İstanbul'da Fal - Falcılar

başından yanlış anlamışsın sen, dejavu cafedeki yiğit başka, onu da biliyorum ayhan tarzı var.bi kere gittik arkadaşla beğenmedik. bizim bahsettiğimiz başka, nerde takıldın anlamadım.numara yanlış değil. ayrıca bizim yiğit evinde ve telefonda bakıyor . topikteki önceki yorumlara göz at istersen canım.

arkadaş yiğitleri karıştırdı sanırım, ondan kaynaklanıyor sıkıntı. ben kaç kez baktırdım.burdan da bir sürü bakanların yorumlarını okudum. dolandırıcılık olduğunu düşünmüyorum. sonuçta bizi de zan altında bırakıyor bu tarz fevri yorumlar. numara isteyen arkadaşlara numara verdik ki herkes kendi istedi. yiğit üstelik burdan müşteri istememesine rağmen.ısrar edip özelden yazdınız verdik. ama yani olanı biteni dikkatlice okumadan insanları hemen suçlamayın, yorumlarınıza da biraz dikkat edin arkadaşlar, burası biraz amacı dışına çıktı ve açıkcası pişman oldum kendi adıma numarasını verdiğime. iyilikten maraz doğuyor. üzüldüm gerçekten.

Lütfen siz burda hangi Yiğit'ten bahsettiğinizi tekrar bir dile getirir misiniz? Çünkü bir karışıklık varsa bunun düzeltilmesi gerekir.

Kusura bakmayın ama burda birçok fal bakan kişinin reklamı da yapılıyor, yasak olmasına rağmen, biz hertürlü şikayeti değerlendirmek zorundayız.
Ortada bir suç varsa bu da ortaya çıkmalı, yoksa da insanlar özellikle telefondan vb fal baktırıp para yatırırken dikkatli olması gerektiğinin bilincine varır, sonuçta burda falcı adı sorup fal baktırmak isteyenler gayet iyi niyetli insanlar, ortada bir karışıklık olduğunda bilmekte hakları.

Evet kendince haklı olabilir hiç baktirmayanlar, ama topige sonradan katıldıkları için önceki yorumları kaçırmışlar. Ben önceden telve cafe ve Arzuhal cafede çalışan ama şu an evinde ve telefonda bakan yigitten bahsediyorum sarışın diyeyim..dejavudaki ile alakası yok.ikisine de baktirmis biri olarak tekrar ve tekrar söylüyorum. Ayni kişi değiller. ....

Su an 50 tl ye bakiyor,birde tum fal cesitlerine birden 100 tl ye bakiyor..Belki baska Yigittir seninki.Bi donem Yigitler burda da cok karisti cünkü.
,

Tamam arkadaş söyledi bu emelim Cafe'de çalışan yiğitmiş sanırım bakırky de gitmediğim falcı kalmadığı için biliyorum 50 tl vermem açıkcası o kdar da aman aman biri değil anlayacağınız herkesin kendi düşüncesi ama biraz abartmış belli

Dün yiğite evinde fal baktırdm elektriği çok yüksek düzgün tatlı hoş sohbetli bir insan...Ğeçmiş ve anda çok iyiydi mayıs ve haziran ayına zaman verdi ama onun olacak dedigi benim için imkansız hiç ihtimal vermiyorum ama inşallah dedigi gibi olur.

Arkadaşlar Yiğitin verdiği hesap no ve isim doğru Malatya ben o hesaba yatırdım ve baktırdım.

bu zamana kadar çok falcıya gitmiş bulundum inandığımdan değil, ama bazen tanımadığımız insanlardan bir şeyler duymak istiyoruz. yiğit beni tarot'un gücüne inandırdı. ben sustum o anlattı. yiğit'e tavsiye üzerine gittim. sonrasında da 3 kez gittim, annem ve teyzem de baktırdı. 8 di sanırım arkadaşım gitti, ve beğenmedim diyen daha olmadı. bizzat söylediği şeyleri yaşadım. beklediğim tek bir şey var. topiktede olumlu olumsuz sayısız yorum okudum ama devede kulak kalır olumsuz yorumlar. enerji işi belki de inanıyorum. herkeste başarılı olacak diye bir şey yok doğal olarak. yiğit benim babamın oğlu değil, reklam hiç değil inanın müşteri ihtiyacı yok çünkü. en son konuştuğumda istemiyordu bile enerjim düşüyor, tanımadığım insanlara da bakmak istemiyorum dedi. ama ben özelden ısrarla yazanlara numarayı vermiş bulundum , kimse için bu zamana kadar da böyle yorum yapmadım. daha öncesinde de söylenmişti aslında. abartmaksa abartmalıyım o zaman üzgünüm kızlar. bu benim fikrim. umarım siz de enerjinizin tuttuğu tarot yorumcusuyla karşılaşırsınız.

yıgıtten baska falcılar duymak ıstıyorm artık???

Aynen, Yiğit Yiğit sıkıldım kaç haftadır, hatta aydır. Yok mu başka falcı? Mesela Hande, gitmeye değer mi? Ya da kadıköyde iyi bir falcı var mı?

Son düzenleme:

ya size zahmet numarasını yollarmısınız? geçende istedim görmedi heralde arkadaşımız...

yaa zahmet olmazsa banada yollamısınız? gitmek istiyorum...

Aynen, Yiğit Yiğit sıkıldım kaç haftadır, hatta aydır. Yok mu başka falcı? Mesela Hande, gitmeye değer mi? Ya da kadıköyde iyi bir falcı var mı?

aynen yıgıt we yıgıtı owmekten bıkmayan yenı uyeler artık bıktık baska falcılardan bahsedın lutfen kadıkoyde ıyı bı falcı bulamadım maleseff angel nostro damus tıryakı bı kac yer daha war ole gıttıgım ama malesf beklentının altında hepsı

Beşiktaş symbolde can ı denemeyenler deneyebilir bence gayet başarılı

Sembol nişantaşı mı? Beşitaşmı? Egrr beşıktaşsa nerde ve tel açıp randevumu alıcaz???

Andaçç bakırkoy laf cafe.. İşle ılgılı sıkıntı diz boyu martın ılk haftso demişti f harflı bırı yardım edıcek dedı.. Hç ihtmal vermeden cıktım insan olarak severım dıye andacı boşver dedım sonra bugun fırat bey dıye bırı işimdekı sıkntı ıcın aradı:)))))) şok😳martın ıkıncı haftası îçin bişy dedı oda cıkarsa hbr verırım..

Aşk hayatı çıktı mı şekerim iş hayatı derdim değil

ben burdan tek bir kişinin tavsiyesi üzerine Beşiktas Mi cafe Hande'ye gittim ve çok memnun kaldım burdada kaç kere yazdım,kimse dikkate almadı gidip bir deneyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…