İstanbul'da Fal - Falcılar

En son birisi buraya evinde bakmayı pek tercih etmiyormuş gibi bişey yazdı ama tabi arayıp öğrenmek lazım.ben ankarada olduğum için hiç öyle bi ihtimali düşünmedim zaten:)

Kizlar bende zor baktordim banada nisan ve Mayıs dedi dedikleri tutarliydi ama 27de evleniceksin filan dedi kesjn bariscasini z ama barışma dedi bilmiyorum ya

yiğite mesaj atmıştım bana geridönmüş ama internetim kapalıydı yarım saat sonra aradım geç kalmıştım
3. kez böyle oluyor .artık ona fal baktırmamam gerektiğini düşünmeye başladım.Sanki bilmem gereken şeyler var ya da bana boş yere ümit verecek veya yok yere ümidimi kıracakmış gibi

Son düzenleme:

ay bu cocuk bir bana dönmüyor 4 mesaj attım dünden beri çok mu sabırsızım acaba

Yiğit'in çıkan bir falını paylaşmak istiyorum arkadaşlar. benim kardeşim yurtdışında ve acil çözülmesi gereken ciddi bir sorun vardı, ya sorun çözülecek ya da kardeşim Türkiye'ye dönecekti. Yiğit bana dedi ki, son dakika bir gelişme olacak ve kardeşin gelmeyecek, orda kalacak. ama biz tamamen ümidi yitirmiştik ve hatta kardeşim uçak bileti almak üzereydi. çünkü son gündü ve artık neredeyse bir mucize gerekiyordu. Yiğit kardeşin beklesin bilet almasın dedi. sonuç olarak son gün kardeşimin işi çözüldü ve orada kaldı.

Çok ilginç. Çok oldu mu peki baktirali.zaman vermişmiydi bu konuyla ilgili yoksa özellikle kardeşiniz için mi baktırdinız?

kardeşime değil bana bakmıştı ama ben sormuştum kardeşimin işini. sanırım pazartesi akşamı bakmıştı. ertesi gün kardeşim mesaj attı, bir gelişme yok döneceğim diye. ertesi gün sabahın köründe yeni durumu anlattı ve bugün kesin olarak netleşti orada kalacağı.

ha şunu da ekleyeyim bu sorun yaklaşık 15-20 gün önce başlamıştı, o zaman da söylemişti Yiğit, dönmeyecek kalacak orda diye

Hayir canim baskasiyla evlenicekmisim suan sevdiğin kişiyle yüzde yüz bariscaksin nisanda hic mesaj atmassan mayista hayatina biri giricek iki kisi arasinda kalicaksin dedi cok soramadim zaten tek kisiye odakliydim

başka biriyle evlenceksin dediyse vardır bişey canım. ilişkini yaşadıklarını sen bilirsin tabiki.ama yiğit bu konuda gerçekten başarılı.

ha şunu da ekleyeyim bu sorun yaklaşık 15-20 gün önce başlamıştı, o zaman da söylemişti Yiğit, dönmeyecek kalacak orda diye

canım ne güzel sizin için iyi olmuş.yiğit yine şaşırttı desene.aslında şaşmamak gerek.bende de birçok şeyi tuttturdu.ama bakalım bişey için daha bekliyorum olursa ne ala.

Hayir canim baskasiyla evlenicekmisim suan sevdiğin kişiyle yüzde yüz bariscaksin nisanda hic mesaj atmassan mayista hayatina biri giricek iki kisi arasinda kalicaksin dedi cok soramadim zaten tek kisiye odakliydim

Bana da Nisan'da gelecek ama sen iki kişi arasında kalacaksın demişti. Durum şimdilik pek öyle gözükmüyor ama.

kızlar be yiğit'le konuştuğumda kurşun döktürmem gerektiğini ve kendisinin dökebileceğini söyledi. yiğit'e kurşun döktüren var mı? ücretini biliyor musunuz? bir de başka kurşun döken birilerini tanıyor musunuz?

Darısı diğer guzel olayları tutturmasına diyelim o zaman...

sordum 50 tl'ymiş. bence kurşun için çok

Bana boyle bisey demedi,ilk kez duydum.Evet bencede bu para kurşun için çok fazla.Etrafında varsa dökebilen biri döktür derim.Kurşun dökmek için falcı,medyum vs.gibi özelliklere sahip olmak gerekmiyor.Akrabadan,komşudan çıkar belki kurşun döken birileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…