yiğite de ayhana da baktırdım, tartışmalara girmeyeceğim ama ikisi zıt şeyler söylediler bir durumun geleceğiyle ilgili.. yiğit olacak derken ayhan olmayacak dedi, şimdi hangisine inanacağımı bilemedim kafam karıştı.. bu arada ayhandan çıktığımda feci bir kötü enerji vardı üzerimde, hani olumsuz konuşmasından değil böyle daha soyut bir şey.. yeni yeni atıyorum üzerimden.. ayrıca, belki merak edenler olur diye yazayım; ayhan bana da aynı cümleleri kurdu..
merhaba arkadaşlar ben yiğitede ayhanada baktırdım ikiside farklı söyledi ama en dogru ve güzelini eskiden dejavuda calışan taner söyledi ve o suan cafe tek beşiktaşta çalışıyor bu çocuğun mübtelası oldum hergün gidesim var ama almıyor biraz daha dediklerimi yaşamamı söyledi en iyi falcı arayanlara kesinlikle tavsiye ediyorum
merhaba arkadaşlar ben yiğitede ayhanada baktırdım ikiside farklı söyledi ama en dogru ve güzelini eskiden dejavuda calışan taner söyledi ve o suan cafe tek beşiktaşta çalışıyor bu çocuğun mübtelası oldum hergün gidesim var ama almıyor biraz daha dediklerimi yaşamamı söyledi en iyi falcı arayanlara kesinlikle tavsiye ediyorum
bana atabilirmisiniz telini teşekkürler
Ama bu kadar reklam yeter.
havvayi hic duymamistim. Son donemde birde nerimandan bahsediliyor ama emin olamadim.
Fallarim cikarsa hepinize haber vericem burdan. Ikiside tamamen ayni seyleri dedigi icin umutlanmis durumdayim ama bakalim. Umarim sana da iyi seyler cikmistir
Arkadaşlar internette övülen fal cafelerden birkaç falcıya bugün size bilgi de vereyim diye gittim. Bazıları yoktu. Onları sonra kesfetmeye niyetliyim. İlk Cafe Pen'e gittim. Yeter Hanım izinliymiş. Binnur ve Hatice Hanım vardı. Ben, Binnur'un da iyi olduğunu okuduğum için internetten gelmişken ona baktırayım dedim. Cafe kalabalık değildi. 3-4 masa doluydu. Hiç sıra beklemedim. Kahve ve özellikle sudan huylandım. Mecburen kahveyi içtim. Su bardakta gelmişti. Bir yudum içtim ve bıraktım. Sanki kuyu suyu. Neyse Binnur Hanım'a baktırdım. Orta şeker. 5 üzerinden 3. Sonra Cafe Zade'ye gittim. Armağan Hanım bugün için doluydu ve randevuyla bakıyordu. Oradan elim boş ayrıldım.Daha sonra Kadınlar Kahvesi'ne gitim. Barış ve Remziye'ye baktırdım çünkü Remziye'ye çok sıra vardı ben de boş beklememek için Barış'ın da falı övüldüğünden ona da baktırdım. Hiç sırası yoktu. Pelin Hanım Bugün izinliymiş. Dilek'de çok sıra vardı o da kaldı. Barış'ın falı 1,5-2 5 üzerinden. Remziye Hanım'ın falı ise 5 üzerinden 4. Şimdilik bu kadar
merhaba mademki nedemek için birkaçyerdeki fal cafeye gittiniz birara benimde kafam çok karısıktı sizin dediğiniz falcıların coğuna baktırdım şuan için birinci sırada favorim beşiktastaki cafe tek teki taner ikinci favorim kadınlar kahvesi remziye hn. size tavsiyemdir taneri gerçekten deneyin arkadaslar
teşekkür ederim arkadasım dün sizin yorumunuz üzerine internetten cafe tek besiktaşın numarasını alıp gittim gerçekten şoka girdim ve orada iki falcı vardı taneri denedim adam resmen beni şok etti ve kahve fincanını bile açmadı en son açtı tekrar doğru yönlendirdiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar cafenin numarasını ben buldum 260 81 41
merhaba arkadaşlar evim nişantasında olduğundan beşiktaştaki cafeyi denemek ve merakımdan gittim kendi adıma falı seven biriyim ve taner gerçekten cok basarılıydı reklam değilmiş bu falcıyı deneyebilirsiniz
Ama bu kadar reklam yeter.
*** DİKKAT REKLAM ÇIKABİLİR ***
hiç anlamıyoruz hiç ...
Benden sizlere bir fal deneyimi daha kızlar. Henüz çok yeni, gazetede bir köşe yazarının övmesi üzerine Kadıköyde Sevgi hanıma gittim fal baktırmaya. İnanılmaz sıra bekledik, kahve 30 tarot 30 tl ama ilerde muhakkak zam yapıcaktır yeni açmış cefsini çünkü. Arkadaşıma daha önce çalıştığı yerde bakmış ne dediyse çıkmış ama ben süperdi herşeyi bildi diyemem. Yeni baktırdığım için olur olmaz yorum yapamıcam ama 20 dk filan bakıyor fena da değil. Eskiden cafe rea da çalışırmış ordan bilenleriniz vardır belki.
Selam uzun zamandir yazmiyordum simdi besiktas mi cafe diye biyer var cok met ettiler simdi baktiricam insanlar kuyruk oluyolar bakalim ne dicek :)
Cansucuk mi handeye baktirinca burda yazar misin yorumlarini ltf? Forumda fazla kisi denememis ama ben iki kere baktirdim ve cok isabetliydi, sadece tarihleri bekliyorum daha var. kisileri cok iyi tarif edebiliyor ve soru sormuyor fazla...o kadar kalabaliga ragmen iki falimin ikisinde de ayni seyleri siraladi ki tutarlilik benim icin cok onemli...
Yigit ve Ayhan polemigi kapandi ama o yorumu da yapayim, Yigit bana herkesle ayni seyleri soylemedi ve isabetliydi ama bir ark in yazdigi gibi ben de 100tl lik detayli faldan baktirmistim. Ayhan la ilgili yazilanlar bana soyledikleriyle cok benzer ve standartti, sorularimi da agzima tikti ve enerjimi cekti...demek ki uyusamadik, bir daha gitmeyi dusunmuyorum.
Hande ve Yigit bir olayla ilgili ayni sonucu soyledi ancak tarihleri farkliydi, Ayhan da tam tersini...
Bu durumda bekliyorum ama Hande yi Yigit ten daha cok begendim diyebilirim, kisa sure icinde olaylarin gidisatina etki edecek birsey olduysa bunu da cikarip soyluyor, (iki fal arasinda olmustu ve o yuzden bidaha gittim) 25 tl ye gore oldukca uzun bakiyor ve bastan savmiyor, 50 tl tarot+kahve bakarsa 45 dk yi buluyor, sadece sira beklemesi gercekten cok yipratici!
Simdiki favorim diyebilirim ama gidenler ltf yorumlarini yazsin cok merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?