Kızlar Yiğit bir konu hakkında temel konu hakkında herkesten farklı söyledi size sorum Yiğit'in çok istediğiniz bir şey hakkında olumsuz konuştuğu oldu mu?
Canım benim vallahi eskiden çıkardı ama en son erkek arkadaşımı götürdüm evet bazı şeyleri bildi ama bazı şeyler hakkında çok olmayacak şeyler söyledi ve olmadı da. Yani ben kendisini çok severim 5 sene önce olsa gözüm kapalı tavsiye ederdim ama şimdi ne git diyebiliyorum ne gitme. :)
bilmiyorum ya..ne biliyim çok sağlam dildi aslında falı..kesinlikle yollar ayrılmış dedi sonra ama bi görüşmeniz olucak filan dedi..çokda iyi çıkmadım acıkcası.
hande bana da aynını dedi. hayır benim anlamadığım madem kesin ayrılmış, niye illa bir kere daha görüşülür ve çoğu falcı bunu söyler hiç anlamam. :)
neslihan canım bende lise yıllarımda hep giderdim ona sonra çok yakın olduk her şeyimi biliyor diye bakmazdı bana. numarası var bende eğer istersen verebilirim.
Kurtulus son durakta,merve pastanesini geçin ilk soldan girin cıkaz sokak burası son bina 3.zil
Yarın kismet olursa ferikoy e arap melahata gideceğim.
Kızlar yakin zamanda gideniniz warsa we gelecek tahminleri tutmuyor sa ben geri wazgecegim gitmek ten.
Rita eskiden çok iyiymiş şimdi hiç iyi değil diyorlar. Bu arap melehat ta yılların falci si aynı durum onda da olabilir.
Gidebildi mi? ben de gitmek istiyorum eğer gittiysen fikrini söyleyebilir misin? bir de telefonu varsa bana özelden yazar mısın rica etsem?
Çiğdem21 ne zamandır bu kadının adresini ve telefonunu arıyorum, çok teşekkür ederim :) akşamları saat kaça kadar bakıyor mu biliyor musun?
Hande için mi konuşuyorsunuz
Bekleme .. Bekleyince olmuyor .. Unutup hayata devam edince çıkıyor
ben o yüzden falları hiç yazmam , çıkınca hatırlıyorum.
Şunu söyleyebilirim , Elanit hep 1 numara olarak kalıcak bende ..
Banada hep net şeyler söyledi, acaba demedi, çatır çatır herşeyi bildi,sormadan,bilgi almadan :)
Birde fallarda tarihler sarkabiliyor, istediğin birşeyse umarım çıkar , dua et bol bol ..
Elanit kendisi demişti, benim söylediğim tarihleri bekler ve ona göre yaşarsanız Allahın gücüne gider , çıkmaz hiçbişi diye ..
2010 da taksimde mangonun tam karsisindaki sokakta cafenin adini tam hatirlamiyorum bir kadina fal baktirmisdim yilizname bakiyordu ve kimseyi yanina yaklastirmiyo konsentre oluyordu bana asla olucagina inanmadim birsey solei ve dedigi tarihtede oldu. Kadin benim lise arkadasimla aile dostuydu beraber yusa hazretlerine gitmisler gece havada bisiler ucuyomus telefona ekmisler telefonlari bozulmus falan filan bunlar hurafedir inanmadim pek cafe kapandi kadinda evinde bakmaya basladi kurtulusda ama adini kimse hayirlamiyo ulasamiyorum. O zamanlar siyah kisa scaliydi korkutucu bir tipi vardi bakimsizdi bulabilsem super olurdu :/
Rica ederim o hissi ben de çok iyi bildiğim için :) aksam saat 6ya kadar bakıyor,pazar calısmıyor. gideceksen hiçi git derim ctesi aşırı kalabalık oluyor.
Bu çaresizlik bekleyiş bizi ne günlere getirdi gerçekten bazen gülüyorum kendi halime :)
geleceği kimse bilemez ki...fal a an ı öğrenmek için gitmek gerekir o da kesin olmaz tabi..bence gelecek için takıntı yapma..sen bilirsin tabiYok canım gitmedim.
Geçmişteki yorumları araştırdım da biraz pek ic acici değil
Geçmiş i olduğu gibi sayiyormus da gelecek dedikleri tutmuyor mus. Geçmişi bende biliyorum zaten önemli olan gelecek.
Numarası yok bende canım.
Adresten gidecektim.
geleceği kimse bilemez ki...fal a an ı öğrenmek için gitmek gerekir o da kesin olmaz tabi..bence gelecek için takıntı yapma..sen bilirsin tabi
geleceği kimse bilemez ki...fal a an ı öğrenmek için gitmek gerekir o da kesin olmaz tabi..bence gelecek için takıntı yapma..sen bilirsin tabi
merhaba ben de forumdaki yazıları okuya okuya karıstırdım sanırım, Elanit nerede fal bakıyor acaba telefon ve adres bilgisine nasıl ulaşabilirim ? Sanırım biraz pahalı bakıyor ama okuduklarımdan kendisini çok merak ediyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim !
Canim anlık yorumlar beni tatmin etmiyor.
Daha doğrusu beklentim yüksek kalkıp geçmiş i duymak için ani duymak için falcıya gitmeme gerek olmadığı kanatindeyim.
GeçmişimI zaten ben kendim de biliyorum.
Ani mi da biliyorum.
Muhakkak wardir gelecek yorumlar i tutan falcilar bana onlar lazım.
Yoksa inan falci konusunda çığır açtım deme medigim falci yada arastirmadigim falci hemen hemen yok diyebilirim.
Belirsizlik ten nefret eden biriyim.
Oyüzden bu kadar gelecek takintim war aslında.
Yoruldum sıkıldım hayatım in belirsizlik ler içinde olmasından...
O yüzden beklentilerim yüksek bukadar.
Fal da bile çıkmayacak sa bile o fal olumlu yada olumsuz net konuşan falcilar i sewiyorum. Fal larinin arkasında duran falcilar i sewiyorum.
Canim kalp Gözü açık insanlar bir şekilde bile biliyor lar geleceği allah onlara sanki bu öngörüyu weriyor onlar a.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?