İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu nihal nerdedir canım şuan aklımda hande var baya övüyorlar ona baktırmayı düşünüyorum tatlım.

Canım snden cevap bekliyorum...

25tklye bakıyor cnm,ben tarot baktırdım.Yiğite de tlfnda baktırdım,benzer şeyler söylediler.

Şuan mi cafedeyim handeye baktiricam sıramı bekliyorum fakat yoğunluktan dolayı kahve tarot birlikte baktırtmıyorlar. Hangisine baktırıyım arkadaşlar bana öneride bulunun lütfen. Bu arada yiğite baktırdım kötü değildi fakat çok tatmin olmadım. Verdiği tarihlerin 2 ayı var bakalım görücez

Kaçta gittin ve ne kadardır bekliyosun? :) Tabi bi de hala bekliyo musun? :)

Ben telefondan sıra aldım ama iki saattir bekliyorum birazdan giricem tarot baktırıcam galiba. Sen denedin mi handeyi?

Yok ben daha denemedim, yeltendim ama hep üşendim karşıya geçmeye. Yarın erken gideyim diyorum sanırım 12de orda oluyormuş. Belki çok beklemem diyorum :)

Bankada verirmisiniz iletişim bilgilerini rica etsem

Merhaba arkadaşlar. Ben birkaç aydır şu fal olaylarına biraz merak saldım da acaba merak ediyorum son 1 yıl içinde gittiğiniz ve şiddetle önerebileceğiniz bir falcı var mıdır??

cnm baktırdın mı? nsl buldun?

zahmet olmazsa telefonunu yollayabilir misiniz? teşekkürler...

Nette gezinirken bir haber sayfasinda gordum, 17 aralik olaylarini, tutuklanan kisileri, istifalari, depremleri ve bunungibi bircok kehaneti onceden gorup tv programinda bildirmis, videolari var ama izlemedim. Medyum Kagan diye sayfasi var, asil adi Oguz Yanal aklimda kalan.
Bu medyumu duyan bilen varmi? Sayfasinda ilginc kehanetleri var cuma gunleride tv 1 de programi varmis, bu kadar olacagi 1 hafta onceden programinda bildirmesi ve aynen gerceklesmesi acaba saglam biyerden duyum mu aldi diye dusundurttu olabilir mi?

Arkadaşlar medyum belkızı çok övdüler baktıran varmı yorum yazabilirmisiniz tşk

Asla tavsiye etmem, bir yakinim baktirmosti. Sen de buyu var deyip butun herkesten sogutmus sonra da benim senin evini gormem lazim deyip evine gelmisti. Evden sonra muskalar falan yerlerini soylemis ki, biz kendisinin yerlestirdigini dusunuyoruz. Eve israrla gelisinin sebebi o olsa gerek doye dusunmustuk butun yalanlari cikinca. Hic bi dedigi olmadi, bozuyorum dediklerini bile becerememisti. Hatirladiklarim bunlar belkis la alakali....

peki ya ankarada tavsiye falcı varmı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…