- 23 Kasım 2008
- 14
- 11
- 88
merhalar şuanki ve gecmis zamanla ilgili tavsiye edeceginiz falci var mi arkadaşlar. Teşekkürlerben her gittiğimde inanıyodum gerçekten. yani inanmak demeyelimde içimde hep acaba doğrumu oluyodu. Son iki gittiğim falcı kahve bakıyodu ve üç harflileri vardı ve ikiside bunu söyledi. yani yoksa ad soyad bilmek imkansız bişey. İkiside birbirinden o kadar zıt şeyler söyledilerki. Biri şuanki sevgilimin adnı soyadını yazdı kağıda evleniceğim erkek olarak Dimo cafe fatoş . En son baktırdığım Kahve bahane güler ad soyad söylemedi ama harf söyledi ve baya kişiliğini tarif etti oda bu evliliğin imkansız olduğunu söyledi. ikisininde kahvenin içine falan baktığı yoktu. ve ben bu falların beni etkilediğini farkettim ister istemez. şuda bi gerçekki üç harfliler şuanı gayet iyi bilirler. zaten çoğu falcıda şuanı ve geçmişi bilmede sıkıntı yok. Ama üç harfliler sadece şuana bakarak tahminde bulunuyolar gelecekle ilgili. Fal cidden gelecek için fal baktırılmaz değmez şuanı öğrenmek istiyosan iyi güzel söylüyolar. ama bundan beş sene on sene sonrasını söyledi mi işte o olmuyo. ki söylüyolar. neden şuanki sevgilimin adını net söyleyipte madem herşeyi görüyo evlenceğim adamında adını soyadını söyleyemiyo yada başka şeyleri günümüz kadar net söyleyemiyo. çünkü olağan şey üstünden fikir yürütüyo. bundan sonra baktırırsam sadece maksat muhabbet. yalanlayamam özellikle kahve bahane gülerde şuan gayet iyi yani gayet iyi söylüyolar belli. ama düşündümde baktığı falı gelecek bütün falcılarda olduğu gibi sadece tahminden ibaret. en iyisinede gitsen bu böyle. geleceği Allah'tan başka kimse bilemez.
yaaa evet! Neslihan ya da Nilufer miiiii?
Bana Yiğit'le paralel şeyler söyledi ama daha olumsuzdu onun falı. Sizde nasıldı?
Yiğit e bir kaç defa gittim. Kendiyle hiç çelismedi. Ayni yorumlari yapmasi sasirtmisti beni.Hande ye bir kez gittim. Bildiği oldu ama yanlış söylediği de çok. Ama birbiriyle çelişkili yiğit ve hande bende. Bilemedim ben bunu :)
Bende Yiğit'in tarihi biraz daha geç, Hande daha erken. Ama Yiğit olumlu bahsetmişti, Hande epey olumsuz. Peki handenin an yorumları sizde de biraz paranoyak mıydı?
kızlar bgn arkadşın gazıyla sea gardena gıttım bakırkoye allahım baktıran varmı orda melekler kahvesınden gelmıs bı cocuk boyle bır sacmalamak boyle bır lafı gevelemek olamaz hıc begenmedım orda eskıden bı bayan vardı ben seneler once baktırmıstım bılen varmı ???
Merhaba,
Ya ben arap melahate gitmek istiyorum buraya da yazmışsınız ama kimse ne telefonunu ne de adres bilgisini vermemiş. Sadece Feriköy'de olduğunu biliyorum. Bilen biri varsa yardımcı olursa gerçekten çok sevinicem. Aylardır bulamadım kadını
Yani herkesin aynı olacak değil. Ama enerjimiz tutmadı sanırım. Yoksa sıcak sevecen biri.ama falında pek başarılı değildi.
neslihan canım bende lise yıllarımda hep giderdim ona sonra çok yakın olduk her şeyimi biliyor diye bakmazdı bana. numarası var bende eğer istersen verebilirim.
dedıklerını yasadın mı pekı bıtanem arkdaşım benı ona goturucektı ama o ayrılmıs cafeden baskası vardı hıc tavsıye etmem parama acıdım oyle bılmedıgın yenı ınsanlar denemıycekmısın bunu anladım yanı
Ben yorumlardan baktırmak istemiştim kendisini merak ettim ama çok mu kalabalık oluyor? Bir de pazarları calısıyor mu?
Tekrar baktım sayfası na ben şimdi detaylı si 400 normal i 200 mus.
Bana da ilginç geldi canım.
Yalnız fiyat çok yüksek yaa diyelim kısa fal baktiracagiz 200 tl yatirdik en fazla 10dakika bakar telde.
Bana kiminle hangi yilda ewlenecegimi kaç çocugumun olacağını doğru bilebilecegini bilsem gözümü kırpmadan 200u yatiririm.
Kesin net konuşsa tarihi bile günü günune çıksa onu isterim.
Biraz bekleyim belki yazan olur
canım onu bende bi ara çok araştırmıştım ama reklamdan ibaret olduğunu duydum o yüzden bence okadar para verme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?