Bu laf cafe sevim bakırköy laf cafe mi bu arada orasıysa yeni mi bu hanım?
Sevindim o zaman canım ya ne yalan söyleyim yiğiti kaybetmek istemem asla..canım sinirle akalası yokmuş, baktığına bakıyor gene
"ben bi halt bilmiyorum" diyemiyeceği için "dönmez o,bitmiş" diyip kestirip atıyor,zaten sen adamın bitmiş demesi üzerine dumur olduğun için başka bir soru bile soramıyorsun,zaten inanılmaz ukala bir tavrı var,sanki hayrına fal bakıyor 50tl veriyoruz az para değil senin ukalalığını çekecek değiliz,siz siz olun bir falcı size ters dawranıyosa para ödemeden terk edin orayı,para kazanmak kolay değil millet böyle böyle zengin oluyor,müsterisine saygısı olmayan insanlardan uzak durun.siz ona değil o size muhtaç bunu unutmayın.
Bana da mart 2014 de basliycaksin, 2014 onla, 2015 evlilik olabilir dedi
soruyu agzina tikma kismini da takiliyorum...
ve kesinlikle benim de tum pazar gunu boyunca icimi bir huzursuzluk kapladi, evden adimimi atamadim...
Tamam benimki nisan vs boyutunda deildi, belki de dogru soyluyo da, sorularima cevap alamadim ki!
hayatinda biri var 100% ona da yok dedi mesela, bu ne simdi o zmn?
Yalnîz şu da var ki ; eğer bahar aylarında, güneşi beklediğimiz dönemlerde Ayhan ın deyimiyle,burdaki herkesin hayatında söylediği yönde bi hareketlenme olursa bu yazdıklarıma çok pişman olurum o zaman.
Bana da mart 2014 de basliycaksin, 2014 onla, 2015 evlilik olabilir dedi
soruyu agzina tikma kismini da takiliyorum...
ve kesinlikle benim de tum pazar gunu boyunca icimi bir huzursuzluk kapladi, evden adimimi atamadim...
Tamam benimki nisan vs boyutunda deildi, belki de dogru soyluyo da, sorularima cevap alamadim ki!
hayatinda biri var 100% ona da yok dedi mesela, bu ne simdi o zmn?
ayhan için yapılan olumsuz yorumlara hiç şaşırmadım
aksine nasıl bu kadar çok beğenildiğini anlamamıştım
yiğitin ön sezileri ve kişilerle ve ilişkiyle ilgili yorumları gayet isabetli neyse onu söylüyor,hoş benim sorduğum kişi özel sektörde bana önce devlette mi çalışıyor dedi hayır özelde dedim,falın sonuna doğru bu adam özelde mi çalışıyor dedi,ama genel olarak yorumları iyi
Bahar ayları geleydi iyiydi,hadi bit şubat bit bit bit :)))
Yiğit terketmiş, Ayhan olumsuz söylemiş, X sallamış, Y tutturamamış... Hep böyle olmadı mı zaten... Ticarete dökülmedi mi bu iş yıllar yıllar önce... Forumda bir arkadaş "kumar gibi bi illet bu" dediğimde kafama dank etmişti ne paralar kaybettiğim.
Yine de fal terapidir, eğlenceli hale getirmek sizin elinizdedir. O kadar derinlemesine inanıp hayatınıza ona göre şekil verirseniz tabi ki fal patlar.
1. Gazetede çıkmış olan kum falı bakan beyefendi tam bir ticari. 10 söylediğinden 1'i çıkar. Sonra muhteşem falcı olur paşam..
2. Sembol cafe serkan: 3 dakika bakar. Makinalı tüfek gibi, takip edemezsiniz söylediklerini ama kafanızda gittiğiniz soruyu da bilir cevabını da...
3. Sığınak Niko: herkesin ölüp bittiği Niko. 3 hafta Cafe'ye gelmesini 3 saat sıranın gelmesini bekleyince çıldırtan ve bana soru sorarak cevap bulan Niko Lütfen bana söylediklerin çıkmasın zaten..
4. Telefonda bakan Seda: kişilik analizleri çok başarılı.. Kişiliği nedir, lokasyon olarak nerededir, kalben ne hisseder... Vb konularında gayet iyi. Yüz yüze baksa daha neler çıkar Allah bilir... Gelecekle ilgi söylediği şey henüz çıkmadı ama çıkmaması için gerçek hayatta ne sular aktı o köprüden..
5. Laf cafe sevim hanım: ağzımı açık bırakan, fal boyunca beni bağırta çağırta ağlatan tek isimdir. Kişiliğinmiş, burcunmuş hiççç vakit kaybetmiyor onlarla.. Direk konuya girer, eleştirileri acımasız ama doğrudur.. Aynı şekilde olacak dediği şey henüz olmadı.. Kesin de bi tarh vermedi ama gerçek hayatta olaylar farklı gelişti..olursa şaşarım artık..
6. Telefonda ya da yüz yüze bakan Ayça: kafandaki soruya o kadar çok odaklanmışsın ki benim kafamı karıştırıyorsun dedi. Ve bence çok haklıydı bi olacak derken hemen olmayacak diyordum.. Anlık değişimlerim vardı, kendim konsantre olamıyorum.. Bu nedenle Ayça bana çok dürüst gelmiştir. Onun dışında sağlık ve para konuları ile ilgili ne söylediyse oldu..
Hahhhhahhh gevseyecekmi bakalim yaylar,yoksa gerim gerim gerilecekmi???nisan mayıs ayları gevşer gönül yaylarıgenelde baharda başlıyor ilişkiler,yaz aşkları vs :)
ben Ayhan'ın falını not almıştım bana "hayatına evlilik geçirmiş biri girdimi?o senin için olumlu olabilirmiş.Yeni biri olarak e-r-i-t harflerinden 3 tanesinin olduğu yeni biriyle tanışacaksın.şubat mart dönemi tanışacaksın,bu kişi yoğun çalışan biri yöneteci biri,ego sorunu yok kız kardeşi veya ablası var.yapılı kumral tenli,ilişkide ona uymak gerekiyor,eğlenceli biri 30-33 yasında,hayatına denge getirecek 2014e yayılacak ciddi bir ilişki olacak" demiş.sizin falınızla benzeyen tarafı var kontrol edin diye yazdım,bir bakın bakalım :)
Ayhan bana bu haftasonu mart-nidan gibi biri ile tanışacağımı, kumral, eğlenceli olduğunu, ego sorunu olmadığını, 2014 ün tümünü onunla geçireceğimi söyledi...yine benziyor sanırım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?