ismi hiç güven vermedi bana
Cogunluga Martta gelecek dediyse bu 1 2 aylik sure icinde bazılarının ki gelecek yada iletisim kurulacaktir, digerlerinde de gelisme olamayacaktır oran yuzde 50 gibi. Bu durumda yigitin fali çıkmış mı olacak?
Birde cogunluga ortak soylenler var.
* ayrisiniz ama martta gelecek sakın sen arama
* senin face e ve resimlerine bakiyor
* bu adam biraz bencil, dengesiz, bazi seyleri kendi icinde yasiyor yansitmiyor
* ailene eskiden buyu yapilmis seni etkilemis, yada onda sende buyu nazar var (nazar cogunlukta vardir)
* baba bir damar hastaligi gecirmis (hayir)
* isle ilgili gelisme, para artışı
* evde 5 kisimisiniz, hayir, biri evlimi
* senin kiz cocugun olucak,
Benim falim boyleydi..
bu yasemın maltepede cafesı olupta kapatan kadınmı ? zayıf 45 _50 lı lı yaslarda..
Yigit banada mart dedi ama işin tuhaf tarafı bana Ayhan da mart dediNisan mayis yorumlarida var bu arada..Bilemedim...Ama benim niyetim öyle biri gelecekmi gibi klasik cok sorulan sorulardan deģil.Bana zaten çıkarsa ikiside çıkacak yada ikiside patlayacak.Çünkü yakin tarih yorumlari aynı.
Ayhan bana bununla bir gelecek gormuyorum martta yeni biriyle tanisiyorsun 2015 de bu kisiyle evlenebilirsin gibi bir yorum yapti.
Canım bende cumartesi ayhana gidiyorum. Ayrıca ayhan zayıf esmer biri
Yorumlarini bekliyor olacağim.Umarim memnun kalirsin.
Alcanzar, yiğit'e şimdi fal baktırdım ve bence süper!!!! İlişki durumumu, aileye ilgili konuları ve daha bissürü şeyi bildi. Bana 6. ve 7. aylar için bişeyler söyledi, onlar tutarsa o zaman şok olucam. Bu yıl araba alacaksın dedi ama hiç öyle bi planım yok. Bi tek o kısımdan emin olamadım .Telefonda bile çok güzel enerji aldım ondan ve bu bile çok mutlu olmama yetti :)
Aynısını banada dedi.we biz de ayriyiz.
Martta o ilk adım atacak dedi sakin sen atma dedi.....
sen ne zamandır bekliyorsun ben bekle bekle çok sıkıldım yaa
Ben beklemedim. Sabah mesaj attım, parayı yatırdım, biraz önce de konuştum. Bence mesaj at sen de, mesaja cevap veriyor...
Swetlanacım ve working19 arkadaşlar reiki uzmanını sormuşlar, kadıköyde kimya sugezer, web adresi de var. Fal da bakıyor, ben cok baktırmıştım çıkan da oldu çıkmayan da. Artık fal baktırmıyorum ama reiki ve enerji konularında iyidir. Su an teli ben de yok ama webte var.. Ulaşamazsanız haberim olsun...
aha! belki de o oayhandır...bakalım ctsi goriciiiizzzz..desin bana olmayacak da ben de bekleyip sacmalamayımeger o ayhansa, onceden demişti de işime gelmediği için bi daha baktırmamıştım....
bende sabah yatırdım mesaj attım yatırdım sen müsait olunca dön diye dönmedi aksamustu aradım aksam dedi eee kaç saaattir bekliyorum bunaldım wallahi yine mesaj atıcam saol canım :)
Kızlar cafeden şu an çıktım,detaylı daha sonra yazabilirim ama özetle ve net diyebilirim ki;AYHAN ON NUMARA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?