kolombiya bana yiğitin numarasını ve adresini özelden yollar mısın? denemek istiyorum, denedikten sonra yorumlarımı paylaşırım burada:)
Kızlar bir çoğunuza verdim yiğit in numarasinı. Kayboldunuz.baktirabildiniz mi naptiniz? :)
hangi hande nerede
evet ermeniydi ama sizin gibi bende bulamıyorum. Muhteşemdi. Son üç senedir söylediği herşeyi yaşadım diyebilirim.
dediği yönde olmayanlar kimdi canım
Telefonda bakıyor muymuş biliyor musun?
Bulursan bana da haber verirsin degilmi canim, ben bulursam haber veririm. Arkadaslik istegi gondereyimmsana, irtibati kesmeyelim...
yiğitin nosunu isteyen arkadaşlara sesleniyorum.nerdesiniz?
aynen angel'immmm ben de çok heveslenmiştim ama serviste bizim çaycıların konuşmasını duyduktan sonra resmen soğudum!!! talin de berbattı...
yakında nişantaşı'na geçicem alışverişe annemsiz tek gidersem eğer o zaman symbol hande'yi denicem. yazarım... annemle gidersem olmazzz:52
hande nasıldı?
Ama bu kadar reklam yeter.
Besiktas mi cafedeki ama onceden nisantasi semboldeymis isvicreye gitmis daha sonra simdi annesiyle beraber besiktasta mi cafedeler :)
canım nerde besıktastaa burasıı ? ben handeye baktırmıstım eskıden bılıyoo bana enerjısı tutmustu yanı bakalım yerı yakınsa gıdebılırım =))
anı biliyorlar sanırım geleceği bilceklerini sanmıoyum...sizinki nasıldı
ben cok eskıden baktrırmıstım ama bellı baslı seyler cıkmstı gelecek tabıkı cogu bılemıyo ztn fala ınanmıa falsızda kalma ben ztn sanal fala sardım unuttum normal fal baktırmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?