ben burdan tek bir kişinin tavsiyesi üzerine Beşiktas Mi cafe Hande'ye gittim ve çok memnun kaldım burdada kaç kere yazdım,kimse dikkate almadı gidip bir deneyin derim.[/QUO
Nasıldı
Beşiktaş symbolde can ı denemeyenler deneyebilir bence gayet başarılı
ben burdan tek bir kişinin tavsiyesi üzerine Beşiktas Mi cafe Hande'ye gittim ve çok memnun kaldım burdada kaç kere yazdım,kimse dikkate almadı gidip bir deneyin derim.[/QUO
Nasıldı
mevcut durumda ve geçmişte çok iyi gelecek için verdiği tarihe az kaldı o da çıkarsa harika derim :)
banada gönderirmisin canım.onuda bir denemek lazım cepte bulunsun.orda oturan bir yakınım var.sen gidince bize iyi kötü paylaşırsan memnun oluruz.herkes önümüzdeki hafta gidiyor.bu hafta giden yokmu falcılara çatlıycam
canım yollarım sanada her 10 dk da bir özel msj hakkım var . yorumlarımı mutlaka paylaşırım sende gidersen haberdar et .
Aşk hayatı çıktı mı şekerim iş hayatı derdim değil
Aşk hayatı bana çıktı canım andaçın ağustos sonu eylül başı gibi tekrar görüşme var demişti son görüşme 2 eylül son görüşme oldu yılbaşından sonra da zaman aşımına uğrayacak demişti ne arayan var ne soran zaten :/
Vallahi bayagi bilmis, telefondan bakiyor mudur acaba, bir de ne kadara bakiyor?
aynen yıgıt we yıgıtı owmekten bıkmayan yenı uyeler artık bıktık baska falcılardan bahsedın lutfen kadıkoyde ıyı bı falcı bulamadım maleseff angel nostro damus tıryakı bı kac yer daha war ole gıttıgım ama malesf beklentının altında hepsı
Yigit burdan kimseye fal bakmak istemiyor kadinlar kulübünden dediğinizde zaten almiyor herkese aynı şeyi soylemedigini biz ve çevremizdekiler biliyor abartilicak bişey yok diyen arkadaş daha yeni baktirmissn bence cikmasini bekle öyle yorum yap lütfen.elciye zeval olmaz ama aramayın çünkü burdaki insanlara bakmak istemiyor gidin başka yerde baktirin her yerde falcı var.sürekli iyi olan insanlar hakkında atıp tutuosnz bu hiç hoş değil.iyi falcı olarak laf cafe andaç ve land cafe çiğdem var gidin onlara baktirin yigitide aramamis olurusunuz.onun hakında burda yorum yapilinca müdahele ediyorum çünkü bunları hak eden biri değil.herkes başka falcı baksın konuda kapansin.
biraz yazilarimizda uslubumuza dikkat edelim bulunmaz hint kumasiymiş gibi kelimeler biz bayanlara yakismiyor polimik baslatmaya gerek yok yigit yada her hangi bir falci sonucta onlarsa insan biraz daha seviyeli olalım.herkes memnun kalacak diye birşey yok,biz memnunuz bu bize yetiyor.siz gelecegi görmek istiyorsunuz bunu sadece Allah bilir.fal terapi gibidir çok odaklanmamak lazım.biri hakkindaki yorumlarinizi begendim yada begenmedim deyip geceblirsiniz.başka falcilar var onlara baktırabilirsiniz yigit burdaki insanlara bakmak istemiyor sebebi açık ve belli.bir cogumuz hiç birsreyden memnun kalmiyoruz biraz aynaya bakıp kendimizle konusalim neden falcı arıyoruz diye.
Canım numarasını bende alabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?