İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar bgn arkadşın gazıyla sea gardena gıttım bakırkoye allahım baktıran varmı orda melekler kahvesınden gelmıs bı cocuk boyle bır sacmalamak boyle bır lafı gevelemek olamaz hıc begenmedım orda eskıden bı bayan vardı ben seneler once baktırmıstım bılen varmı ???

yaaa evet! Neslihan ya da Nilufer miiiii?

kadıköy dimo cafe fatoş mudur nedir, uzak durun, aklınızdan dahi geçirmeyin. böyle rezalet görmedim daha, faldan hiç anlamayan her hangi bir arkadaşın baksın daha iyi :))

Handeyi merak ettim çok bekleyen vardı gittiğimde. Ama abartıldigi gibi iyi değil.

Son düzenleme:
ben her gittiğimde inanıyodum gerçekten. yani inanmak demeyelimde içimde hep acaba doğrumu oluyodu. Son iki gittiğim falcı kahve bakıyodu ve üç harflileri vardı ve ikiside bunu söyledi. yani yoksa ad soyad bilmek imkansız bişey. İkiside birbirinden o kadar zıt şeyler söyledilerki. Biri şuanki sevgilimin adnı soyadını yazdı kağıda evleniceğim erkek olarak Dimo cafe fatoş . En son baktırdığım Kahve bahane güler ad soyad söylemedi ama harf söyledi ve baya kişiliğini tarif etti oda bu evliliğin imkansız olduğunu söyledi. ikisininde kahvenin içine falan baktığı yoktu. ve ben bu falların beni etkilediğini farkettim ister istemez. şuda bi gerçekki üç harfliler şuanı gayet iyi bilirler. zaten çoğu falcıda şuanı ve geçmişi bilmede sıkıntı yok. Ama üç harfliler sadece şuana bakarak tahminde bulunuyolar gelecekle ilgili. Fal cidden gelecek için fal baktırılmaz değmez şuanı öğrenmek istiyosan iyi güzel söylüyolar. ama bundan beş sene on sene sonrasını söyledi mi işte o olmuyo. ki söylüyolar. neden şuanki sevgilimin adını net söyleyipte madem herşeyi görüyo evlenceğim adamında adını soyadını söyleyemiyo yada başka şeyleri günümüz kadar net söyleyemiyo. çünkü olağan şey üstünden fikir yürütüyo. bundan sonra baktırırsam sadece maksat muhabbet. yalanlayamam özellikle kahve bahane gülerde şuan gayet iyi yani gayet iyi söylüyolar belli. ama düşündümde baktığı falı gelecek bütün falcılarda olduğu gibi sadece tahminden ibaret. en iyisinede gitsen bu böyle. geleceği Allah'tan başka kimse bilemez.

Evet an ı bildillri için geleceği d bilecekri sanılıyorr

Evet an ı bildillri için geleceği d bilecekri sanılıyorr

Selam arkadaşlar , sizin tavsiyelerinize göre bir kaç kişiye baktırdım.Genelde geçmiş hayatı ve o güne dair çok güzel anlatımlar yapanlarda var.Dün Mesut diye Adana'dan yeni gelmiş bir çocuk baktı.Tarot veya kahveye degil direk yuzune bakarak anlatıyor.Bazı tarihler ve isimlerde verdi.En kötü tarafları cok tuzlu ve yogun olması.Tahminen 10 aramadan sonra bulusabildim.Bazen telefonlara bile bakmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…