İstanbul'da Fal - Falcılar

Pazar işim gücüm yok , fal istiyorum artık yiğiti ya da burağı hangisini yakalarsam baktırıcam.
hayatımda ki motonluk sıktı , 1,5 aydır fal baktırıcam diyorum ona bile üşeniyorum

Pazar işim gücüm yok , fal istiyorum artık yiğiti ya da burağı hangisini yakalarsam baktırıcam.
hayatımda ki motonluk sıktı , 1,5 aydır fal baktırıcam diyorum ona bile üşeniyorum

Fal sepeti Meleği denedin mi veya Binnaz Abla Firuze

çıktı mı peki söyledikleri

hmm ben sanki bir kısmı çıktı diğerine zaman var die hatırlamıştım yanlış oldu

O yigit icindi yigit yakin bir tarih vermisdi 9 gubluk o cikti ama yigitte subat icin cok guzel gecicek dedi ama bu subat benim icin felaketti bakalim yigit nisan ve haziran icin tarih verdi handede haziran icin tarih verdi

Numarasini yazabilirmisiniz acaba

Arkadaslar bu arada bayadir takip ediyorum bu forumu daha oncede yazmistim . Nil Hanimdan baska bildiginiz yildizname bakan kimse varmi ? Benim lisedeyken bi arkadaşım baktirmisti halan trafik kazasinda ölüyo demis bakan hoca ve dedigi aynen cikti. Hayatinizla ilgili eb kritik en onemli anlari soluyolarmis. Ben cok kisiye fal baktirdim istanbulda fal baktirmadigim kimse kalmadi en son Cafe Laf Çigdem e baktirdim. Nisan da işe girceksin dedi cikarsa solerim.. Ama Yildizname bakan iyi bi hoca bulsak fallara gerek kalmaz. Hayatinla ilgili tum onemli anlari ; evlenecegin insani , iş hayatinda ki basarilarini , dostunu dusmanini , hatta ölüm tarihine kadar soluyolar ( tabi bana bunu solemesinler ) ..

Kisacasi esasli yildizname bakan tanidigi olanlar buraya yazabilirmi ?

Nil i geçin bence. Bana aralıkta tanıştığın biriyle yazın evleneceksin,evlenme yaşın 27-28 arası demişti. Aralıkta kimseyle tanışmadım, evlenme durumum yok kesinlikle.

kolombiya bana yiğitin numarasını ve adresini özelden yollar mısın? denemek istiyorum, denedikten sonra yorumlarımı paylaşırım burada:)

Nil i geçin bence. Bana aralıkta tanıştığın biriyle yazın evleneceksin,evlenme yaşın 27-28 arası demişti. Aralıkta kimseyle tanışmadım, evlenme durumum yok kesinlikle.

Hadi ya :s diger sayfalarda baya övmüşlerdi. Ondan da hayir yok o zaman . Bursalı umut la ilgili bisi biliyomusunuz peki Ebru Gundes in falcisi . Cok meshurmus yildiznamede

arkadaşlar rica etsem birisi bana bakırköy yiğitin numarasını ve adresini ya da hangisi varsa yolllayabilir mi, denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…