- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Bence yıgıt çok ıyıydı.. Arkadaşlar şimdi emel cafeden cıktık katına baktırdık ve yıkıldık 200 tl verdık katına 100 tl imiş yuhhh içimize oturdu. Gıdersenız tarot ve kahve baktırın o 40 mış bız sormadık 😳😳
herşeyi yazıyorsunuz da şu yiğitin numarası defalarca sormama rağmen bir kişi cevaplamadı... kolombiya rica etsem özelden yazabilirmisin?? yada sana mail vereyim buraya mesaj atabilirsen sevinirim..
ozgee2@hotmail.com şimdiden teşekkürlerrrrrr...
Uzun zaman sonra tekrar merhaba arkadaşlar.
Ben size yuzyuze tanısma fırsatı bulamadıgım ama telefonda baktıgında bile muthis yorum yapan birini onermek istiyorum.
Bu kişiyle ben bir arkadaşım vesilesiyle, arkadaş hatrına yani telefonda iletisim kurdum.
Aldatıldıgımı ilk ondan ogrendim ihtimal vermezken. Ve evet bir hafta icinde tum gercekler ortaya cıktı. Kadının tipini falan herseyini tarif etti bana.
Guzel zamanlar gecirmiyorum elbette ama en azından iliskiyi ucuz atlatmısım diyebiiliyorum.
Kendisi yogun bir arkadas. Surekli ucakla farklı illere gidip bakıyor bildigim kadarıyla. Fiyatla ilgili bir fikrim yok. Telefonu var ben de verebilirim. Kabul eder mi onu da bilmiyorum. Ya da fb tan ulasabilirsiniz ona. Link veremiyorum burada sanırım degil mi?
Cok fazla konularda yorum yapmamısımdır o yuzden forumu da unuttum. Ozel mesaj atabiliyormuydum bilmiyorum :))
Yani en azından link ya da telefon yazabiliyosak buraya bilgilendirin beni ki hemen size ulastırayım.
ben de numarayı alabilir miyim rica etsem
Mari yi bulamadim ben aylardirrrrr. Sirra kadem basti kadin, muthis bakardi da yok ortalarda.  eskilerden bakan kalmadi. benim bahsettigim mari ermeniydi. Sizin de bahsettiginiz ayni kisimi acaba!
Ben size yuzyuze tanısma fırsatı bulamadıgım ama telefonda baktıgında bile muthis yorum yapan birini onermek istiyorum.
Bu kişiyle ben bir arkadaşım vesilesiyle, arkadaş hatrına yani telefonda iletisim kurdum.
Aldatıldıgımı ilk ondan ogrendim ihtimal vermezken. Ve evet bir hafta icinde tum gercekler ortaya cıktı. Kadının tipini falan herseyini tarif etti bana.
Guzel zamanlar gecirmiyorum elbette ama en azından iliskiyi ucuz atlatmısım diyebiiliyorum.
Kendisi yogun bir arkadas. Surekli ucakla farklı illere gidip bakıyor bildigim kadarıyla. Fiyatla ilgili bir fikrim yok. Telefonu var ben de verebilirim. Kabul eder mi onu da bilmiyorum. Ya da fb tan ulasabilirsiniz ona. Link veremiyorum burada sanırım degil mi?
Cok fazla konularda yorum yapmamısımdır o yuzden forumu da unuttum. Ozel mesaj atabiliyormuydum bilmiyorum :))
Yani en azından link ya da telefon yazabiliyosak buraya bilgilendirin beni ki hemen size ulastırayım.[/QUOTE
Bana da numarasini özelden yazabilirmisiniz?
bana da telini verir misin
telefonda bkımm mı emen alabilirmiyim numarasınıı :))))
bende gitmek istiyorum bana da adresini verebilir misin canım benim[/
özelden yazıyorum canım, baktırdıktan sonra bekliyoruz ama :)
canım benim teşekkür ederim tamam baktırdıgımda sizinle paylaşıcağım tabiki :)))
Yani en azından link ya da telefon yazabiliyosak buraya bilgilendirin beni ki hemen size ulastırayım.
canım bana da özelden nosunu yazar mısın ?
ben de numarayı alabilir miyim rica etsem
Ozelden cevaplayamıyorum ne yazik ki. Siz en iyisi bana maillerinizi bildirin kızlar. Oradan yazayım.
Ozel mesaj atamıyorum tahmin ettigim uzereMail adresi falan verebiliyorsanız eger, mail atayım size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?