- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Yigit 2 hafta sonra arayacak demisti dedigi oldu...ki bir yildir aramiyordu...mert de nokta atisiyla aradigi tarihi vermis ve bu tarihte guzel bir gelisme olacak demis...ki oldu...tesaduf mu bilemyrm ama oldu arkadaslaryiğit'i bekliyorum ... sizde çıkmasına sevindim. biraz detaylı paylaşır mısınız.çok özel değilse.
Yigit 2 hafta sonra arayacak demisti dedigi oldu...ki bir yildir aramiyordu...mert de nokta atisiyla aradigi tarihi vermis ve bu tarihte guzel bir gelisme olacak demis...ki oldu...tesaduf mu bilemyrm ama oldu arkadaslar
Yigit 2 hafta sonra arayacak demisti dedigi oldu...ki bir yildir aramiyordu...mert de nokta atisiyla aradigi tarihi vermis ve bu tarihte guzel bir gelisme olacak demis...ki oldu...tesaduf mu bilemyrm ama oldu arkadaslar
merhaba.. La porte cafede ki olan yiğit mi acaba ?
La Prote deki Ayhan sekerim ama insanlar begenmemis. Yigit telefonda veya evinde bakiyor.
bende heveslendim baktırmak için ama bu falcı konularında acemiyim diyebilirim,Yiğiti çok övenler oldu ona baktırmayı düşünüyorum bende canım. Yiğit ne kadara bakıyor ve kendi evinde mi bakıyor tatlım ?
50 tl ye bakiyor, kendi evinde bakiyor ve evi zannimca Bakirkoyde. Ben telefonda baktirmistim.
50 tl ye bakiyor, kendi evinde bakiyor ve evi zannimca Bakirkoyde. Ben telefonda baktirmistim.
randevu alabiliyor muyuz nasıl bakıyor
Merhaba Hanımlar :)) Ben Falcı Marika diye birini arıyorum. Bundan 3 sene önce baktırmıştım ve bugüne kadar olan şeyleri söylemişti. Ama kadın sırra kadem bastı sanki yok bulamıyorum. Arkadaşlarla bir yere çağırmıştık kadını gelmişti ama numarasınada ulaşamıyorum artık. Sadece Kurtuluşda oturduğunu biliyorum başkada birşey bilmiyorum. Tanıyan adını duyan varsa iletişim kuralım lütfen. Bir de Mari ve Elmira diye iki kadından bahsedilmiş forumlarda. Onlarla ilgili bilgi alabilirsem çok sevinirim.
Yiğit mi daha iyi Ayhan mı sizce? Yiğit'e gitmiştim fena değildi ama ayhanı denemedim. bu arada şimdiye kadar en çok etkilendiğim falcı Çorum'daki Yasemin Hanım, telefonla bakıyor. bilen var mı aranızda? gerçekten baya iyiydi.
Ayhan'da yaşadığım hayal kırıklığından sonra fala tövbe etmiştim fakat Yiğit'i çok merak ediyorum. Aylardır tek bi olumsuz yorum yapılmadı hakkında. Yiğit ne kadara bakıyor kızlar? Bide ayrıldığınız sevgilinizle barışacağınızı söyleyipte barıştığınız oldu mu? :)
Telefon no'su mevcutsa özelden atar msıınız?
ayhana'a gitmeye gerek yok.ben size söyleyim ne söyleyeceğini. çünkü yorumlardan anlaşıldığı gibi herkese aynı şeyi söylemiş.ben de dahil olmak üzere, bana da burda yazılanları söylemişti, tam bir hayal kırıklığı.yiğit'ten memnunum ama. bir çok dediği çıktı.öncekilerden kızlar yazmıştı sanırım.bir çok kişi aradı verdiği tarihte dedi, bilemiyorum :)
Canımm Ayhan'a 2 kez gittim ve her gittiğimde aynı şeyleri söyledi. Burada söylediklerini sıralayınca bi çok kişi aynı şeyleri onlarada söylediklerini belirtti. Ayrıca söyledikleri ile her seferinde moralimi bozdu. Asla gitmeyeceğim ona. Yok hiç bi çabası yok .. zaten olmayacakmış ..2 ay sonra hayatıma birini alacakmışım. hep klişe şeyler. O yüzden Ayhan'dan yana umudum yok Yiğit'e baktırmak istiyorum. Tel nosunu biliyorsan yollar mısın tatlım bide oda mı 50 ye baklıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?