İstanbul'da Fal - Falcılar

canım İsveç e giden mi gerçekten:) çünkü orda bi hande daha çalıştı diye biliyorum onunla karışmasın :)
genç güzel bi kadındı

canım İsveç e giden mi gerçekten:) çünkü orda bi hande daha çalıştı diye biliyorum onunla karışmasın :)
genç güzel bi kadındı

Annesine sordum isvicrrye giden diye kendi soledi bana karistirmasinlar sembolde bi hande daha calisdi ama sen isvicreye giden dersen tabirlar dedi genc vee guzel bi koz evet o yani :) sanirim baktirdin sen onceden

ayyy oysa çok mutlu oldum :)
çok severdim ben onu ya :) söylediği herşey çıktı diyemem hala asıl konu için beklemedeyim ama çok tatlıdır
2-3 yıl oldu ama en kısa zamanda gidicem ona :)

arkadaşlar merhaba;ben mi cafe hande'ye burdan bir arkadasın tavsiyesi üzerine gitmiştim,gerçekten çok bekliyosunuz ama değiyor beklemeye:)anda ve geçmişte çok çok iyi,gayet kendinden emin konuşuyor zaten.bana gelecek için söylediklerinin zamanı war ama giderseniz pişman olmazsınız.fiyat performans zaten 10 puan,dedikleride çıkarsa ne ala :))

Hande ne kadar bakıyor? Bir de cafe tam olarak nerede?

Evet simdi baktirdim handeye durum analozi gercekten cok iyi cok sira bekliyosunuz ama icimi gercekten rahtlatti cogu seyi bildi 9 gunluk bir sure verdi en yakin tarih bu birde haziran icin bir tarih verdi yigitte haziran icin ayni konuyu solemisdi merakla bekliyorum ayrica hande gercekten cok tatli ben tarit baktirim memnun kaldim dedikleri cikarmi bilmem ama icim rahatladi :) 25 tlye bakiyor tarot veya kahve

cnm 25tl fiyatı kahve ve tarot aynı.adresi: ıhlamur dere cd mısırlı sok. mısırlı sokağı bulunca orda marketler var birine sorarsan gösterirler,ara bir sokakta çünkü ve küçük bir cafe.

Teşekkür ederim :) Ben fazla bilmiyorum da karşı tarafı, bi symbol cafe'ye gidiyodum arada, haritada pek çıkaramadım :)

Merhaba Hanımlar :)) Ben Falcı Marika diye birini arıyorum. Bundan 3 sene önce baktırmıştım ve bugüne kadar olan şeyleri söylemişti. Ama kadın sırra kadem bastı sanki yok bulamıyorum. Arkadaşlarla bir yere çağırmıştık kadını gelmişti ama numarasınada ulaşamıyorum artık. Sadece Kurtuluşda oturduğunu biliyorum başkada birşey bilmiyorum. Tanıyan adını duyan varsa iletişim kuralım lütfen. Bir de Mari ve Elmira diye iki kadından bahsedilmiş forumlarda. Onlarla ilgili bilgi alabilirsem çok sevinirim.

cnm Beşiktaş meydana çok yakın yürüyerek 5-10 dk. cadde bilindik zaten,sokağada o cadde üzerinden giriliyor,mısırlıbahçe sokak diyede geçiyor.

Teşekkür ederim canım, bulamazsam sorup öğrenirim artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…