İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar Yiğit bir konu hakkında temel konu hakkında herkesten farklı söyledi size sorum Yiğit'in çok istediğiniz bir şey hakkında olumsuz konuştuğu oldu mu?

arkadaşıma aklında biri var, düşündüğün biri platonik ama olmayacak demişti 2 ay kadar önce. onu biliyorum. olmamış zaten, bir gelişme yok, kız da olmayacağını biliyordum diyor.

Son düzenleme:

Hande için mi konuşuyorsunuz

bilmiyorum ya..ne biliyim çok sağlam dildi aslında falı..kesinlikle yollar ayrılmış dedi sonra ama bi görüşmeniz olucak filan dedi..çokda iyi çıkmadım acıkcası.

hande bana da aynını dedi. hayır benim anlamadığım madem kesin ayrılmış, niye illa bir kere daha görüşülür ve çoğu falcı bunu söyler hiç anlamam. :)

neslihan canım bende lise yıllarımda hep giderdim ona sonra çok yakın olduk her şeyimi biliyor diye bakmazdı bana. numarası var bende eğer istersen verebilirim.

Aaaa bana yollayabilir misin Neslihan in tlf unu rica etsem? Yillar once baktirmistim ve soyledigi iki net sey cikmisti hic unutmam!

Gidebildi mi? ben de gitmek istiyorum eğer gittiysen fikrini söyleyebilir misin? bir de telefonu varsa bana özelden yazar mısın rica etsem?

Gidebildi mi? ben de gitmek istiyorum eğer gittiysen fikrini söyleyebilir misin? bir de telefonu varsa bana özelden yazar mısın rica etsem?

Yok canım gitmedim.
Geçmişteki yorumları araştırdım da biraz pek ic acici değil
Geçmiş i olduğu gibi sayiyormus da gelecek dedikleri tutmuyor mus. Geçmişi bende biliyorum zaten önemli olan gelecek.
Numarası yok bende canım.
Adresten gidecektim.

Çiğdem21 ne zamandır bu kadının adresini ve telefonunu arıyorum, çok teşekkür ederim :) akşamları saat kaça kadar bakıyor mu biliyor musun?

Rica ederim o hissi ben de çok iyi bildiğim için :) aksam saat 6ya kadar bakıyor,pazar calısmıyor. gideceksen hiçi git derim ctesi aşırı kalabalık oluyor.
Bu çaresizlik bekleyiş bizi ne günlere getirdi gerçekten bazen gülüyorum kendi halime :)

merhaba ben de forumdaki yazıları okuya okuya karıstırdım sanırım, Elanit nerede fal bakıyor acaba telefon ve adres bilgisine nasıl ulaşabilirim ? Sanırım biraz pahalı bakıyor ama okuduklarımdan kendisini çok merak ediyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim !

kim bu acaba? cadı falan olmasın

canım çok teşekkür ederim, ben de akşam gidiyim diyordum, gitmeme gerek kalmadı böylelikle. hafta içi zor da artık bi cumartesi sabahtan giderim.
valla halimiz komik gerçekten. bu kadının bilgilerini bulmak için uğraştığım kadar başka şeylerle ilgilensem çok başka yerlere gelmiştim :))

geleceği kimse bilemez ki...fal a an ı öğrenmek için gitmek gerekir o da kesin olmaz tabi..bence gelecek için takıntı yapma..sen bilirsin tabi

geleceği kimse bilemez ki...fal a an ı öğrenmek için gitmek gerekir o da kesin olmaz tabi..bence gelecek için takıntı yapma..sen bilirsin tabi

Canim anlık yorumlar beni tatmin etmiyor.
Daha doğrusu beklentim yüksek kalkıp geçmiş i duymak için ani duymak için falcıya gitmeme gerek olmadığı kanatindeyim.
GeçmişimI zaten ben kendim de biliyorum.
Ani mi da biliyorum.
Muhakkak wardir gelecek yorumlar i tutan falcilar bana onlar lazım.
Yoksa inan falci konusunda çığır açtım deme medigim falci yada arastirmadigim falci hemen hemen yok diyebilirim.
Belirsizlik ten nefret eden biriyim.
Oyüzden bu kadar gelecek takintim war aslında.
Yoruldum sıkıldım hayatım in belirsizlik ler içinde olmasından...
O yüzden beklentilerim yüksek bukadar.
Fal da bile çıkmayacak sa bile o fal olumlu yada olumsuz net konuşan falcilar i sewiyorum. Fal larinin arkasında duran falcilar i sewiyorum.

Canım elanit artık yaşamıyormuş ama bir ara dediler ki yaşıyormuş muş ama öldü diye haber yaymış mış dogrumu degilmi bilemiyorum
bulursan buradan bize de haber ver ltf

Yanlış anlama lütfen ama genel anlamda gelecek takıntısı sorun yaratır sende fala bu kadar bel bağlamak içini d yer bitiirir.baktırdıktan sonra hiç kasvetgelmio mu.mesela merak ettiğin biri için haber alablsn belki.ama geleceğe takılma..

Canim kalp Gözü açık insanlar bir şekilde bile biliyor lar geleceği allah onlara sanki bu öngörüyu weriyor onlar a.

Gönül gözü açık kişilern evt.içlerine çok şey doğabilir.rüyalar faaln aama gelecek içn net şeerler bilemzlr bilse peygamberlr bilirdi..merak ettiğin kişi içün habet belki alırsn ama geleceğe falla bel bağlanmamalı üzüntü verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…