- 23 Ağustos 2012
- 51.937
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.982
- 898
Canım cezvve.com u hiç duymamıştım yeni mi açıldı orası ? Bu ara baya çoğaldı fal siteleri sanırım..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben oraya bazen promosyon kahve gonderiyorum. Merlin diye bir hatun var, tavsiye ederim.
Falcilari bence tellwe den cok daha iyi.
Merhaba bende şimdi üye oldum cezvve ye bişi öğrenmek istiyorum promosyon baktırcam bende fakat merlini yorumlaması için nasıl seçicem ????
yoksa otomatik önüne gelen birimi yorumluyor
Onune gelen birisi yorumluyor.2 gunde bir gonderme hakkin var, ayni kisi 2 kere promosyona bakmiyormus. Bana Merlin denk geldi, vallahi begendim .
Rica ederim o hissi ben de çok iyi bildiğim için :) aksam saat 6ya kadar bakıyor,pazar calısmıyor. gideceksen hiçi git derim ctesi aşırı kalabalık oluyor.
Bu çaresizlik bekleyiş bizi ne günlere getirdi gerçekten bazen gülüyorum kendi halime :)
Çiğdem21 ne zamandır bu kadının adresini ve telefonunu arıyorum, çok teşekkür ederim :) akşamları saat kaça kadar bakıyor mu biliyor musun?
september79 gidebildin mi? Gittiysen nasıldı memnun kaldınmı acaba? Sende telefonu var ise bana özelden msj gönderebilirmisin? Bilgilendirirsen sevinirim.
evet canım baktırdım. toplamda uzun süre bakmış gibi gözükmesine rağmen o kadar tekrar ediyor ve o kadar yavaş konuşuyor ki toplamda 10 cümle söylememiştir. bunların da zaten %90'ı geçmişle ilgili benim de bildiğim şeyler. bazılarını da tutturamadı zaten. okuma yazması olmadığı için harf falan da vermiyor. yani istersen baktır ama varsa daha iyi birine git derim...
september79 hmmm memnun kalmamışsın demekki... bende bu kişiden baya ümitliydim aslında.. sürekli geçmişten bahsediyorsa gitmeme gerek yok benimde. Teşekkürler verdiğin bilgi için.
Şimdi kime gitsem acaba? İyi bir önerisi olan var mıdır ki? Kime gidebilirim.
sevgiler
Pisişik danışman şule anneyi bulun. Bende arıyorum
Önemli bir insan. Kimseye benzemiyor. Onun sayesinde hayatım değişmişti. İyi bir medyum iyi bir de yaşam koçuydu. Bulursanız buradan haberleşiriz. Teşekkürler
evet canım baktırdım. toplamda uzun süre bakmış gibi gözükmesine rağmen o kadar tekrar ediyor ve o kadar yavaş konuşuyor ki toplamda 10 cümle söylememiştir. bunların da zaten %90'ı geçmişle ilgili benim de bildiğim şeyler. bazılarını da tutturamadı zaten. okuma yazması olmadığı için harf falan da vermiyor. yani istersen baktır ama varsa daha iyi birine git derim...
Şimdi biraz baktım. Kendisinin zaten bir internet sitesi var görünüyor. Nasıl bulamadınız ki? Burda reklam amaçlı şeylerde oluyormuş. O tip şeylerle ilgilenmiyorum. Samimi bir öneriye ihtiyacım var. Samimiyetle öneriyorsanız yazın lütfen.
En son ne zaman bakım yaptırdınız kendisine ? Ne bakıyor kendisi acaba Yıldızname mi yoksa normal fal mı? Size daha önce söyledikleri çıktımı?
Cafe la Porte Ayhan bana Mart'ın ikinci haftası demişti. Dediği şey olmadı. Hatta tam tersi bir şey oldu.
Yiğit'in tarihi ise Nisan ayının sonuydu, daha var.
Arkadaşlar burada internet üzerinden baktırdığım fallar ile ilgili bir bilgi vermiştim. Ancak Medyumfatima için yaklaşık 5 gün bekledim. Dün gece yorumlamış falımı ve kısaca bilgi vereyim. Şimdiye kadar baktırdıklarım içinde en iyisi diyebilirim. Resmen şok oldum yazdıklarından.Sanki ben onları yaşarken yanımda şahit olmuş gibi tek tek anlatmış. Fazlaca detaya inmiş. İnanılmaz memnun kaldım. Şimdiye kadar diğerlerinin söylemediği bikaç şeyide söyledi. Gelecek olarakta oda diğerleri gibi Nisan sonu Mayıs başı dedi. Nisan ayı benim ayım olacak inşallah Ben çok ama çok memnun kaldım. Düşünenler olursa tavsiye ederim. Ama çok bekletiyor bilginiz olsun. Buarada aklımı kurcalayan birşey var. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Ben bu Nisan ayına gerçekten çok taktım. İnanılmaz umutlandım. Özellikle olacak gibi bekliyorum. Bikaç kişiden ne zaman falı unutursan ozaman gerçekleşir diye duymuştum. Yani falda söylenenleri unutur, normal hayatına bakarsan o zaman falda söylenenlerin gerçekleşme ihtimali çok yüksekmiş. Bunun gerçeklik payı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?