İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu arada Ankara'da Melek diye birine fal baktiran oldu mu aranizda ? Telefonda bakiyor. 70 lira postahaneye yatiriyorsunuz. Ankara'ya gidebilecekleri davet de ediyor tabi. Tatli dilli, guzel enerjili bir bayan. Baktiraniniz var mi merak ettim.

merhaba arkadaşlar ben yiğitede ayhanada baktırdım ikiside farklı söyledi ama en dogru ve güzelini eskiden dejavuda calışan taner söyledi ve o suan cafe tek beşiktaşta çalışıyor bu çocuğun mübtelası oldum hergün gidesim var ama almıyor biraz daha dediklerimi yaşamamı söyledi en iyi falcı arayanlara kesinlikle tavsiye ediyorum

teşekkür ederim arkadasım dün sizin yorumunuz üzerine internetten cafe tek besiktaşın numarasını alıp gittim gerçekten şoka girdim ve orada iki falcı vardı taneri denedim adam resmen beni şok etti ve kahve fincanını bile açmadı en son açtı tekrar doğru yönlendirdiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar cafenin numarasını ben buldum ...

Son düzenleyen: Moderatör:

Ama bu kadar reklam yeter.

selam kızlar binnaz abla topiğinde takılıyordum ama yiğitle ilgili yazılanlar banada dokundu önce buraya yazmak istedim. Kimseyi suçlamıyorum alcanzar arkadasım hatta ablam tavsiye etti ben baktırdım bir zorlama yok hepimizin beyni var çok şükür ve ben o paraya değermiyi düşünüyordum gerçekten telefondan bakılan bir fal sonucunda ablamda bende baktırdık ablam beğenmedi ben beğendim ama isimlerimiz numaralarımız farklı farklı zamanlarda baktırdık ikimize aynı şeyleri söylemedi. Ben kendini beğendim yine söylüyorum cimriyim belki o an ama beğendim hakkını yemem. Burda yeni üyeliklerin bu insan hakkında konusmasına anlam veremiyorum ben beğendim ablam beğenmedi. Bana falsepeti nesibe tekbaşar telve madamsalu yiğitinde bir dediği cıktı sıralamam ise nesibe,yiğit,madam salu. Fal güven işi biraz yorumcuya güvenmek gerek önce zamanını bekleyin tüm falların birşey deniliyorsa bu öğüt değil kızlar arkadaşlarım öyle sanıyordum cok baktırdım ama gerçek falcı karşımızdakinin isteğinide görebiliyor bu konuda bir numaram nesibedir. ikinci sırada şaşırtan gelişmesi ile yğit geliyor son sırada madam salu herkesin en güzel falları cıksın inşalla

havvayi hic duymamistim. Son donemde birde nerimandan bahsediliyor ama emin olamadim.
Fallarim cikarsa hepinize haber vericem burdan. Ikiside tamamen ayni seyleri dedigi icin umutlanmis durumdayim ama bakalim. Umarim sana da iyi seyler cikmistir

Elmira ve Filiz hanima ulasmam lazim bana acil olarak telefon numaralarini yazabilir misiniz kizlar?

selamlar
yiğit nerede bakar, telefon, adres ve ücret nedir?

Reklam değil miymiş
Üçünüz kafa kafaya vermiş pek güzel reklam yapıyorsunuz oysa

Üyeleri kandıramamışsınız, senaryonuz yetersiz kalmış
--------------------

Ama bu kadar reklam yeter.

*** DİKKAT REKLAM ÇIKABİLİR ***
hiç anlamıyoruz hiç ...

Haklısınız

Hatta alıntılıyim,yorumu böyle.Lalecim burdan bakarsın.

Son düzenleme:
Selam uzun zamandir yazmiyordum simdi besiktas mi cafe diye biyer var cok met ettiler simdi baktiricam insanlar kuyruk oluyolar bakalim ne dicek :)

Selam uzun zamandir yazmiyordum simdi besiktas mi cafe diye biyer var cok met ettiler simdi baktiricam insanlar kuyruk oluyolar bakalim ne dicek :)

Cansucuk mi handeye baktirinca burda yazar misin yorumlarini ltf? Forumda fazla kisi denememis ama ben iki kere baktirdim ve cok isabetliydi, sadece tarihleri bekliyorum daha var. kisileri cok iyi tarif edebiliyor ve soru sormuyor fazla...o kadar kalabaliga ragmen iki falimin ikisinde de ayni seyleri siraladi ki tutarlilik benim icin cok onemli...
Yigit ve Ayhan polemigi kapandi ama o yorumu da yapayim, Yigit bana herkesle ayni seyleri soylemedi ve isabetliydi ama bir ark in yazdigi gibi ben de 100tl lik detayli faldan baktirmistim. Ayhan la ilgili yazilanlar bana soyledikleriyle cok benzer ve standartti, sorularimi da agzima tikti ve enerjimi cekti...demek ki uyusamadik, bir daha gitmeyi dusunmuyorum.
Hande ve Yigit bir olayla ilgili ayni sonucu soyledi ancak tarihleri farkliydi, Ayhan da tam tersini...
Bu durumda bekliyorum ama Hande yi Yigit ten daha cok begendim diyebilirim, kisa sure icinde olaylarin gidisatina etki edecek birsey olduysa bunu da cikarip soyluyor, (iki fal arasinda olmustu ve o yuzden bidaha gittim) 25 tl ye gore oldukca uzun bakiyor ve bastan savmiyor, 50 tl tarot+kahve bakarsa 45 dk yi buluyor, sadece sira beklemesi gercekten cok yipratici!
Simdiki favorim diyebilirim ama gidenler ltf yorumlarini yazsin cok merak ediyorum...

Simdi onumde 6 kisi kaldi sabah acildigi anda geldim ama insanlar disarda bekliyolardi cok met ediliyo bu kadar kalabalik olmasini merak ettim heyecanla bekliyorum bende tarot baktirmayi dusunuyorum baktiinca hemen yazicam yigite bende baktirdim evet bana dedigi ilk tarih cikti dier tarihler nisan ve haziranda

daha önce nişantaşı sembolde bakan bir Hande vardı, daha sonra İsveç e gitti aynı hande mi acaba bilginiz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…