Nette gezinirken bir haber sayfasinda gordum, 17 aralik olaylarini, tutuklanan kisileri, istifalari, depremleri ve bunungibi bircok kehaneti onceden gorup tv programinda bildirmis, videolari var ama izlemedim. Medyum Kagan diye sayfasi var, asil adi Oguz Yanal aklimda kalan.
Bu medyumu duyan bilen varmi? Sayfasinda ilginc kehanetleri var cuma gunleride tv 1 de programi varmis, bu kadar olacagi 1 hafta onceden programinda bildirmesi ve aynen gerceklesmesi acaba saglam biyerden duyum mu aldi diye dusundurttu olabilir mi?
Asla tavsiye etmem, bir yakinim baktirmosti. Sen de buyu var deyip butun herkesten sogutmus sonra da benim senin evini gormem lazim deyip evine gelmisti. Evden sonra muskalar falan yerlerini soylemis ki, biz kendisinin yerlestirdigini dusunuyoruz. Eve israrla gelisinin sebebi o olsa gerek doye dusunmustuk butun yalanlari cikinca. Hic bi dedigi olmadi, bozuyorum dediklerini bile becerememisti. Hatirladiklarim bunlar belkis la alakali....
Onu bende arastirmistim da ücreti aşırı pahali çok önce leri televizyon programında fal bakıyor mus.
Bana ücret i pahalı gelmişti.
Antalyalı bir medyum du yanlış hatırlamıyorsam. SayfasındA burç Yorumları falan da wardi.
Evet medyum astrolog yaziyor sayfasinda ama astroloji ogrencisi olarak medyumlarin burc yorumu didinda bu konudan anlamadiklarini biliyorum. Seans ucreti 150tl yaziyor biraz okudum kehanetleri eger bu kadar onemli konulari bilebiliyorsa kimsenin falci falci gezmesine gerek kalmaz, baktirmis biri yok galiba bu forumda, ilginc geldi bana.
Ben telefondan sıra aldım ama iki saattir bekliyorum birazdan giricem tarot baktırıcam galiba. Sen denedin mi handeyi?
Canım, nasıldı fal? :) Gitmeye, daha doğrusu beklemeye değer mi?
Fena değildi canım zaman verdi bakalım görücez.ben birde kahve falını denicem bir dahakine merak ediyorum kahvede nasıl olcak
Evet medyum astrolog yaziyor sayfasinda ama astroloji ogrencisi olarak medyumlarin burc yorumu didinda bu konudan anlamadiklarini biliyorum. Seans ucreti 150tl yaziyor biraz okudum kehanetleri eger bu kadar onemli konulari bilebiliyorsa kimsenin falci falci gezmesine gerek kalmaz, baktirmis biri yok galiba bu forumda, ilginc geldi bana.
onu bende gördüm. 2014 yerel seçim astrolojisi araştırırken çıktı. Çok pahalı o ne öyle. birde fal bakmıyormuş öyle yazıyor, sitesinde..
Bu arada Anıl Can diye bir astrolog var. magazin aleminin yeni,genç astroloğuymuş ,,söyledikleri hep çıkmış falan yazıyor.. O da tv lerde program yapıyor..kaça bakıyor acaba? buda pahalıdır kesin.
selam bendesu falı baktırmıştım dedikleri çıkmadı bende papaz büyüsü olduğunu söyledi ve bozmak için verdiği rakam telafuz edilecek gibi değildi
Bu çocuk ta Tatlises tv de çıkıyor du.
Hatırladığım kadariyla iyi değildi.
Çoğu da sisirmece bu tür falcilar ünlüler e kafa yorar bizim gibiler den de parayi alır hiç ilgilenmez bile.
Uzun mu bakıyor peki? Şimdi karşıdan gelicem ya, boşuna gitmiş olmayayım diyorum :) İnşallah dediği güzel şeyler çıkar canım :)
Beğendin mi peki
bilmiyorum ya..ne biliyim çok sağlam dildi aslında falı..kesinlikle yollar ayrılmış dedi sonra ama bi görüşmeniz olucak filan dedi..çokda iyi çıkmadım acıkcası.
bilmiyorum ya..ne biliyim çok sağlam dildi aslında falı..kesinlikle yollar ayrılmış dedi sonra ama bi görüşmeniz olucak filan dedi..çokda iyi çıkmadım acıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?