İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende çok iyi fal bakarim benim pisisik guclerim senin dolandırıcı bir reklam ci olduğunu söylüyor :)))
Reklam cilar yettiniz artık heee

Bundan bir ay önce bir arkadaşım in tavsiye si ile andic beye fal bakrirmaya gittim Ogün çarşamba idi çarşamba perşembe izinli dediler Bilginize kızlar.
Birde aramadan gitmeyin.

canım bana da özelden adresini verir misin ?

Hande çok pozitif bir kız. Beşiktaş da annesiyle şirin bir cafe açmışlar. Burda bahsedildiği gibi çok sıra oluyor, kahve baktırmıştım, bakım tarzı güzel baştan savmıyor ama şuan bildiğim gerçeklerden çok çok olumlu tablo çizdi, duymak istediklerimi söyledi belkide, fazla pozitif geldi bana, ama gidenler memnun.

Kıslarrrrr uzun bir aradan sonra selammmmm
5 aylık fal baktırmama kararımdan sonra pazar günü yine bir fallı döneme geçiş yapmış bulunuyorum. Aslında 9. Ayda yine bir fal krizim geldiğinde buse hanımı aradım çok yoğun olduğu için ona gidemedim can havliyke bakırköydeki fincan kafeye gittim. Şenay hanıma daha önce baktırmıştım an ve geçmiş süper ama olacak dedikleri olmadığı için başka birini sordum kuzey bey varmış ona baktırdım detaylı tarot falı 33 TL 6 ayı kapsıyormuş gayet memnun kalıp ayrılmıştım. Olması çok zor bir ihtimal olan bişey için 3 hafta içinde olacak 3 hafta sonra değil diyede ısrar etmişti ve 15. Günde oldu şok olmuştum ve 6 ayı beklemeye karar verdim söylediklerinin %80 i gerçekleşti. 6 ay dolmaya yakın olunca pazar günü kafeyi aradım asıl şok yokmuş ayrılmış görüşüyoruz 1-2 ay içinde tekrar başlayabilir dediler nolur gelsin diye bi yalvarmadığım kaldı ne hallere düştük neyse ben gene buseciğimi aradım ne varsa eskilerde var buraktığım yerde duruyo evinde bakmaya başlamış sadece pazar günleri kabul ediyor sefaköy gültepe mahallesi metrobüse yakın gittim ve yine beni şaşırtmadı kendinide geliştirmiş gayet memnun ayrıldım. İletişim bilgileri aynı daha önce paylaşmıştım 4111. Sayfa denemeye değer haaaa kuzey gelirse onuda ikinci falcım yapıcam oda ayrı tabi kuzeyi bilen tanıyan gören duyan varsa bilgi lütfennn. sizde fincan kafeyi arayıp sorun da bir an önce ikna etsinler gelsin bi kere daha gitmek istiyorum. Daha iyisi çıkana kadar buseeeeyi tek geçerim öpüldünüz

mi cafedeki hande kaça bakıyordu kızlar. hem handeye hem de yiğite giden var mı?

Arkadaşlar perşembe günü beşiktaşa gideceğim.Önerebiliceiğiniz falcı var kı ????

Canım orda nihali çok övüyorlardı eski sayfalarda oku istersen bahsi çok geçmiştir bu arada majestik Cafe de bi uzun saçlı bi adam var ya resmen azarlıyor insanı bölede olmaz B'nde açıkcası söyledim hep olumsuz konuştu bende arkadaşa baktırma buna dedim taksimdeki falcılar dolandırıcı ve saygısız bazıları eskiden Neriman vardı esmer çingene bi bayan şimdi oda yok bildiğiniz biri varmı böyle iyi

Kızlar az öce Yiğite baktırdım çokta tatmin olmadım . Bi çok şeyi geçmişle ilgili bilemedi. Bi hevesle aradım ama hayal kırıklığı .. Nisan 20 Mayıs 20 arası barışacaksınız falan dedi. Ben çıkacağını sanmıyorum, yinede bekleyeceğim ..

Yarın üşenmezsem Hande'ye gideyim bari, baya ara verdim fala :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…