İstanbul'da Fal - Falcılar

Bence yıgıt çok ıyıydı.. Arkadaşlar şimdi emel cafeden cıktık katına baktırdık ve yıkıldık 200 tl verdık katına 100 tl imiş yuhhh içimize oturdu. Gıdersenız tarot ve kahve baktırın o 40 mış bız sormadık 😳😳

Son düzenleme:

cafe Milano da sanırım 200tlye bişe bildimi bari cnm,çok vermişsinz yaa

Canım sen hiç sormadin. Görmedim. Ben ilgilenenlere yardımcı olmaya çalıştım. Neyseki oldu sanırım. :)

ben de numarayı alabilir miyim rica etsem

Mari yi bulamadim ben aylardirrrrr. Sirra kadem basti kadin, muthis bakardi da yok ortalarda.  eskilerden bakan kalmadi. benim bahsettigim mari ermeniydi. Sizin de bahsettiginiz ayni kisimi acaba!

evet ermeniydi ama sizin gibi bende bulamıyorum. Muhteşemdi. Son üç senedir söylediği herşeyi yaşadım diyebilirim.

Cafenin adı emel... Mia galıba adı?ıyı cok tatlı bı kız ama 200 baktırdık arkım memlun kaldı ben 200 e yandım hala yanıyorumm

Kısa kıvırcık saçlı toplu bır kadınmıydı marı?? Taç takardı hep saçına!!! Ondan mı bahsedıyosunuz acaba??

canım bana da özelden nosunu yazar mısın ?

Cafenin adı emel... Mia galıba adı?ıyı cok tatlı bı kız ama 200 baktırdık arkım memlun kaldı ben 200 e yandım hala yanıyorumm

Evimde kaldı gunlerce aılemızın bır parcasıydı dunya tatlısıdır. Sonra koptuk ama ben telını araştırıyorum ilk buldugumda yazarım bende bı telı var gecenlerde aradım caldı ama yurtdışı gıbıydı

Merhaba yeni üyeyim son günlerde sıkıntılı bir devre geçiriyorum rica etsem yiğitin telefon numarasını bana da yollarmısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…