daha önce nişantaşı sembolde bakan bir Hande vardı, daha sonra İsveç e gitti aynı hande mi acaba bilginiz varmı
Bilmiyorum ama sorarim girince :)[/QUOTE
canım sorarsan çok sevinirim :)
Sorum evet oymus :)Bilmiyorum ama sorarim girince :)[/QUOTE
canım sorarsan çok sevinirim :)
canım İsveç e giden mi gerçekten:) çünkü orda bi hande daha çalıştı diye biliyorum onunla karışmasın :)
genç güzel bi kadındı
Sorum evet oymus :)
Merak icinde bekliyorum :) daha once symbol de calistigini bende duymustum ama ilk defa cafe sinde baktirdim ben
Merak icinde bekliyorum :) daha once symbol de calistigini bende duymustum ama ilk defa cafe sinde baktirdim ben
Evet baya uzun bakiyo hala sira gelmedi bana :) 12 de geldim saat 2 yi ceyrek geciyo :)
arkadaşlar merhaba;ben mi cafe hande'ye burdan bir arkadasın tavsiyesi üzerine gitmiştim,gerçekten çok bekliyosunuz ama değiyor beklemeye:)anda ve geçmişte çok çok iyi,gayet kendinden emin konuşuyor zaten.bana gelecek için söylediklerinin zamanı war ama giderseniz pişman olmazsınız.fiyat performans zaten 10 puan,dedikleride çıkarsa ne ala :))
Hande ne kadar bakıyor? Bir de cafe tam olarak nerede?
cnm 25tl fiyatı kahve ve tarot aynı.adresi: ıhlamur dere cd mısırlı sok. mısırlı sokağı bulunca orda marketler var birine sorarsan gösterirler,ara bir sokakta çünkü ve küçük bir cafe.
Evet suanda sordum isvicteye giden hande daha oncede calismis nisantasi sembolde
Yiğitin ve mert reikinin verdigi tarihler ben de çıktı...
Teşekkür ederim :) Ben fazla bilmiyorum da karşı tarafı, bi symbol cafe'ye gidiyodum arada, haritada pek çıkaramadım :)
cnm Beşiktaş meydana çok yakın yürüyerek 5-10 dk. cadde bilindik zaten,sokağada o cadde üzerinden giriliyor,mısırlıbahçe sokak diyede geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?