Canım adresi alabilir miyim nerede?
yani şimdi bilemedim tabide hani belki 4 değilde 14,24 tür. belki tam görüp söyliyememiştir. belki çocukça gelebilir ama zaman sarkması da olabilir. Senin bu işin bitmiş gibi gelmedi bana nedense, öyle hissettim bir an. Yani tabi yinede Allah bilir. :44: birşey diyemiyecem.
Uzakmış ya ;( ben bakırköye gideceğim orada varmı baktırdığıntaksımde cnm ıstıklal cad demıroren alısverıs merkezının karsı sırasında garantı bankası var onun sokagında hemen kahve falı 15 tl
ayrıca tarotta bakıyo kahve -tarot 30 tl bıraz zaman gecsın tarot ıcın gıdıcem
Uzakmış ya ;( ben bakırköye gideceğim orada varmı baktırdığın
Bakırköyde değilim ama yarın oraya gidicem yiğitin numarasını bilen varsa verebilir mi :/yok cnm sen bakırkoydemısınj kı taksım cok uzak degılkı
Bakırköyde değilim ama yarın oraya gidicem yiğitin numarasını bilen varsa verebilir mi :/
Bakırköyde değilim ama yarın oraya gidicem yiğitin numarasını bilen varsa verebilir mi :/
bende yok ama burdakı arkadslarda var ıstersen verırler
Evet biri verirse çok sevinirim sanada teşekkür ederim canım:)
mesaj attım canım :)
Çok teşekkür ederim canım sen baktırdın mı yiğite
rica ederim canım :) evet baktırdım şu anki zamanla ilgili söyledikleri doğruydu ama bana gelecek için çok uzun zaman verdi o yüzden net bişey söyleyemem
Cogunluga Martta gelecek dediyse bu 1 2 aylik sure icinde bazılarının ki gelecek yada iletisim kurulacaktir, digerlerinde de gelisme olamayacaktır oran yuzde 50 gibi. Bu durumda yigitin fali çıkmış mı olacak?
Birde cogunluga ortak soylenler var.
* ayrisiniz ama martta gelecek sakın sen arama
* senin face e ve resimlerine bakiyor
* bu adam biraz bencil, dengesiz, bazi seyleri kendi icinde yasiyor yansitmiyor
* ailene eskiden buyu yapilmis seni etkilemis, yada onda sende buyu nazar var (nazar cogunlukta vardir)
* baba bir damar hastaligi gecirmis (hayir)
* isle ilgili gelisme, para artışı
* evde 5 kisimisiniz, hayir, biri evlimi
* senin kiz cocugun olucak,
Benim falim boyleydi..
Cogunluga Martta gelecek dediyse bu 1 2 aylik sure icinde bazılarının ki gelecek yada iletisim kurulacaktir, digerlerinde de gelisme olamayacaktır oran yuzde 50 gibi. Bu durumda yigitin fali çıkmış mı olacak?
Birde cogunluga ortak soylenler var.
* ayrisiniz ama martta gelecek sakın sen arama
* senin face e ve resimlerine bakiyor
* bu adam biraz bencil, dengesiz, bazi seyleri kendi icinde yasiyor yansitmiyor
* ailene eskiden buyu yapilmis seni etkilemis, yada onda sende buyu nazar var (nazar cogunlukta vardir)
* baba bir damar hastaligi gecirmis (hayir)
* isle ilgili gelisme, para artışı
* evde 5 kisimisiniz, hayir, biri evlimi
* senin kiz cocugun olucak,
Benim falim boyleydi..
ismi hiç güven vermedi banaKızlar geçen bi atkadaşım bakıtköy fal bilim mrerkezi diye bir yere gitmiş ve adamın dediği heerşey çıkmış çok övdü bana 25 tlye bakıyomuş bilen varmı burayı?
merhaba banada martta karşılıklı görüşme dedi amabiz ayrıldık ve kaderimiz birdi onun dedğine göre 2015 te evleniyorduk.zaman neyi gösterir bilemem ama iletişim için dediği tarihte geçti diğer konular için söylediklerine zaman var o yüzden bişey diyemiyorum arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?