hanımlar eğer gerçekten iyi bir falcı istiyorsanız türkiyenin neresinden olursanız olun farketmez selin simay sizlere fal bakmaktan guru duyar.baktıranların çoğu hayretler içinde kalıyor son derece pisişik bir kadın telefon numarasını buradan vereyim istediğiniz saat baktırabilirisniz ve fiyatıda 25 tl .bazen selin hanım yoğun olduğunda taylan beyde bakıyor ve oda çok iyi hanımlar sizleri kendisi bekliyor.0545491944
Bende çok iyi fal bakarim benim pisisik guclerim senin dolandırıcı bir reklam ci olduğunu söylüyor :)))
Reklam cilar yettiniz artık heee
canım ben de senden rica edebilirmiyim ??
Dün yiğite evinde fal baktırdm elektriği çok yüksek düzgün tatlı hoş sohbetli bir insan...Ğeçmiş ve anda çok iyiydi mayıs ve haziran ayına zaman verdi ama onun olacak dedigi benim için imkansız hiç ihtimal vermiyorum ama inşallah dedigi gibi olur.
Kadikoyde ofisi olan Nil adinda bir bayan varmis. Taniyan veya tel numarasi olan varmi?
Arkadaşlar perşembe günü beşiktaşa gideceğim.Önerebiliceiğiniz falcı var kı ????
mi cafedeki hande kaça bakıyordu kızlar. hem handeye hem de yiğite giden var mı?
25tklye bakıyor cnm,ben tarot baktırdım.Yiğite de tlfnda baktırdım,benzer şeyler söylediler.
Hande nasıldı........
Yarın üşenmezsem Hande'ye gideyim bari, baya ara verdim fala :)[/QU
gidersen bizimlede görüşlerini paylaş cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?