İstanbul'da Fal - Falcılar

canım yollarım sanada her 10 dk da bir özel msj hakkım var . yorumlarımı mutlaka paylaşırım sende gidersen haberdar et .

cakra4 bana da özelden mesaj atabilir misin? çook teşekkürler :) telini çok uzun zamandır arıyorum, sana da daha önce mesaj atmıştım....

Aşk hayatı çıktı mı şekerim iş hayatı derdim değil

Aşk hayatı bana çıktı canım andaçın ağustos sonu eylül başı gibi tekrar görüşme var demişti son görüşme 2 eylül son görüşme oldu yılbaşından sonra da zaman aşımına uğrayacak demişti ne arayan var ne soran zaten :/

Vallahi bayagi bilmis, telefondan bakiyor mudur acaba, bir de ne kadara bakiyor?

Kesinikle katılıyorum.Buradan okuyup dayanamayıp bende baktırdım hiç abartılcak bir yanı yok. meşhur Fatoş benim falımda da çıktı:/ sizlere söylediği seyleri banada sıraladı.bana göre sıradan bir falcı kendisi.

Yigit burdan kimseye fal bakmak istemiyor kadinlar kulübünden dediğinizde zaten almiyor herkese aynı şeyi soylemedigini biz ve çevremizdekiler biliyor abartilicak bişey yok diyen arkadaş daha yeni baktirmissn bence cikmasini bekle öyle yorum yap lütfen.elciye zeval olmaz ama aramayın çünkü burdaki insanlara bakmak istemiyor gidin başka yerde baktirin her yerde falcı var.sürekli iyi olan insanlar hakkında atıp tutuosnz bu hiç hoş değil.iyi falcı olarak laf cafe andaç ve land cafe çiğdem var gidin onlara baktirin yigitide aramamis olurusunuz.onun hakında burda yorum yapilinca müdahele ediyorum çünkü bunları hak eden biri değil.herkes başka falcı baksın konuda kapansin.

Gerçekten sıktı ama artık bu Yiğit konusu. Ne bulunmaz hint kumaşıymış yaa. Memnun olan devam etsin, beğenmeyen bi daha baktırmasın ama artık daha fazla bahsi geçmesin lütfen.

Kesinlikle katılıyorum.

biraz yazilarimizda uslubumuza dikkat edelim bulunmaz hint kumasiymiş gibi kelimeler biz bayanlara yakismiyor polimik baslatmaya gerek yok yigit yada her hangi bir falci sonucta onlarsa insan biraz daha seviyeli olalım.herkes memnun kalacak diye birşey yok,biz memnunuz bu bize yetiyor.siz gelecegi görmek istiyorsunuz bunu sadece Allah bilir.fal terapi gibidir çok odaklanmamak lazım.biri hakkindaki yorumlarinizi begendim yada begenmedim deyip geceblirsiniz.başka falcilar var onlara baktırabilirsiniz yigit burdaki insanlara bakmak istemiyor sebebi açık ve belli.bir cogumuz hiç birsreyden memnun kalmiyoruz biraz aynaya bakıp kendimizle konusalim neden falcı arıyoruz diye.

biraz yazilarimizda uslubumuza dikkat edelim bulunmaz hint kumasiymiş gibi kelimeler biz bayanlara yakismiyor polimik baslatmaya gerek yok yigit yada her hangi bir falci sonucta onlarsa insan biraz daha seviyeli olalım.herkes memnun kalacak diye birşey yok,biz memnunuz bu bize yetiyor.siz gelecegi görmek istiyorsunuz bunu sadece Allah bilir.fal terapi gibidir çok odaklanmamak lazım.biri hakkindaki yorumlarinizi begendim yada begenmedim deyip geceblirsiniz.başka falcilar var onlara baktırabilirsiniz yigit burdaki insanlara bakmak istemiyor sebebi açık ve belli.bir cogumuz hiç birsreyden memnun kalmiyoruz biraz aynaya bakıp kendimizle konusalim neden falcı arıyoruz diye.

Son düzenleme:

Bulunmaz hint kumaşında ne var anlamadım, hakaret miymiş? Yakışmayacak bir şey olarak görmüyorum. Ayrıca seviye falan, çok gereksiz laflar. Polemiğe gerek yok ama gerçekten sıktı. İnsanların ne istediğini bilmeden onlar hakkında da konuşmayın lütfen.

Son düzenleme:
Hande'ye bu aralar giden var mı başka? Bugün çok üşendiğim için geçemedim karşıya. Bir de çok sıra oluyor denince gözüm korktu :)

hanımlar eğer gerçekten iyi bir falcı istiyorsanız türkiyenin neresinden olursanız olun farketmez selin simay sizlere fal bakmaktan guru duyar.baktıranların çoğu hayretler içinde kalıyor son derece pisişik bir kadın telefon numarasını buradan vereyim istediğiniz saat baktırabilirisniz ve fiyatıda 25 tl .bazen selin hanım yoğun olduğunda taylan beyde bakıyor ve oda çok iyi hanımlar sizleri kendisi bekliyor.0545491944

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…