İstanbul'da Fal - Falcılar

merhalar şuanki ve gecmis zamanla ilgili tavsiye edeceginiz falci var mi arkadaşlar. Teşekkürler

yaaa evet! Neslihan ya da Nilufer miiiii?

neslıhan galıba bıtanemm ordakı adamı denedın mı o ne sacmalamaktır ya allah askınaa soru soruyo salak salak guluyo ay sınırım bozuldu meleklerdeymıs galıba onceden adını bıle hatırlamıyorum sanduz mu sandos mu ne oyle bısey dedı

Bana Yiğit'le paralel şeyler söyledi ama daha olumsuzdu onun falı. Sizde nasıldı?

Yiğit e bir kaç defa gittim. Kendiyle hiç çelismedi. Ayni yorumlari yapmasi sasirtmisti beni.Hande ye bir kez gittim. Bildiği oldu ama yanlış söylediği de çok. Ama birbiriyle çelişkili yiğit ve hande bende. Bilemedim ben bunu :)

Bende Yiğit'in tarihi biraz daha geç, Hande daha erken. Ama Yiğit olumlu bahsetmişti, Hande epey olumsuz. Peki handenin an yorumları sizde de biraz paranoyak mıydı?

Bende Yiğit'in tarihi biraz daha geç, Hande daha erken. Ama Yiğit olumlu bahsetmişti, Hande epey olumsuz. Peki handenin an yorumları sizde de biraz paranoyak mıydı?

Ben beğenmedim. Ailemle ilgili yanılgisi oldu.3 yıl sonrası için kesin yorumlar yapıyor. Fazla ve gereksiz iddalı.

neslihan canım bende lise yıllarımda hep giderdim ona sonra çok yakın olduk her şeyimi biliyor diye bakmazdı bana. numarası var bende eğer istersen verebilirim.

Selam kizlar nasilsiniz ? Ben artik fal baktirmiyorum hepsi patladi...nasil ki yigitin cikanlarini buraya yazdiysam cikmayani da yazicam...esas konularla ilgili yigitin soylediklerinin tam tersini yasadim sinavin mukemmel gececek demisti dun girdim berbat otesiydi eski sevgilin 20 subatta arayacak barisacaksiniz demisti adam aramayi gectim yeni sevgili yapmis evlilik yolunda ilerliyormus bu arada bnm hayatimda baska biri oldu..yani ozun sozu fallara cok fazla kendimizi kaptirmadan birakmak ben oyle yaptim opuyorum hepinizi..

Bu arada kendi 6. Hislerimin pek cok falcidan daha kuvvetli oldugunu anladim ne hissettiysem onu yasadim falcilarin soylediklerini degil :)

Kurtulus son durakta,merve pastanesini geçin ilk soldan girin cıkaz sokak burası son bina 3.zil

neslihan canım bende lise yıllarımda hep giderdim ona sonra çok yakın olduk her şeyimi biliyor diye bakmazdı bana. numarası var bende eğer istersen verebilirim.

dedıklerını yasadın mı pekı bıtanem arkdaşım benı ona goturucektı ama o ayrılmıs cafeden baskası vardı hıc tavsıye etmem parama acıdım oyle bılmedıgın yenı ınsanlar denemıycekmısın bunu anladım yanı

Canım benim vallahi eskiden çıkardı ama en son erkek arkadaşımı götürdüm evet bazı şeyleri bildi ama bazı şeyler hakkında çok olmayacak şeyler söyledi ve olmadı da. Yani ben kendisini çok severim 5 sene önce olsa gözüm kapalı tavsiye ederdim ama şimdi ne git diyebiliyorum ne gitme. :)

Ben yorumlardan baktırmak istemiştim kendisini merak ettim ama çok mu kalabalık oluyor? Bir de pazarları calısıyor mu?

Evet çok kalabalık. Ama randevu sistemi yok.insanlar gereksiz bekliyorlar. Oturtamamislar. Ve bende yanıldı. Siz deneyin şansınızı

canım onu bende bi ara çok araştırmıştım ama reklamdan ibaret olduğunu duydum o yüzden bence okadar para verme canım

canım onu bende bi ara çok araştırmıştım ama reklamdan ibaret olduğunu duydum o yüzden bence okadar para verme canım

Canim yok yaa gitmem zaten emin olmadığım birine. 50tl degilki aman diyesin çıkmazsa cikmasin.
200tl vereceğim 5dakika bakacak dedikleri olmayacak bide o para bana ewlat acısı gibi koyar :))
Sahtekar medyumlar diye bir site wardi orda da biri yazmış dolandırıcı diye.

Yarın kismet olursa ferikoy e arap melahata gideceğim.
Kızlar yakin zamanda gideniniz warsa we gelecek tahminleri tutmuyor sa ben geri wazgecegim gitmek ten.
Rita eskiden çok iyiymiş şimdi hiç iyi değil diyorlar. Bu arap melehat ta yılların falci si aynı durum onda da olabilir.

2010 da taksimde mangonun tam karsisindaki sokakta cafenin adini tam hatirlamiyorum bir kadina fal baktirmisdim yilizname bakiyordu ve kimseyi yanina yaklastirmiyo konsentre oluyordu bana asla olucagina inanmadim birsey solei ve dedigi tarihtede oldu. Kadin benim lise arkadasimla aile dostuydu beraber yusa hazretlerine gitmisler gece havada bisiler ucuyomus telefona ekmisler telefonlari bozulmus falan filan bunlar hurafedir inanmadim pek cafe kapandi kadinda evinde bakmaya basladi kurtulusda ama adini kimse hayirlamiyo ulasamiyorum. O zamanlar siyah kisa scaliydi korkutucu bir tipi vardi bakimsizdi bulabilsem super olurdu :/

Kızlar Yiğit bir konu hakkında temel konu hakkında herkesten farklı söyledi size sorum Yiğit'in çok istediğiniz bir şey hakkında olumsuz konuştuğu oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…