İstanbul'da Fal - Falcılar

Baktırdımiz hangi fal çıkıyor ki zaten :))
Yok canım benim benim asla gelecek kaygim yok kul en nihayetinde kaderini yaşar.
Burası madem fal topigi iyisini bulmak tan yanayız fal konusunda.
Sadece benim faldan beklentim geçmiş yada an değil.
Belirtmek istediğim bu.
Benimki sadece falda beklenti.

Aynen öyle bende inanmıyorum eskiden çok baktırıyordum ama şimdi kahve içersem keyfine baktırım ama umut kapısında beklermiş gibi değil bi tarih veriyorlar ona kafayı takıyorsun banada nişanlanacaksın demişlerdi ama ben başkasına aşık oldum yani değişiyor ..

kızlar yiğit ben de çok iyiydi. dedikleri hep çıktı. bir tek ayrıldığın erkek arkadaşın şubat sonu arıcak demişti.martta adım atıcak sana görüşmeniz olacak demişti.şubatta bir gelişme olmadı.ancak son bir kaç gündür benim gönderilerimi beğeniyor. normalde birlikteyken beğenmeyen adam düşünün yani.iki aydır tık yoktu oysa. facebookta silmemiştik birbirimizi. bu arada iki ay oldu ayrılalı.bana sanki aramak için zemin hazırlıyor gibi geldi. bilemiyorum kafam karıştı.

Vallahi yol yapiyor olabilir, dikkat derim Gelismeleri yazar misin kuzum, merak ettim

Heyecanlandim simdi, hayirlisi olur insallah.

Vallahi yol yapiyor olabilir, dikkat derim Gelismeleri yazar misin kuzum, merak ettim

Heyecanlandim simdi, hayirlisi olur insallah.

vallahi canım şaşırdım ne yalan söyleyim, beğeneceği varsa da beğenmezdi. biz biraz da kötü ayrıldık.vicdan muhasebesi yapıp arkadaş kalalım düşüncesi olabilir, tekrar dönmek istiyor olabilir ya da hiçbiri sadece begenmiştir. bir gelişme olsun yazarım tabiki.

hande bana da aynını dedi. hayır benim anlamadığım madem kesin ayrılmış, niye illa bir kere daha görüşülür ve çoğu falcı bunu söyler hiç anlamam. :)

ewet o yüzden anlamadım:S seni sevmiş filan dedi unutmamış dedi bir daha iletişiminiz olmayacak dedi sonra bi kaç şey daha söyledikten sonra sen bununla konuşuacaksın arayacak seni dedi anlamadım yanii o yüzden bilemedim bu falı bişiy söyleyemem yani.

Yiğit' e 1 ay sönce su+kahve+katina baktırmıştım. Fakat çıkıp çıkmayacağı konusunda emin olmak için biraz bekledim. Açıkcası burada övüldüğü için çok heyecanlanmış ve ümitlenmiştim. Ama malesef söylediği hiçbirşey tutmadı. İşimle ilgili çok kesin konuştu fakat malesef olumsuz sonuçlandı. Özel hayatımla ilgili ise bazı söyledikleri çok basit geldi. Mesela; whatsapptan yazışmışsınız ( e sevgiliydik tabiki yazışıcaz), resmini görmüş, bakıyor sürekli dedi. Şimdi benim whatsapımın olduğunu zaten biliyor çünkü Yiğit ile de yazışmıştım. Söylediği tarih bu dönemler; fakat herhangi bir gelişme olmadı. Birde araba alacaksın demişti borç içinde yüzüyorum onu da nasıl alacaksam. Kısacası; ben memnun kalmadım bir daha ona baktırmayı kesinlikle düşünmem. Son zamanlarda internet üzerinden fal baktırmaya başladım. Baktırdıklarımın hemen hemen hepsi tarih olarak hep Mart ayı sonu dedi. Bu ay sonunda netleşecek olup olmayacağı.

Falinin cikmamasina üzüldüm canım.
Bu gidişle benim falim da çıkmayacak gibi henüz bir kiprasma yok (

Kahve mi içiyorum hergün ohhh miss resmi çekip ücretsiz kaave falına yolluyorum yorumum geliyor :))
İyi geliyor o yorumlar bazı lari isabetli oluyor.
Sizde bu uygulama yi indirin bedawaya fallanin kızlar :))

ya yiğitin numarasını yollarmısınız zahmet olmazsa... bi ulaşamadım kendisine.. teşekkürler...

Hepsi bomba gibi patladı bende, zaten baktırdığımda beklenti bile yaratmadım, anlaşılıyor apaçık. Bu kadar falcı içinde, olup biteni bana çat çat yüzüme vuran tek kişi Cadı Cafe Emine olmuştu zamanında, 10dk bakmıştı ama hiç boş geçmedi. Yinede tavsiye etmem, günü gününe uymuyor, bazen inanılmaz sallıyor uzun bir süre gittiğim için biliyorum.

Beni tek tatmin eden konu astroloji, ilişkiler astrolojisi zaten herşeyi ortaya döküyor.

astroloji gerçekten doğru, fakat asla bir fal değildir....kişilik, ikili uyum analizi konusunda çok faydalı..ya da gelecekteki 1 yıl boyunca örneğin finansal konularda filanca gezegenin senin 8. evine gireceği için zorluklar yaşayabilirsin der...ama sana tarih, olay ayrıntıları söyleyemez...mesela ikili ilişkilerde şu kişi ile uyumlu değilsin der fakat sen yine de o kişi ile kaderinde varsa evlenebilirsin, ki bir sürü insan uyumsuz olduğu halde yıllardır evliliğini devam etirir..bazen olayları bilirsin, fakat kaderine engel olamazsın..o yüzden astroloji bize bazı tedbirler aldırabilir , ama yine de kaderimizi yaşadığımızı ve buna astrolojinin bize söyledikleri ile engel olamadığımızı düşünüyorum..bir de astrolojiyi insan kendisi öğrenmeye çalışırsa daha iyi olur diye düşünüyorum..

sırdas cafede arzu wardı kılolu bı bayan uzun suredır onu arıyorum ısabetlı seyler solemıstı duyan bılen warsa yardım lutfen

Banada öyle oldu ilk gittiğimde werdigi tarihleri yazmıştım kağıda sonradan baktım ki herşey çıkmış.
Sonra bir kez daha gittim bu sefer özel hayatımla ilgili söyledikleri nin tam tersini söyledi. Ama ikinci benim suçum idi ben kahve içerken biri geldi emine hanim acil bana bakın dedi emine bakamam dedi gelen arkadaş in zaman i yok dedi kadın Yalvaran gözler le bakınca wrrdim sirami.neyse o kadın a baktı bana sıra geldi dediki bana sen niye müdahale ettin bu kadının enerjisi çok pis inşallah senin falına bakabilir im dedi bundan sonra we ikinci gitmem deki baktığı fal hiç tatmin etmedi beni çıkmadı bile tek kelimesi.

Handeyle yiğit paralel demiştin.tarzları aynı demek

symbol cafe nişantaşı : ishak
symbol cafe taksim : toprak

kızlar bu iki isme gittim sizlerden giden oldumu ? memnun kaldınızmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…