ya kadın beni ürküttü valla korkan birisi gitmesin arkadaşım dışarda bekledi kadının sesi cok kısıktı belki duvardan nese :)ayrıldıgımı o insanın gelmeyeceğini ilk kez bi falcı söyledi gıcık oldum bu arada diğer falcılara göre daha sabit konuştuki ürktüm ama dikkat başörtülü kabul ediyo haha beylikdüzünde ismini bilmiyorum ya kimseye de söylememiş kadını merak ettim ama yüzünde birşey varmış görmek istedim teşekkür falan ederim diğe bulurken arkadaş iki kez gitmesine rağmen yolu unuttu eski bir kara çeşmenin ordan müstakil bir ev önünde tavuklar falan vardı bir kere daha gitcem ama eğer dediği tarihler çıkarsa
yigitten memmun kaldinizmi biliomu herseyiYiğit bana direk 50demişti su falan baktıran var mı yoksa tarifesi mi degişti bana tarot bakmadı galiba telefondaydı ama ne kart açtı ne bişey
yigitten memmun kaldinizmi biliomu herseyi
Yorumlarini bekliyor olacağim.Umarim memnun kalirsin.alcanzar yiğiti aradım, bugün saat onbir gibi bakarım dedi. bana 2 çeşit fal var, 50 ve 100 tl'lik dedi. daha önce okuduğum yazılara göre sanırım biri kahve veya tarot diğeri de su. Sanki suyun fiyatı 80 l diye yazıldı diye hatırladım. ikisinin arasındaki farkı sordum ama sanırım yoğun olduğu için bişey yazmadı. ben de denemek için 50 tl'lik olan baktırmaya karar verdim. bugün akşam kısmetse baktırıcam :)
yigite whatsuptan yazsam cevap verrmi hesap no icin fln soal canm
Bende anda pek iyi degildi ortaydı. Yakın gelecekten iş durumu bildi. Ama asıl sordugum seye cevabı tutmayacak gibi.martta beraberlik dedi ama goruyorum ki birçok kişiye mart demiş.malesefbaşkasıyla ilişkiye başladı.patladı fal diyebilirim.kaderiniz bir evleneceksiniz martta barısıp kasımda nisan dedi.
Bende durum bu
merhaba banada martta karşılıklı görüşme dedi amabiz ayrıldık ve kaderimiz birdi onun dedğine göre 2015 te evleniyorduk.zaman neyi gösterir bilemem ama iletişim için dediği tarihte geçti diğer konular için söylediklerine zaman var o yüzden bişey diyemiyorum arkadaşlar
merhaba banada martta karşılıklı görüşme dedi amabiz ayrıldık ve kaderimiz birdi onun dedğine göre 2015 te evleniyorduk.zaman neyi gösterir bilemem ama iletişim için dediği tarihte geçti diğer konular için söylediklerine zaman var o yüzden bişey diyemiyorum arkadaşlar
ama daha mart gelmediki? :44: mart bir gelsin, ondan sonra belli olur çıkıp çıkmayacağı.
ama daha mart gelmediki? :44: mart bir gelsin, ondan sonra belli olur çıkıp çıkmayacağı.
bana dört gün sonra iletişim var dedi bugün bir hafta oldu hala bekliyorum ,görüşme olmayacak ben bitirdim çünkü
arkadslar bugun majestık cafe elena hnm kahve falı baktırdım harıka fal bakıyor dedegı hersey dogru tarıhlerı de cıkarsa super
bana dört gün sonra iletişim var dedi bugün bir hafta oldu hala bekliyorum ,görüşme olmayacak ben bitirdim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?