Kızlar verilen no biraz bana garip geldi, Şube kodu malatya ve Bambaşka bi isim. O yüzden araştırmak istedim parayı yollamadan önce. Dejavu cafeyi aradım ve böyle birşey olabilir mi dedim, hayır mümkün değil dediler. Peki numarasını teyit edelim dedim, numarasını kesinlikle vermemiz yasak dedi. Ama ben Kadınlar Kulübünden arıyorum numarasını bulup aldım dedim, bu imkansız dedi. Bende şok oldum numarasının son 4 rakamını söyleyeyim bari bu şekilde teyit edelim dedim. Söyledim no'yu hayır kesinlikle bu değil toplamda da 1 numarası var dedi. Diyeceğim o ki dikkat edin. Ben vazgeçtim baktıracaksam da gidip cafede baktırırım. Gözünüz açık olsun kızlaaarrr !!!!!!!
Evet, Yiğit denerek verilen banka hesap numarası ve verilen telefon numarasını bende bekliyorum hanımlar, ortada dolandırıcılık varsa bu suçtur ve ortaya çıkması gerekiyor, biz buraya fal bölümünü dolandırılmanız için açmadık.
Özelden dağıtılan telefon numarası ve fal baktırmak için para yatırdığınız hesap numarası bilgilerini özelime atın lütfen.
arkadaş yiğitleri karıştırdı sanırım, ondan kaynaklanıyor sıkıntı. ben kaç kez baktırdım.burdan da bir sürü bakanların yorumlarını okudum. dolandırıcılık olduğunu düşünmüyorum. sonuçta bizi de zan altında bırakıyor bu tarz fevri yorumlar. numara isteyen arkadaşlara numara verdik ki herkes kendi istedi. yiğit üstelik burdan müşteri istememesine rağmen.ısrar edip özelden yazdınız verdik. ama yani olanı biteni dikkatlice okumadan insanları hemen suçlamayın, yorumlarınıza da biraz dikkat edin arkadaşlar, burası biraz amacı dışına çıktı ve açıkcası pişman oldum kendi adıma numarasını verdiğime. iyilikten maraz doğuyor. üzüldüm gerçekten.
Lütfen siz burda hangi Yiğit'ten bahsettiğinizi tekrar bir dile getirir misiniz? Çünkü bir karışıklık varsa bunun düzeltilmesi gerekir.
Kusura bakmayın ama burda birçok fal bakan kişinin reklamı da yapılıyor, yasak olmasına rağmen, biz hertürlü şikayeti değerlendirmek zorundayız.
Ortada bir suç varsa bu da ortaya çıkmalı, yoksa da insanlar özellikle telefondan vb fal baktırıp para yatırırken dikkatli olması gerektiğinin bilincine varır, sonuçta burda falcı adı sorup fal baktırmak isteyenler gayet iyi niyetli insanlar, ortada bir karışıklık olduğunda bilmekte hakları.
Su an 50 tl ye bakiyor,birde tum fal cesitlerine birden 100 tl ye bakiyor..Belki baska Yigittir seninki.Bi donem Yigitler burda da cok karisti cünkü.
,
arkadaş yiğitleri karıştırdı sanırım, ondan kaynaklanıyor sıkıntı. ben kaç kez baktırdım.burdan da bir sürü bakanların yorumlarını okudum. dolandırıcılık olduğunu düşünmüyorum. sonuçta bizi de zan altında bırakıyor bu tarz fevri yorumlar. numara isteyen arkadaşlara numara verdik ki herkes kendi istedi. yiğit üstelik burdan müşteri istememesine rağmen.ısrar edip özelden yazdınız verdik. ama yani olanı biteni dikkatlice okumadan insanları hemen suçlamayın, yorumlarınıza da biraz dikkat edin arkadaşlar, burası biraz amacı dışına çıktı ve açıkcası pişman oldum kendi adıma numarasını verdiğime. iyilikten maraz doğuyor. üzüldüm gerçekten.
yıgıtten baska falcılar duymak ıstıyorm artık???
Dün yiğite evinde fal baktırdm elektriği çok yüksek düzgün tatlı hoş sohbetli bir insan...Ğeçmiş ve anda çok iyiydi mayıs ve haziran ayına zaman verdi ama onun olacak dedigi benim için imkansız hiç ihtimal vermiyorum ama inşallah dedigi gibi olur.
canım sen yenisin galiba ama inan çok yorum yaptım. bakırköyde evinde ya da telefonda bakıyor. telefonda da iyi hiç bir farkı yok. burdan isteyen bir çok arkadaşa da verdim nosunu.sana da özelden yazıcam. ben memnunum 3 kez baktırdım. tarot ve su. 50 tl.bir kere de kahve ve tarota baktırmıştım 40 tl. 100 tl lik bir paketi varmış daha detaylı. onu hiç denemedim.bende çok iyiydi. tavsiye üzerine gittim. bir çok arkadaşımı da gönderdim. beğendiler.ama beğenmeyen de var sanırım topikte .geneli olumlu. yiğit'e kötü diyemem.haksızlık olur.ve şu an gideceğim tek falcı o diyebilirim. birazda enerji işi sanırım.siz de deneyebilirsiniz tabiki .
Aynen, Yiğit Yiğit sıkıldım kaç haftadır, hatta aydır. Yok mu başka falcı? Mesela Hande, gitmeye değer mi? Ya da kadıköyde iyi bir falcı var mı?
Andaçç bakırkoy laf cafe.. İşle ılgılı sıkıntı diz boyu martın ılk haftso demişti f harflı bırı yardım edıcek dedı.. Hç ihtmal vermeden cıktım insan olarak severım dıye andacı boşver dedım sonra bugun fırat bey dıye bırı işimdekı sıkntı ıcın aradı:)))))) şok😳martın ıkıncı haftası îçin bişy dedı oda cıkarsa hbr verırım..
aynen yıgıt we yıgıtı owmekten bıkmayan yenı uyeler artık bıktık baska falcılardan bahsedın lutfen kadıkoyde ıyı bı falcı bulamadım maleseff angel nostro damus tıryakı bı kac yer daha war ole gıttıgım ama malesf beklentının altında hepsı
Sembol nişantaşı mı? Beşitaşmı? Egrr beşıktaşsa nerde ve tel açıp randevumu alıcaz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?