İstanbul'da Fal - Falcılar

Umarım tatlımm .. Bakırköy bize biraz uzak hiçte gitmedim oraya kaybolma ihtimalim var :))) hiç riske atmayaym diyorum tlefonla baktırmak istiyorum ama inş yüzyüze bakmaktan bi farkı yoktur. Sadece tarot bakmıyor sanırım dimi balımm? No içinde teşekkürler :*

canım ben bakırköydeyim o yüzden yüzyüze baktırdım.aslında uzaksa en mantıklısı, önce ara iletişime geç, telde baktır derim. çünkü ben çok okudum memnun kalanları, yüz yüzeden hiç farkı yok diyenleri. tarot ve su bakar. merakla bekliyorum güzel haberlerini :)

Sağol Canım Benim, bakalım ne diyecek ya. Bende merak ettim. Cumartesi aramayı düşünüyorum. Bu aralar baya köklü değişiklikler oıluyor hayatımda bilecekmi Yiğitciğimiz :)))

Sağol Canım Benim, bakalım ne diyecek ya. Bende merak ettim. Cumartesi aramayı düşünüyorum. Bu aralar baya köklü değişiklikler oıluyor hayatımda bilecekmi Yiğitciğimiz :)))

cumartesileri çok yoğun oluyor diye biliyorum canım.zamanı kolla.

Bu yiğit bakırköy de nerde acaba,bende bakırköyde oturuyorum da,
daha önce bir cafe de bakıyordu askerlik şubesin oralar aynı yiğitmi dir acaba.
özel hakkınız varsa telfon numrasını atabilirmisniz
teşekkürler

OZGE_34 meraba,
bu yiğit numarasını özelden atabilirmisn bana rica etsem
bakırköy çok yakınım arayıp gitmek istiyorum da
teşekkürler

Nadine fal baktıranınız var mı? Varsa bana yazabılır mısınız?
Haftalardır fal ıcın randevu almak ıstıyorum bırturlu vermıyor?
Bılgnız varsa bana yazarsanız sevınırım.tesekkurler

canım yiğitin evine mi gidip baktırdın ?

Uzun zaman sonra tekrar merhaba arkadaşlar.

Ben size yuzyuze tanısma fırsatı bulamadıgım ama telefonda baktıgında bile muthis yorum yapan birini onermek istiyorum.
Bu kişiyle ben bir arkadaşım vesilesiyle, arkadaş hatrına yani telefonda iletisim kurdum.
Aldatıldıgımı ilk ondan ogrendim ihtimal vermezken. Ve evet bir hafta icinde tum gercekler ortaya cıktı. Kadının tipini falan herseyini tarif etti bana.
Guzel zamanlar gecirmiyorum elbette ama en azından iliskiyi ucuz atlatmısım diyebiiliyorum.

Kendisi yogun bir arkadas. Surekli ucakla farklı illere gidip bakıyor bildigim kadarıyla. Fiyatla ilgili bir fikrim yok. Telefonu var ben de verebilirim. Kabul eder mi onu da bilmiyorum. Ya da fb tan ulasabilirsiniz ona. Link veremiyorum burada sanırım degil mi?

Cok fazla konularda yorum yapmamısımdır o yuzden forumu da unuttum. Ozel mesaj atabiliyormuydum bilmiyorum :))

Yani en azından link ya da telefon yazabiliyosak buraya bilgilendirin beni ki hemen size ulastırayım.

sorularıma cvp verdiiniz için tesekkurler, yiğit, melek,Andaç,fıruze hep aynı şeyi soyledı beklıcem artık:) bu arada bakıkoyde emel cafede mına hanım varmış bılgısı olan??

evet canım ilk arkadaşla gitmiştik. sonra ben tekte gittim.sıkıntı yok.yiğit iyi biridir.

herşeyi yazıyorsunuz da şu yiğitin numarası defalarca sormama rağmen bir kişi cevaplamadı... kolombiya rica etsem özelden yazabilirmisin?? yada sana mail vereyim buraya mesaj atabilirsen sevinirim..
ozgee2@hotmail.com şimdiden teşekkürlerrrrrr...

bana özelden linkini ve tlfnunu yollarmsn cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…