Canım sen hiç sormadin. Görmedim. Ben ilgilenenlere yardımcı olmaya çalıştım. Neyseki oldu sanırım. :)
şubat'la ilgili bir beklentiniz vardı yiğit'in söylediği, gerçekleşti mi?
yiğit bana şubat ayı ile ilgili bir kaç şey söylemişti. çoğu çıktı.bir tanesi çıkmadı.ama ona da uzayabilir demişti. mart'ta da çıkmazsa sorarım yiğit' e :)
Canım sen hiç sormadin. Görmedim. Ben ilgilenenlere yardımcı olmaya çalıştım. Neyseki oldu sanırım. :)
attım cnm numarayı özelden.
Reklam değil miymiş
Üçünüz kafa kafaya vermiş pek güzel reklam yapıyorsunuz oysa
Üyeleri kandıramamışsınız, senaryonuz yetersiz kalmış
--------------------
Haklısınız
ben ona iki kez gittim ve imkanı yok dediğim her şeyi yaşadım ve bir çok arkadaşımıza yonlendirdim herkes çok memnun suan yüzük olayı demişti sevgililer gününde oda oldu inanamiyorm benim için tek falcidir size bakış tarzıni bilemem ama ben çok memnunum o yüzden tek falcimdir.aile içindeki hiç kimseye soylemedigimiz bir konuyu bilmesi beni çok sasirrti dediklerini yaşadığım için ben ve arkadaşlarım memnun.
lütfen yiğitin telefonu gönderebilirmisiniz
özelden gönderdim canım.
Meraba bugun tekrar fal baktircam cafe tekteki tariktan bahsetmissiniz nasil yeri besiktasta sanirim ama nerde ve kaca bakiyor :)
Kizlar tekrr fal baktiricam hafta sonu ama karar veremiyorum kime baktirsam diye yigite 1 ay once baktirdim handeye pazartesi baktrdim kime baktirmaliyim ?
bugun bir takım gelişmeler tel edince gelen ayhanın dedigi yönde oldu maalesef
Hande den memnun kaldın mı şekerim?
bugun bir takım gelişmeler tel edince gelen ayhanın dedigi yönde oldu maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?