Ozel mesaj atamıyorum tahmin ettigim uzereMail adresi falan verebiliyorsanız eger, mail atayım size.
Pazar işim gücüm yok , fal istiyorum artık yiğiti ya da burağı hangisini yakalarsam baktırıcam.
hayatımda ki motonluk sıktı , 1,5 aydır fal baktırıcam diyorum ona bile üşeniyorum
Asmin cafe ergini sormussun ona 3 hafta once baktirdim seni hemen cozuyo o andaki sikintini herseyi karakterini anlatiyo tarih verdi bana 3 hafta sonradiyla ilgili dedigi tarih arasinda dedigi dey oldu bir sey icin daha bi tarih verdi subat ayi icin eger oda olursa paylasicam sizinle ama tavsiye ediyorum ergini taksim melekler kahvesinin sokaginda zaten cafe 20 tleymis aslinda fal ama o gun bana 15 e bakmisdi :)
çıktı mı peki söyledikleri
Hayir hic bir soledigi cikmadi subat ayinda biriyle taniscaksin dedi cok guzel gecicek subat ayi dedi ama cikmadi dedikleri malesef
hmm ben sanki bir kısmı çıktı diğerine zaman var die hatırlamıştım yanlış oldu
arkadaşlar bu angels tan ayrılan nil hanım aslında yıldızname uzmanı ben onu tesadüf eseri bulmuştum haziran ayında angels yıldızname bakımın istemediği için yıldıznameyi evinde bakıyor çekmeköy de aslında kolay biyerde ama sorar adresi aşlırım belki 20 tane arkadaşım gitti herkesin durumun özetledi herkesin dualarını verdive en şaşırtıcı olanı geçen haziranda bi arkadaşım evli ama sevgilisi vardısen ayılcaksın sevdiğinadamda boşanacak nisanda siz aynı evegeçceksiniz dedi gerçekte oldu onlar beraber şimdi bir diğerine dikkat et kaza ihtimalin var şu günler tehlikeli dedi aynen çıktı bi sürü şey var böyle ama en iyi yanı kadın esma ları çok iyi biliyo üniversite mezunu başka b i işi daha var fala bakarken sanki kendini test ediyo gibi yıldıznameye 3saat bakıyo değiyor ALDIĞI PARA doğrusu yıldızname ve tarota beraber 100 liraya bakıyor ben gittiğimde hatta adını feriha koydum dizisinin oyuncularıda vardı ünlülerde geliyo bizzim bir arkadaşımızın bütçesi uygun değildi ona 20 liraya bile baktı kalp kırmıyo tavsiye ederim telefonu var ama burdan yasakmış nasıl verileceğini bilmiyorum.
alını merak ediyorum tavsiye edeceğiniz kimse varmı
Arkadaslar bu arada bayadir takip ediyorum bu forumu daha oncede yazmistim . Nil Hanimdan baska bildiginiz yildizname bakan kimse varmi ? Benim lisedeyken bi arkadaşım baktirmisti halan trafik kazasinda ölüyo demis bakan hoca ve dedigi aynen cikti. Hayatinizla ilgili eb kritik en onemli anlari soluyolarmis. Ben cok kisiye fal baktirdim istanbulda fal baktirmadigim kimse kalmadi en son Cafe Laf Çigdem e baktirdim. Nisan da işe girceksin dedi cikarsa solerim.. Ama Yildizname bakan iyi bi hoca bulsak fallara gerek kalmaz. Hayatinla ilgili tum onemli anlari ; evlenecegin insani , iş hayatinda ki basarilarini , dostunu dusmanini , hatta ölüm tarihine kadar soluyolar ( tabi bana bunu solemesinler ) ..
Kisacasi esasli yildizname bakan tanidigi olanlar buraya yazabilirmi ?
ben merak ettim yazarsan çok sevinirim birde taksim - rumeli han da ozancana gittin mi acaba?
aynen ayhan aynısını bana da söyledi.hiç çabası yok falan.negatif negatif adam... :) tamam cnm özelden yazayım no'sunu ama baktırdıktan sonra paylaşırsan sevinirim.ben de yiğit'e 3 defa baktırdım.hep memnun kaldım. deneyimlerini paylaşmış oluruz. kahve+tarot:40, tarot+su:50, telefonda da iyi dediler.ben telefonda baktırmadım, yorum yapamıcam o yüzden. umarım sen de memnun kalırsın.
Fal sepeti Meleği denedin mi veya Binnaz Abla Firuze
Nil i geçin bence. Bana aralıkta tanıştığın biriyle yazın evleneceksin,evlenme yaşın 27-28 arası demişti. Aralıkta kimseyle tanışmadım, evlenme durumum yok kesinlikle.
Hemen paylasmak isteim hande bana 9 gun icinde aricakdedi bugun 5. Gun ve aradi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?