- 11 Ocak 2011
- 172
- 21
- 318
Yiğit hangi kafede bakıyor biri yardımcı olabilir mi
yiğite mesaj atmıştım bana geridönmüş ama internetim kapalıydı yarım saat sonra aradım geç kalmıştım
3. kez böyle oluyor .artık ona fal baktırmamam gerektiğini düşünmeye başladım.Sanki bilmem gereken şeyler var ya da bana boş yere ümit verecek veya yok yere ümidimi kıracakmış gibi
Arkadaşım hem evlenceksiniz hem de barışma mı dedi. Nasil yani anlamadim.Kizlar bende zor baktordim banada nisan ve Mayıs dedi dedikleri tutarliydi ama 27de evleniceksin filan dedi kesjn bariscasini z ama barışma dedi bilmiyorum ya
Yiğit'in çıkan bir falını paylaşmak istiyorum arkadaşlar. benim kardeşim yurtdışında ve acil çözülmesi gereken ciddi bir sorun vardı, ya sorun çözülecek ya da kardeşim Türkiye'ye dönecekti. Yiğit bana dedi ki, son dakika bir gelişme olacak ve kardeşin gelmeyecek, orda kalacak. ama biz tamamen ümidi yitirmiştik ve hatta kardeşim uçak bileti almak üzereydi. çünkü son gündü ve artık neredeyse bir mucize gerekiyordu. Yiğit kardeşin beklesin bilet almasın dedi. sonuç olarak son gün kardeşimin işi çözüldü ve orada kaldı.
Arkadaşım hem evlenceksiniz hem de barışma mı dedi. Nasil yani anlamadim.
Hayir canim baskasiyla evlenicekmisim suan sevdiğin kişiyle yüzde yüz bariscaksin nisanda hic mesaj atmassan mayista hayatina biri giricek iki kisi arasinda kalicaksin dedi cok soramadim zaten tek kisiye odakliydim
ha şunu da ekleyeyim bu sorun yaklaşık 15-20 gün önce başlamıştı, o zaman da söylemişti Yiğit, dönmeyecek kalacak orda diye
Hayir canim baskasiyla evlenicekmisim suan sevdiğin kişiyle yüzde yüz bariscaksin nisanda hic mesaj atmassan mayista hayatina biri giricek iki kisi arasinda kalicaksin dedi cok soramadim zaten tek kisiye odakliydim
kızlar be yiğit'le konuştuğumda kurşun döktürmem gerektiğini ve kendisinin dökebileceğini söyledi. yiğit'e kurşun döktüren var mı? ücretini biliyor musunuz? bir de başka kurşun döken birilerini tanıyor musunuz?
Darısı diğer guzel olayları tutturmasına diyelim o zaman...Yiğit'in çıkan bir falını paylaşmak istiyorum arkadaşlar. benim kardeşim yurtdışında ve acil çözülmesi gereken ciddi bir sorun vardı, ya sorun çözülecek ya da kardeşim Türkiye'ye dönecekti. Yiğit bana dedi ki, son dakika bir gelişme olacak ve kardeşin gelmeyecek, orda kalacak. ama biz tamamen ümidi yitirmiştik ve hatta kardeşim uçak bileti almak üzereydi. çünkü son gündü ve artık neredeyse bir mucize gerekiyordu. Yiğit kardeşin beklesin bilet almasın dedi. sonuç olarak son gün kardeşimin işi çözüldü ve orada kaldı.
sordum 50 tl'ymiş. bence kurşun için çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?