İstanbul'da Fal - Falcılar

Selamlar kızlar,

Kadıkoy taraflarında onerecegınız falcı var mı acaba? Bugun gidecegizde?
Birde Yiğit'in numarasını yollaya bılırmısınız :)
 

İyi bari ya memnun kalmana sevindim.En azından şu an sorularına cevap bulabilmen güzel.Gelecek için de inşallah güzel olanlar çıksın demekten başka bişey gelmez elimizden.Ben de gelecekle ilgili beklemedeyim.Evet Yiğit in enerjisi iyi,telefonda da geçiyo o güzel enerji.İnşallah hayırlîsıyla söyledikleride çıkarda,falcı aramaktan beyni dönmüş olan bizler en azından arayışımızı sonlandırırız.
 
Hımm....Sana zıt yorumlar gelmiş.Bakalım sende kazanan kim olacak?Yiğit mi Ayhan mı?

Burda bişeyler yanlış yapılıyor. Herkes beklenti içinde. Beklenti insanların enerjisini bloke eder. Ben martta görüşebilirim de görüşmeyebilirim de, ama bu her ikisinin de falının çıktığını göstermez. Şu tarihte gelecek gelmeyecek konusunda bu falcıların zar attığını düşünüyorum kusura bakmayın kızlar.. Olasılık yüzde 50. Bunların en iyisi şuandaki durumla ilgili detayları, yada karşı tarafın düşüncelerini bilmediğimiz noktaları çözebilirler. Ama ne Ayhan ne de Yiğit şu anla ilgili ayrı gibisiniz den başka birşey söyleyemediler.. (benim için benim resimlerime yada face bakıyor olması şaşırtıcı değil, yada 1 ay içinde arayacak diyip de 1 ay içinde araması da çok şaşırtıcı değil her zaman böyle ihtimal vardır) O kadar karmaşık ve görülmesi gereken durumlar varken hiçbirşey göremeyip herkese söylenen genel şeylerle geçiştirilmek, hayal kırıklığına uğratıyor.
 
ayhanı biraz anlatabilir misin canım ben de gitmek istiyorum

yiğit ile hala görüşemedim

ayhan hakkında bilgi verin lütfen çok merak ediyorumm
Kızlar geçen haftanın cuma günü sayfasına bakmanızı rica ediyorum.Ben kendi adıma Ayhan ile ilgili yorumumu detaylı yazmıstım.Kaba taslak ise;Ayhan kadıkòy la porte cafeye haftanın bir yada iki günü randevuyla geliyor.Kahve ve tarot birlikte bakıyor 50tl.Kahve bu ücretin içindeki ikram.İstediğiniz kadar soru sorabilirsiniz.Ortalama 20-25 dak.sürüyor.Kişiye göre bu süre uzar yada kısalır.Kafe ortamından tamamen soyutlanarak kendi alt kattaki odasında bakıyor.
 
Son düzenleme:


Sana katılıyorum.Fal beklenti yaratır.Ancak bu Yiğit ,Ayhan yada başka bi falcıya has bi durum değil,falın özü zaten beklentiyi yaratan durumdur.Bunun tek çaresi ise,hiçbir şekilde fal baktırmamaktır.Yoksa apartmandaki Ayşe teyzeye de bi kahve bile yalandan baktırsak bu bile kendimizi beklentiye almaktır.Ben kusura bakmam neden bakayım?Bende senin gibi iyi falcının peşinde koşan,bulmak umuduyla arayan,falların çıkmasını dileyen bir falcı müşterisiyim.Falına dair bi söz söyleyemem.Beğenmemene hiç şaşırmam.Seni tatmin etmemiştir ,sorularinin cevabını alamazsın ve beğenmezsin.Ne Ayhan ne Yiğit nede benim on yıldır denediğim hiçbir falcî Nostradamus yada Kâhin Vanga çıkmadı ki onların bile gerçekleşmeyen kehanetleri var.Hayatta neyin yüzde yüz garantisi varki falın olsun?Bir hafta daha sağliķla yaşayacağımızın garantisi varmı òrneğin?Hem fal baktırıp hem beklentiye girmek istemiyorsak, falı baktırıp orda unutup kendimizi kaptırmayacağız,yolda yürürken dahi bu fal aklımîzda olmayacak yada dediğim gibi kökten çòzüm hiç baktırmayacağız.Umutla beklemek ,pozitif meyiile olaya yaklaşmak enerjiyi bloke etmez.Olumsuz dúşünme,olacağına inanmama,öfke ve affedememe olaylar üzerinde blokaj oluşturur.Senin için hayırlîsını ve fallarda çıkandan çok daha iyilerinin hayatında gerçekleşmesini dilerim.
 
Son düzenleme:
arkadaslar dünden beri yiğit mesajlarıma da cevap vermiyor kıllanıyorum acaba oyuna getirilmiş olmayayım diye 50 lirayı yatırdım ve ses soluk kesildi çok üzülüyorum yiğit e fal baktıran arkadaslar size böyle bişey oldu mu??
 

yok arkadaşım yiğit öyle biri değil.meşguldür dönememiştir.sen mesaj at hatırlat kendini.mutlaka döner.
 

Emin olabilirsin bakacağından.On beş gün bekleyen arkadaşım olduğuna şahidim.Aksini aklından geçirme bile,müsait zamanında mutlaka bakar.
 
Son düzenleme:
Su,kader,katina ve tarot falı baktırdım biraz evvel.ben arama sebebimi söylemeden bildi sıkıntımı.hatta annemin adını bile söyledi,şaştım kaldım yaa ..bu çocuk harbiden iyi bakıyor ama çok yoruluyormuş,biraz sıktık sanırım fal baktırmak için:)) bana inşallah nisan ayında bi arkadaşımla buluşacağımı söyledi.cidden dün aklımdan nisanda istanbula gideyim diyip bilet fiyatlarına bakmıştım.ben bayaaa memnun kaldım içimi okudu resmen.şu anı zaten çok iyi bildi inşallah gelecek için dedikleri de çıkar.bakalım bekleyip görücez:)
 

neyseki sana nisan demiş, bir çoğuna mart demişte. :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…