İstanbul'da Fal - Falcılar

adres tlf banada verirmisin

Yiğit bana direk 50demişti su falan baktıran var mı yoksa tarifesi mi degişti bana tarot bakmadı galiba telefondaydı ama ne kart açtı ne bişey

yigitten memmun kaldinizmi biliomu herseyi

Bende anda pek iyi degildi ortaydı. Yakın gelecekten iş durumu bildi. Ama asıl sordugum seye cevabı tutmayacak gibi.martta beraberlik dedi ama goruyorum ki birçok kişiye mart demiş.malesefbaşkasıyla ilişkiye başladı.patladı fal diyebilirim.kaderiniz bir evleneceksiniz martta barısıp kasımda nisan dedi.
Bende durum bu

Son düzenleme:
Yorumlarini bekliyor olacağim.Umarim memnun kalirsin.

Açıkçası çok tatmin edeci bir fal değildi neden derseniz hep bildiğim daha doğrusu kafamdan geçen şeyler i söyledi. Emin olarak konuştuğu bir konu war ama onu da zaman gösterecek. Kafamdan geçenler haricinde ekstra hiçbir şey söylemedi.
İş okul vsss
Iyi demek için henüz erken. Bana da Mart ayında olacak dediği bir olay war çıkarsa yazarım buradan.

Bir an aklımdan geçti acaba sadece düşünce lerimimi okuyor dedim.
Hayatımda hiç değişiklik lerden bahsetmedi kızlar.
Zaten sıkıldım şu monoton hayattan.
Yani yiğit e göre ot ot yaşamaya devam :))

merhaba banada martta karşılıklı görüşme dedi amabiz ayrıldık ve kaderimiz birdi onun dedğine göre 2015 te evleniyorduk.zaman neyi gösterir bilemem ama iletişim için dediği tarihte geçti diğer konular için söylediklerine zaman var o yüzden bişey diyemiyorum arkadaşlar

Aynısını banada dedi.we biz de ayriyiz.
Martta o ilk adım atacak dedi sakin sen atma dedi.....

ama daha mart gelmediki? :44: mart bir gelsin, ondan sonra belli olur çıkıp çıkmayacağı.

arkadslar bugun majestık cafe elena hnm kahve falı baktırdım harıka fal bakıyor dedegı hersey dogru tarıhlerı de cıkarsa super

bana dört gün sonra iletişim var dedi bugün bir hafta oldu hala bekliyorum ,görüşme olmayacak ben bitirdim çünkü

yani şimdi bilemedim tabide hani belki 4 değilde 14,24 tür. belki tam görüp söyliyememiştir. belki çocukça gelebilir ama zaman sarkması da olabilir. Senin bu işin bitmiş gibi gelmedi bana nedense, öyle hissettim bir an. Yani tabi yinede Allah bilir. :44: birşey diyemiyecem.

Son düzenleme:
bana dört gün sonra iletişim var dedi bugün bir hafta oldu hala bekliyorum ,görüşme olmayacak ben bitirdim çünkü

yani şimdi bilemedim tabide hani belki 4 değilde 14,24 tür. belki tam görüp söyliyememiştir. belki çocukça gelebilir ama zaman sarkması da olabilir. Senin bu işin bitmiş gibi gelmedi bana nedense, öyle hissettim bir an. Yani tabi yinede Allah bilir. :44: senin ağzın öyle söylüyor ama kalbin başka diyor bence..birşey diyemiyecem.
yinede hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…