum. Benim ayrıldığım kişide cok güvendiğim bir reiki uzmanı büyü var diyip yapanı da tarif etti 3 yıl önce kendisine bağlamak için yapmış, fakat ters tepmiş ne ona gitmiş ne de baskasıyla düzgün bir ilişki kurabiliyor. Bana daha önce 3 yıldır sabit bir ilişki kuramadıgını söylemişti... Neyse ben de reiki enerjisi ile olumlama yapmasını rica ettim, o negatif enerjiyi kaldırması için bir süreliğine de olsa. Onun enerjisine benim enerjim üzerinden ulaşmak için bana bir taş verdi, yastıgının altına koy, meditasyon yaparken senin enerjinle ona olumlama yollayacagım dedi. Neyse uzatmayayım, o gece yaşadıklarımı size anlatamam. Gece uyanık gibiyken banyodan su sesleri geliyordu, kendimi yatakta yerde sürünürken görüyordum, banyodan ayak sesleri ve fısıldaşmalar ve sürekli sabaha kadar karabasan geldi. Sabah 4 te kalkıp 6 ya kadar tüm ışıkları yakıp ayetelkürsi ve nas felak okudum, evde yalnız kalıyorum bir de, düşünün ne kadar korktuğumu. Sırf o negatif enerjiyi biraz hafifletmek için çabaladıgım ve benim enerjim üzerinden baglantı kurulduğu için tüm gece rahat vermediler bana. Sabah ilk iş kadına gittim, beni koruma altına aldı. Onun büyüsünü bozdurmaya calıssam kimbilir basıma neler gelecek. Özetle kendi yaşadıgım bu olayı paylaşmak istedim. İnsanlar sırf kendi pis arzuları için bir insan hayatıyla acımasızca oynayabiliyorlar. Yiğit de onda büyü var, çözmeye çalışmışsın sana gelmişler Allahtan çabuk bırakmışsın, sen uğraşma onun yapması lazım dedi. Hikaye budur.
ben yiğite baktırdım yeni sayılır, bu ara da ayhana baktırmak çok isterken ve telefonda bakmadığına üzülürken istanbula gitme durumum ortaya çıktı ben de hemen randevu aldım ayhandan bu hafta için.. şimdi şöyle bir sorum olacak özellikle her ikisine de baktıran arkadaşlara; sanırım yiğit biraz daha olumlu bakarken ayhan olumsuzu da söylüyor ve olmayacaksa olmayacak diyor, buna rağmen paralel şeyler söyledikleri yazılmıştı sanırım daha önce bu nasıl olabiliyor biraz kafam karıştı.. ya da aynı şeyi söylerlerse yüksek ihtimal çıkar gibi bir yorum olmuştu, böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu acaba? henüz ayhana baktırmadım ama yiğitin olacak dediği şeye olmayacak derse hangisine inanırım bilemedim.. ya da, o da olacak derse mutlaka olur gibi mi düşünmeliyim bunun için soruyorum.. baktırınca da yorumumu yazarım mutlaka..
Valla şuan erkek arkadaşımın tutumuna bakarsak bitti ve ölene kadar barışamayacağızama bu kadar evlilik planı yapıp ailesi ile tanıştırıp ilişkimiz için yapmadığı fedakarlık kalmayan bi insan bu kdar ufacık şeylle ayrılığımızı nasıl kabullenir aklım almıyor bu erkekler mi biraz tuhaf algılayamıyorum ..
Yaklaşık 4 ay önce izmitte sıla cafe diye bi yer var oraya gittim. O zaman hayatımda eski erkek arkadaşım vardı kadın bana dedi ki bununla bi geleceğin yok evlkeneceğin insanı henüz tanımıyorsun 2014 e girmeden önceki ayda tanışacaksın, ayrıca sen çocuğu bulacaksın ve su grubundan olacak evlenince de ailenden uzak bi şehire taşınacaksın eşinin işi nedeniyle dedi. Aynen dediği de oldu, erkek arkadaşımla aralık ayında tanıştım, kova burcu, ve ben onu gördüm buldum ve tanıştım aynı zamanda subay olduğu için farklı şehirde yaşıyor haliyle evlenirsek inşallah bambaşka bi şehirde olacağım :)) onu tanıdıktan sonra bu kadar tesadüf olur falan dedim çok şaşırmıştım. Geçtiğimiz pazar ayrıldığımız için tekrar gittim, baktı falan ama pek tatmin edemedi beni ya evet bununla barışacaksın ve allahın iznmiyle %100 evlilik olacak falan dedi ama bakalım rabbimin bileceği iş. Acaba Ayhan ne diyecek merak ediyorum ...
canım ulaşırsan banada at numarasını bnde merak ettim şimdi
sen yiğite baktırmış mıydın? Bu arada sıla cafedeki kadın, su grubu demiş sana. ve tanıştığın kişi kova burcu yani hava grubuna giriyor? dikkat ettin mi? Eğer fallar çıkarsa senin halayını çekmeye az kalmış gibi
Neydi kadinin adi? Yabanci biri miydi romen? :) ben de bikac kere gitmistim o cafeye
Erkeklerin kafada garip kirilma noktalari var bence bizim hic algilayamadigimiz...
Arkadaslar, Cumartesi Ayhan i deniycem, acaba yillar once Bakirkoy taraflarinda biri vardi Ayhandi sanki adi, arayinca geliyordu ama sabit bi cafe si falan yoktu.. Ikisi ayni kisi mi merak ettim..cok zayifti o, bilenler ne dersiniz? odonem isime gelmeyen seyler soyledi diye bidaha baktirmayip izini tlf unu da kaybetmistim...gorunce hatirlarim heralde..Yigit in soylediklerinden sonra bana da olmaycaksa olmayacak diycek biri lazim heralde, cunku sanirim benim bekledigim kisi de suphelendigim kisiyle birlikte olmaya basladi, henuz teyid edemedim ama supheler 90%!!(((
canım ulaşırsan banada at numarasını bnde merak ettim şimdi
Allahımmmmmm az önce baktırdım ve hala heyecanıyla titriyorum.
Şunu anladım ki ben hayatımda hiç fal baktırmamışım. Fal kafelerdeki zırtolar elinin kiri olamaz.
Bugüne öfkeli ve negatif başladım, binnazabla topik ine allah yok yazdım.O da sanırım bana işaret gönderdi,adam bildiğimiz kahin. 3 aya yetecek fal baktı bana, online falı da bıraktım şu anda.
en önemli olanı bilememiş ama belli olmaz yeni bulduğu kişide aradığını bulamayıp sana dönebilir bu durumda da zaten nişan düğün hızlı gelişir.kızlar selam. yiğit ile ilgili çıkan çıkmayanı yazıyorum.
daha bir ay tamamlanmadı ama falda konuştuğumuz çoğu şey aşağı yukarı belli oldu.
ocak 15te baktırdım galiba o zaman işsizdim.2 iş fırsatım var en geç 1.5ay içinde biri olacak dedi.biri devletle alakalı dedi. 3 gün sonra bir iş görüşmesine gittim.dönüşünde bir tanıdıkla karşılaştım ve 2. iş fırsatı olarak bir tandığına cvmi yolladı.gümrük işiydi bu.
ben 1 hafta oldu çalışmaya başladım. yakın geleceği iş ile alakalı tutturdu.
bir de bir araba durumun var dedi.arabam yok ve arabaya ilgi duymadım hayatımda hiç.yiğit söylediğinde de yoktu niyetim ama geçen günlerde bir araba modeli gördüm fiyatı ve tipi çok hoşuma gitti. yaza doğru almayı planlıyorum ciddi olarak. bu da tamam
ama asıl baktırma nedenim gönül işiydi. onun işini aşağı yukarı bildi. ocak 15te martta berabersiniz dedi. kasımda nişan yaza düğün dedi.
burası en merak ettiğim ve en önemli noktaydı ve malesef çıkmadı. kendisi başka briyle ilişkiye başladı bile.
Yolladım nosunu .........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?