- 23 Mayıs 2012
- 12
- 0
- 86
Alcanzar, yiğit'e şimdi fal baktırdım ve bence süper!!!! İlişki durumumu, aileye ilgili konuları ve daha bissürü şeyi bildi. Bana 6. ve 7. aylar için bişeyler söyledi, onlar tutarsa o zaman şok olucam. Bu yıl araba alacaksın dedi ama hiç öyle bi planım yok. Bi tek o kısımdan emin olamadım .Telefonda bile çok güzel enerji aldım ondan ve bu bile çok mutlu olmama yetti :)
Hımm....Sana zıt yorumlar gelmiş.Bakalım sende kazanan kim olacak?Yiğit mi Ayhan mı?
rıca ederım
ayhanı biraz anlatabilir misin canım ben de gitmek istiyorum
Kızlar geçen haftanın cuma günü sayfasına bakmanızı rica ediyorum.Ben kendi adıma Ayhan ile ilgili yorumumu detaylı yazmıstım.Kaba taslak ise;Ayhan kadıkòy la porte cafeye haftanın bir yada iki günü randevuyla geliyor.Kahve ve tarot birlikte bakıyor 50tl.Kahve bu ücretin içindeki ikram.İstediğiniz kadar soru sorabilirsiniz.Ortalama 20-25 dak.sürüyor.Kişiye göre bu süre uzar yada kısalır.Kafe ortamından tamamen soyutlanarak kendi alt kattaki odasında bakıyor.yiğit ile hala görüşemedim
ayhan hakkında bilgi verin lütfen çok merak ediyorumm
Burda bişeyler yanlış yapılıyor. Herkes beklenti içinde. Beklenti insanların enerjisini bloke eder. Ben martta görüşebilirim de görüşmeyebilirim de, ama bu her ikisinin de falının çıktığını göstermez. Şu tarihte gelecek gelmeyecek konusunda bu falcıların zar attığını düşünüyorum kusura bakmayın kızlar.. Olasılık yüzde 50. Bunların en iyisi şuandaki durumla ilgili detayları, yada karşı tarafın düşüncelerini bilmediğimiz noktaları çözebilirler. Ama ne Ayhan ne de Yiğit şu anla ilgili ayrı gibisiniz den başka birşey söyleyemediler.. (benim için benim resimlerime yada face bakıyor olması şaşırtıcı değil, yada 1 ay içinde arayacak diyip de 1 ay içinde araması da çok şaşırtıcı değil her zaman böyle ihtimal vardır) O kadar karmaşık ve görülmesi gereken durumlar varken hiçbirşey göremeyip herkese söylenen genel şeylerle geçiştirilmek, hayal kırıklığına uğratıyor.
ben de rica edebilirmiyim numarasını?
arkadaslar dünden beri yiğit mesajlarıma da cevap vermiyor kıllanıyorum acaba oyuna getirilmiş olmayayım diye 50 lirayı yatırdım ve ses soluk kesildi çok üzülüyorum yiğit e fal baktıran arkadaslar size böyle bişey oldu mu??
arkadaslar dünden beri yiğit mesajlarıma da cevap vermiyor kıllanıyorum acaba oyuna getirilmiş olmayayım diye 50 lirayı yatırdım ve ses soluk kesildi çok üzülüyorum yiğit e fal baktıran arkadaslar size böyle bişey oldu mu??
Su,kader,katina ve tarot falı baktırdım biraz evvel.ben arama sebebimi söylemeden bildi sıkıntımı.hatta annemin adını bile söyledi,şaştım kaldım yaa ..bu çocuk harbiden iyi bakıyor ama çok yoruluyormuş,biraz sıktık sanırım fal baktırmak için:)) bana inşallah nisan ayında bi arkadaşımla buluşacağımı söyledi.cidden dün aklımdan nisanda istanbula gideyim diyip bilet fiyatlarına bakmıştım.ben bayaaa memnun kaldım içimi okudu resmen.şu anı zaten çok iyi bildi inşallah gelecek için dedikleri de çıkar.bakalım bekleyip görücez:)
Hahahahh evet evet okudum forumda:))) yok bana nisan dedi:))
Bana da Şubat demişti.safak 15
Yiğit hangi kafede bakıyor biri yardımcı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?