İstanbul'da Fal - Falcılar

bilmiyorimki canım inşallah dediğin gibi olur ama zor gibi bakalım marta bişey kalmadı genelde herkes martı bekliyor gibi

Uzakmış ya ;( ben bakırköye gideceğim orada varmı baktırdığın

Cogunluga Martta gelecek dediyse bu 1 2 aylik sure icinde bazılarının ki gelecek yada iletisim kurulacaktir, digerlerinde de gelisme olamayacaktır oran yuzde 50 gibi. Bu durumda yigitin fali çıkmış mı olacak?

Birde cogunluga ortak soylenler var.
* ayrisiniz ama martta gelecek sakın sen arama
* senin face e ve resimlerine bakiyor
* bu adam biraz bencil, dengesiz, bazi seyleri kendi icinde yasiyor yansitmiyor
* ailene eskiden buyu yapilmis seni etkilemis, yada onda sende buyu nazar var (nazar cogunlukta vardir)
* baba bir damar hastaligi gecirmis (hayir)
* isle ilgili gelisme, para artışı
* evde 5 kisimisiniz, hayir, biri evlimi
* senin kiz cocugun olucak,

Benim falim boyleydi..

-evliliğin çokmutluolacak
-duygularını dışarı vuramıyor ,geçmişinde bazıdurumlar yaşamış güveni yok
-vefat var
-ev alacaksın (inşallah şuan çalışmıyorum ev alma durumum hiç yok)

ben hala baktıramadım,dün bakıcaktı ama onun uygun olduğu saatte ben uygun değildim on buçuktan sonra bakarım dedi saat on bir kırkta müsait oldu ben de uyumuştum çok üzüldüm
rahmanlardaki hülya da bana ilgilendiğim kişi için mart ayından sonra görüşmeyeceksin,martta kadar kafanı meşgul edecek demişti
başka bi falcı sana mart ayında hediye verecek dedi,nedir bu mart bilmecesi,gezegenler yıldızlar falan mı acaba

Anladığım kadarıyla yiğit pekte sağlam değil herkese aynı tarihleri falan vermiş :S

Kızlar geçen bi atkadaşım bakıtköy fal bilim mrerkezi diye bir yere gitmiş ve adamın dediği heerşey çıkmış çok övdü bana 25 tlye bakıyomuş bilen varmı burayı?

Bakırköyde LAf cafe sanırım tam hatırlamıyorum ama Andaç vardı orda ona baktıran oldu mu ? Onun falı tuttu gibi duruo bana ağustos sonu eylül başı gibi tekrar görüşme var demişti ama geleceğiniz yok demişti yılbaşından sonra da zaman aşımına uğrayacka demişti.. eylül 2de görüştük en son ve zaman aşımına uğradı sanırım :/

Lalecim arada senin bi atilimin oldu be canim,bu gidişati degistirebilir.ustelik mart gelmedi.Çıkmayabilirde tabi bisey diyemem.Bekleyip görelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…