Baktırdımiz hangi fal çıkıyor ki zaten :))Yanlış anlama lütfen ama genel anlamda gelecek takıntısı sorun yaratır sende fala bu kadar bel bağlamak içini d yer bitiirir.baktırdıktan sonra hiç kasvetgelmio mu.mesela merak ettiğin biri için haber alablsn belki.ama geleceğe takılma..
Selam kizlar nasilsiniz ? Ben artik fal baktirmiyorum hepsi patladi...nasil ki yigitin cikanlarini buraya yazdiysam cikmayani da yazicam...esas konularla ilgili yigitin soylediklerinin tam tersini yasadim sinavin mukemmel gececek demisti dun girdim berbat otesiydi eski sevgilin 20 subatta arayacak barisacaksiniz demisti adam aramayi gectim yeni sevgili yapmis evlilik yolunda ilerliyormus bu arada bnm hayatimda baska biri oldu..yani ozun sozu fallara cok fazla kendimizi kaptirmadan birakmak ben oyle yaptim opuyorum hepinizi..
kızlar yiğit ben de çok iyiydi. dedikleri hep çıktı. bir tek ayrıldığın erkek arkadaşın şubat sonu arıcak demişti.martta adım atıcak sana görüşmeniz olacak demişti.şubatta bir gelişme olmadı.ancak son bir kaç gündür benim gönderilerimi beğeniyor. normalde birlikteyken beğenmeyen adam düşünün yani.iki aydır tık yoktu oysa. facebookta silmemiştik birbirimizi. bu arada iki ay oldu ayrılalı.bana sanki aramak için zemin hazırlıyor gibi geldi. bilemiyorum kafam karıştı.
Vallahi yol yapiyor olabilir, dikkat derimGelismeleri yazar misin kuzum, merak ettim
Heyecanlandim simdi, hayirlisi olur insallah.
hande bana da aynını dedi. hayır benim anlamadığım madem kesin ayrılmış, niye illa bir kere daha görüşülür ve çoğu falcı bunu söyler hiç anlamam. :)
canım mi cafe hande'den mi bahsediyorsun?
Yiğit' e 1 ay sönce su+kahve+katina baktırmıştım. Fakat çıkıp çıkmayacağı konusunda emin olmak için biraz bekledim. Açıkcası burada övüldüğü için çok heyecanlanmış ve ümitlenmiştim. Ama malesef söylediği hiçbirşey tutmadı. İşimle ilgili çok kesin konuştu fakat malesef olumsuz sonuçlandı. Özel hayatımla ilgili ise bazı söyledikleri çok basit geldi. Mesela; whatsapptan yazışmışsınız ( e sevgiliydik tabiki yazışıcaz), resmini görmüş, bakıyor sürekli dedi. Şimdi benim whatsapımın olduğunu zaten biliyor çünkü Yiğit ile de yazışmıştım. Söylediği tarih bu dönemler; fakat herhangi bir gelişme olmadı. Birde araba alacaksın demişti borç içinde yüzüyorum onu da nasıl alacaksam. Kısacası; ben memnun kalmadım bir daha ona baktırmayı kesinlikle düşünmem. Son zamanlarda internet üzerinden fal baktırmaya başladım. Baktırdıklarımın hemen hemen hepsi tarih olarak hep Mart ayı sonu dedi. Bu ay sonunda netleşecek olup olmayacağı.
kızlar yiğit ben de çok iyiydi. dedikleri hep çıktı. bir tek ayrıldığın erkek arkadaşın şubat sonu arıcak demişti.martta adım atıcak sana görüşmeniz olacak demişti.şubatta bir gelişme olmadı.ancak son bir kaç gündür benim gönderilerimi beğeniyor. normalde birlikteyken beğenmeyen adam düşünün yani.iki aydır tık yoktu oysa. facebookta silmemiştik birbirimizi. bu arada iki ay oldu ayrılalı.bana sanki aramak için zemin hazırlıyor gibi geldi. bilemiyorum kafam karıştı.
Hepsi bomba gibi patladı bende, zaten baktırdığımda beklenti bile yaratmadım, anlaşılıyor apaçık. Bu kadar falcı içinde, olup biteni bana çat çat yüzüme vuran tek kişi Cadı Cafe Emine olmuştu zamanında, 10dk bakmıştı ama hiç boş geçmedi. Yinede tavsiye etmem, günü gününe uymuyor, bazen inanılmaz sallıyor uzun bir süre gittiğim için biliyorum.
Beni tek tatmin eden konu astroloji, ilişkiler astrolojisi zaten herşeyi ortaya döküyor.
Hepsi bomba gibi patladı bende, zaten baktırdığımda beklenti bile yaratmadım, anlaşılıyor apaçık. Bu kadar falcı içinde, olup biteni bana çat çat yüzüme vuran tek kişi Cadı Cafe Emine olmuştu zamanında, 10dk bakmıştı ama hiç boş geçmedi. Yinede tavsiye etmem, günü gününe uymuyor, bazen inanılmaz sallıyor uzun bir süre gittiğim için biliyorum.
Beni tek tatmin eden konu astroloji, ilişkiler astrolojisi zaten herşeyi ortaya döküyor.
Handeyle yiğit paralel demiştin.tarzları aynı demek
Handeye gtmişsşn..şu anki durumuna benzer şeler sölemiş die hatrladımben öyle bir şey demedim, başkasıydı muhtemelen.
Handeye gtmişsşn..şu anki durumuna benzer şeler sölemiş die hatrladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?