İstanbul'da Fal - Falcılar

canım nerde besıktastaa burasıı ? ben handeye baktırmıstım eskıden bılıyoo bana enerjısı tutmustu yanı bakalım yerı yakınsa gıdebılırım =))

Besiktasta acik adres olarak bilmiyorum ama twiggyi biliyosaniz eger dumduz yuruceksiniz ordan merdivenler var besiktas unludur o merdivenler hemen merdivenlerin kosesinde :) malesef tarif edemiyorum tam :/

merhabalar, ben sitede yeni üye olduğum için henüz mesaj hakkım bulunmuyor. Acaba rica etsem bana kurtulus taki falcı melahatin numarasını mesaj atabilir misiniz? her yeri aradım taradım bulamıyorum (

Canım numarasını bende alabilir miyim ?

Yiğit sarışın bi çocuk sanırm ben ona baktırmıştım baya oldu ama bana dedikleri çıkmamıştı kısa tarihler verdi yok anam şimdi nerde baktığını bilmiyortm o kadar yazıldığına göre merak ediyor insan kaç tl bakıyor ?

Kolombiya tatlım yiğit ne falı bakiyor ne kadara bakıyor? Sen hangi falı önerirsin?

canım sen yenisin galiba ama inan çok yorum yaptım. bakırköyde evinde ya da telefonda bakıyor. telefonda da iyi hiç bir farkı yok. burdan isteyen bir çok arkadaşa da verdim nosunu.sana da özelden yazıcam. ben memnunum 3 kez baktırdım. tarot ve su. 50 tl.bir kere de kahve ve tarota baktırmıştım 40 tl. 100 tl lik bir paketi varmış daha detaylı. onu hiç denemedim.bende çok iyiydi. tavsiye üzerine gittim. bir çok arkadaşımı da gönderdim. beğendiler.ama beğenmeyen de var sanırım topikte .geneli olumlu. yiğit'e kötü diyemem.haksızlık olur.ve şu an gideceğim tek falcı o diyebilirim. birazda enerji işi sanırım.siz de deneyebilirsiniz tabiki .

Bende denicem canım baktırır baktırmaz yazıcam. İlk sefer için kahve suyumu yoksa kahve tarotumu önerirsin bana? Hangisine baktırıyım?

Su an 50 tl ye bakiyor,birde tum fal cesitlerine birden 100 tl ye bakiyor..Belki baska Yigittir seninki.Bi donem Yigitler burda da cok karisti cünkü.
,

Kızlar Merhaba. Şimdi Yiğite havale işlemi yapacaktım fakat bana verdiği şube kodu Malatya ya ait bide farklı bi isim soyisim söyledi. Parayı yatırmadan önce size sormak istedim. Telefonla baktıran arkadaşlar acil cevap bekliyorum sizdenn

canım verdiğim numaradan ulaşmadın mı, yiğit çok cana yakın, kibar biridir. farklı hesap vermiş olabilir.

Kızlar verilen no biraz bana garip geldi, Şube kodu malatya ve Bambaşka bi isim. O yüzden araştırmak istedim parayı yollamadan önce. Dejavu cafeyi aradım ve böyle birşey olabilir mi dedim, hayır mümkün değil dediler. Peki numarasını teyit edelim dedim, numarasını kesinlikle vermemiz yasak dedi. Ama ben Kadınlar Kulübünden arıyorum numarasını bulup aldım dedim, bu imkansız dedi. Bende şok oldum numarasının son 4 rakamını söyleyeyim bari bu şekilde teyit edelim dedim. Söyledim no'yu hayır kesinlikle bu değil toplamda da 1 numarası var dedi. Diyeceğim o ki dikkat edin. Ben vazgeçtim baktıracaksam da gidip cafede baktırırım. Gözünüz açık olsun kızlaaarrr !!!!!!!

Evet, Yiğit denerek verilen banka hesap numarası ve verilen telefon numarasını bende bekliyorum hanımlar, ortada dolandırıcılık varsa bu suçtur ve ortaya çıkması gerekiyor, biz buraya fal bölümünü dolandırılmanız için açmadık.

Özelden dağıtılan telefon numarası ve fal baktırmak için para yatırdığınız hesap numarası bilgilerini özelime atın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…