İstanbul'da Fal - Falcılar

Ahh ah bu topicle bu bahar aylarini ne kadar bekledik değilmi?Hepimize hayirli uğurlu olsuuuunnnn......

yiğitin nosunu isteyen arkadaşlara sesleniyorum.nerdesiniz?

Aynen ya,Yiğit'e fal baktıranlar,memnun kaldık ya da kalmadık farketmez ,hepimiz fal kardeşiyiz.E bahar ayları diye kendimizi yedik,bahar aylarıda geldi.Ben bahar aylarinin tamamlanmasini beklemek zorundayim yorum için.Sizlerden bekliyorum güzel haberleri.Gelsin yorumlar....

anı biliyorlar sanırım geleceği bilceklerini sanmıoyum...sizinki nasıldı

ben cok eskıden baktrırmıstım ama bellı baslı seyler cıkmstı gelecek tabıkı cogu bılemıyo ztn fala ınanmıa falsızda kalma ben ztn sanal fala sardım unuttum normal fal baktırmayı

ben cok eskıden baktrırmıstım ama bellı baslı seyler cıkmstı gelecek tabıkı cogu bılemıyo ztn fala ınanmıa falsızda kalma ben ztn sanal fala sardım unuttum normal fal baktırmayı

ya işte olasılıkllar dahilinde anı tuttrp geleceği de ona göre atıyorlar...an konusunda bişi diyemem ama gelecek tamamen atıp tutturma meselesi:)

bakırköy mos kafede fal baktıran var mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…