Canım orda nihali çok övüyorlardı eski sayfalarda oku istersen bahsi çok geçmiştir bu arada majestik Cafe de bi uzun saçlı bi adam var ya resmen azarlıyor insanı bölede olmaz B'nde açıkcası söyledim hep olumsuz konuştu bende arkadaşa baktırma buna dedim taksimdeki falcılar dolandırıcı ve saygısız bazıları eskiden Neriman vardı esmer çingene bi bayan şimdi oda yok bildiğiniz biri varmı böyle iyi
ben tarot baktırdım,geçmiş ve anda iyiydi gelecek için az zmn kaldı çıkarmı bilmiyorum.genel olarak ben memnun kaldım,arkadasımda vardı yanımda o da memnun kaldı.
Yarın üşenmezsem Hande'ye gideyim bari, baya ara verdim fala :)[/QU
gidersen bizimlede görüşlerini paylaş cnm:)
Tamam canım, çok sıra oluyo diye gözüm korktu biraz gidersem paylaşıcam yarın :)
eveetttt aradım, kurtuluş melahat sonunda buldum. çok aradım bende çok duymuştum .
kurtuluş son duraktaymış, 40 liraya bakıyormuş, randevuya gerek yokmuş. numarasını sanada yolluyorum şimdi. ben önümüzdeki hafta gidicem, gittikten sonra yorumlarımıda paylaşırım.
isteyen herkesede telefonunu veririm , ben gibi arayıp bulamayanlara :)
Nil i geçin bence. Bana aralıkta tanıştığın biriyle yazın evleneceksin,evlenme yaşın 27-28 arası demişti. Aralıkta kimseyle tanışmadım, evlenme durumum yok kesinlikle.
Bu Nilin yeri nerde canım ?
25tklye bakıyor cnm,ben tarot baktırdım.Yiğite de tlfnda baktırdım,benzer şeyler söylediler.
Şuan mi cafedeyim handeye baktiricam sıramı bekliyorum fakat yoğunluktan dolayı kahve tarot birlikte baktırtmıyorlar. Hangisine baktırıyım arkadaşlar bana öneride bulunun lütfen. Bu arada yiğite baktırdım kötü değildi fakat çok tatmin olmadım. Verdiği tarihlerin 2 ayı var bakalım görücez
Kaçta gittin ve ne kadardır bekliyosun? :) Tabi bi de hala bekliyo musun? :)
Ben telefondan sıra aldım ama iki saattir bekliyorum birazdan giricem tarot baktırıcam galiba. Sen denedin mi handeyi?
Benim var ama burdan isim veremem çünkü öyle sitesi olup para derdinde olan biri değil gercek hoca madem yuvanın bozulmasın diyosun parani verme bosuna mailini yollardan yollarım burdan veremem zaten tanıdık harici bakmiyor
Vallahi ben telefonda baktirdim ama burda insanlar Cekmekoy Nil diyerek tartismislar sanirim.
Vallahi ben telefonda baktirdim ama burda insanlar Cekmekoy Nil diyerek tartismislar sanirim.
Banada numarasını verir misin canım ?
Şuan mi cafedeyim handeye baktiricam sıramı bekliyorum fakat yoğunluktan dolayı kahve tarot birlikte baktırtmıyorlar. Hangisine baktırıyım arkadaşlar bana öneride bulunun lütfen. Bu arada yiğite baktırdım kötü değildi fakat çok tatmin olmadım. Verdiği tarihlerin 2 ayı var bakalım görücez
zahmet olmazsa telefonunu yollayabilir misiniz? teşekkürler...Kızlar az öce Yiğite baktırdım çokta tatmin olmadım . Bi çok şeyi geçmişle ilgili bilemedi. Bi hevesle aradım ama hayal kırıklığı .. Nisan 20 Mayıs 20 arası barışacaksınız falan dedi. Ben çıkacağını sanmıyorum, yinede bekleyeceğim ..
Arkadaşlar medyum belkızı çok övdüler baktıran varmı yorum yazabilirmisiniz tşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?